ailem dul biriyle evlenmeme izin vermiyor kafayı yemek üzereyim

Yaşın 21 olmasa,
öğrenci olmasan,
mesleğin elinde olsa,
yaşın ve dul olmasının önemi yok derdim.
"Evde sıcak bir yemek yoktu boşadım gitti" mantığıyla hareket eden bir adam var karşında..
Hem okula gidip, hem bir evin işini yüklenmek ne kadar akılcı?
Evlilik sadece bu işlerle de sınırlı değil.
Onun ailesi, senin ailen, yok arkadaşları, yok sosyal çevreniz vs. çok zor..
Aileni dinle, bir hevesle yakma kendini..

Bayramını kaynananın evinde tanımadığın insanlara hizmet ederek geçirmek istiyorsan evlen tabi. Çok eğlenceli (!) Tavsiye ederim...

Hem yaş hem de cocuk olunca bilemedim şimdi..

Cok zor kendi evladın gibi göremezsin.
En ufak lafında eşin sen de suc bulur. anlasmazlık olur valla iyi cesaret.
Acıkcası benım cocugum ıstese ızın vermem böyle bır evlılık yapmasını ailen cooooooooooook haklı.

benim ailemde karsı çıkardı böyle bir iliskiye..
evlenip boşanmış olsa bır derece ama cocuk olması zor bir şey..o cocuğa da yeri geldiginde annelik yapman gerekecek,ya da cocuk olduğu için doğal olarak eski eşiyle görüşmesi gerekecek..
evde yemek yoktu ayrıldım..bu kulağa pek mantıklı gelmiyor..ama iç yüzünü bilemem tabii..
ailen haksız sayılmaz aslında..ama sende haksizsin diyemem..
gönül bu iste..kime konacağı belli olmuyor...
önünde engeller çok,aileni assanda engeller,problemler devam edecek..
sana tek tavsiyem,ailene asla sırtını dönme hele hele bir adam için asla onları terk etme..yarın ne olacağımız belli değil,eğer kötü bir şey yasarsan dönüp dolasicagin yine ailenin yani baba evidir,bunu unutma..

canım hafta sonları bizde kalıcak diyosun bütün hafta o çalışıcak sen de dediğine göre ki bence düşük bi ihtimal okulda olucaksın birbirnize ayırcak birlikte bişeyler yapabilecek bi hafta sonunuz olcak başta neyse dersin ama zamanla başlar batmaya bu çocuk sana istemezsin emin ol sakın acele etme sakın bak sakın müstakbel psikolog olarak söylüyorum bunları :)

aklını başına al adamın iş güç yaptırcak ve başka anlamda ihtiyaçlarını gidercek birine ihtiyacı var ve yasal olsun diye sana evlenme teklif etmiş.. o adam 31 yaşının olgunluğunu taşısaydı zaten okuyan ve 21 yaşındaki bir kıza evlenelim diye ısrar etmezdi ve ailesini karşısına aldırmazdı.. ben senin yerinde olsam evlenmez beklemesini söylerdim.. bakalım ne diyecek...

Egitim durumun Lise.
Evlenmek istedigin adam senden 10 yas buyuk bir "azman"
Adam dul ve cocuklu.
Hey Masallah...
Allah akıl dagıtırken sana şemsiyemi tuttular?

yapılan tüm yorumlar gerçekten çok mantıklı bence dikkate al,henüz 21 yaşındasın karakterin bile tam olarak oluşmamıştır bunu nerden anlıyorum bu yaşta evlilik diye tutturmandan .

Senin yaşında kızım var benimde oda üniversite okuyor oda bu şekilde bizim karşımıza gelip ben evlenmek istiyorum derse dünyayı dar ederim ona ..
Heleki dul ve çocuklu bir adamla asla evlenmesine müsade etmeyiz büyük konuşmayım yinede ..

sırf bu yüzdenmi ayrılmışlar ilginç.ayrıldığı eşini suçlamış sadece kendisinin hatası yokmuş öylemi sizde inandınız.ailenin sözünü dinlememekle ileride nekadar büyük bir hata yaptığını anlayacaksın ama çok geç olacak. herşeyi toz pembe görüyorsunuz matığınızla hareket edin.

off ya hıcmı okumaz ders almaz kızlarımız su k.k dakı kadınların hayat derslerınden !..

evlen arkadasım o adamla , bır ıkı ay karısı uc bes ay sonrada kölesi olursun cocuguna bakarsın yemek yapar coraplarını yıkarsın bu arada okulda yarıda kalır hem ev + cocuk + koca derken amann sonrada okurum dersın bu kafayla oda yarıda kalır sende genclıgını verdıgınle kalırsın afferım sana ..

evdemı kaldın da alev almıs gbı cocuklu bır adamla daha egıtımını kısılıgını tamamlamadan evlenmek ıstıyorsun bırde aılenı suclu gormezmısın .. hey Allahım ya Allah akıl fıkır versın aılene cok acıdım senden cok cekecekler boyle gıderse.. yazık

Yaşı,dul olmasını o kadar mühim bulmuyorum.
Ama çocuklar olunca iş değişiyor haliyle.Diyelim ki bu iş oldu o çocuklar heryerde çıkacak karşına.
Ne onlar seni kabullenebilirler,sen onları.Bu da çok normal.Ne kadar iyi anlaşırsanız anlaşın, onlar yüzünden hep çatışacaksınız.
Böyle bir durumun içindeyim,görüyorum.Üvey ablamlar evlendi çocukları oldu ama hala o ''kabullenememe'' durumu devam ediyor.
İmkansız değil,ama çok çok zor çocuklarla.Çok yıpratır insanı diyeceğim o ki.Çok iyi düşünün taşının derim.

senden yalnızca 1 yaş büyüğüm ve gerçekten genç kızların bu evlenme merakını anlayamıyorum, heycana kapılıp böyle saçma sapan bişey yapma ,uayarım belki biraz sert oluyor ama gerçek bu,bak burda bu kadar insan ne kadar doğru şeyler yazmış dikkate al,seni seven düşünen bir adam okulu bitmemiş henüz karakteri bile oturmamış bir kızı ailesiyle küstürmek pahasına evlilik diye tutturmazdı, 31 yaşında çocuğu var 21 yaşında kızı bul bulmuş oh valla evleniris aileside karşı çıkar kız yalnız sahipsiz kalır aklıda ermiyor zaten bunun bana mecbur kalır bende etinden sütünden her türlü faydalanırım düşüncesinde bir insan bence,seni seven insan böyle yapmaz aç gözlerini

bence aileni falan sakın karşına alma.neymiş karısı yemek yapmıyormuş bilmemne....hiç inandırıcı gelmedi bana nedense.aklını başına al.bu acelen ne yaw?kusura bakma öyle sana güzel şeyler söyleyipte seni umutlandırmak saçma olur.bu iş yürümez.sonunuzu görmemek için kör olmak laızm.sende zaten kör olmuşsun bile.Allah akıl fikir versin

Konu sahibi beğenmedi galiba yorumları, gerçekleri görünce uğramaz oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…