ailem dul biriyle evlenmeme izin vermiyor kafayı yemek üzereyim

Esimle evlenmeden önce bi iliskim vardi
Durumum seninkinden farkli sayilmazdi armazida 8-9 yas vardi
Bosanmisdi, bir kizi vardi kiz annesinde kaliyordu
Annemle, abim ögrendiler evlenmek istedimizi kiyamet koptu evde
Onlarda olmaz dediler
O cocugun babasida karsiydi
Fazla uzatmayim biz severek ayrildik cok agladim ama zaman herseyin ilacidir derlerya dogruymus
Simdi cok güzel bi evliligim var Allah bozmazin ikinci bebegim yolda mutluyum
Öbürüyle evlenmis olsaydim simdiki mutlu olmaya bilirdim

yaş farkı hatta dul olması o kadar da önemli değil ama çocuklu biriyle evlilikse söz konusu olan orda dur bin kere düşün
büyüklerinde bir bildiği hayat tecrübesi var deme ki sana onay vermiyorlar
üstelik daha çok gençsin okuyorsunda bence okulun bitmeden evliliği düşünm bilelmaz:

Bu yüzden kendini camdan dışarı atacaksan, git hemen at...

Geç bile kalmışsın...

evlenme meraklısı kızımıza gerçekler ağır geldi terketti yorumu,bizde ha bire yorum yapıp duruyoruz,bence öyle koca koca diye tutturan insanlar..evlenip burnu sürtmeden rahat edemez.

arkadaşlara tamamen katılıyorumalkisalkisalkis

burdaki yazılanları tekrar tekrar oku

ben kesinlikle bizim göremediğimiz bazı şeyleri ailemizin gördüğü taraftarıyım...eğer engellemeye çalışıyolarsa vardır bir bildikleri..kolay değilki canım seçmek istediğim hayat şartları..kim biricik kızlarının böle bi yükün altına girmesine izin verirki anla onları pişman olma sonrasında

burdaki arkadaşların yorumlarını çok beğendim..1 yılda o adam sana ne verebildi peki..kendi yaşıtlarında bulamadığın...ne evlilikler var pişmanlıklarla dolu onlardan bitaneside sen mi olmak istiyosun bence bunun oluru yok yani...bizi anlamanı zaten beklemiyoruz ama anneni babanı bari üzme..

kusura bakma ama sana doğru düşünüyorsun diyemeyeceğim.Daha öğrenci olduğunu söylüyorsun ve evlenmekten bahsediyorsun hemde ailenin tasvip etmediği biri...
en azından okulun bitene kadar bekle ne oluyor ne bitiyor bi bak duruma.Sonuçta sen daha küçüksün aradaki yaş farkı da bayağı var ve karşındaki insan herşeyi yaşamış yani çocuk sevgisini bile tatmış,sen yeni heyecanlar yaşayacağını düşünüyor musun evlensen bile? Sakın yanlış bişey yapma sonuçta dul erkeklere de güven olmuyor seni zevkleri için kullanmak da isteyebilir sende sevdiğin için istediklerini yapabilirsin.Sakın pişman olacağın şeyler yapma 1 dakikalık zevk için tanımadığın bi insanla da evlenmeyi düşünme.1 yıllık düzeyli ilişki diyorsun ama 1 yılda da kimse kimseyi tanıyamıyor..Bekarsın yarın bir gün eski eşi devamlı aranızda olacak ve çocuğun problemleri belki seni sıkacak hele de kendi çocuğunuz da olursa çık işin içinden nasıl çıkıyorsan.
Her aile kızlarınınn iyiliğini düşünür sonuçta seni el bebek gül bebek büyütmüşler,okuman için ellerinden geleni yapıyorlar,en azından okul bitene kadar böyle bir karar vermemeni hakediyorlar.Dul evli ne farkeder demişsin çok şey farkeder..Bi kere bekar insanla evlenirsen senin kıymetini bilir..evlen bak anlayacaksın ne demek istediğimi

sana tavsiyem ailenin düşüncelerini yabana atma...
her yönden eksisi var bu ilişkinin
bazen sevgi herşeye yetmiyor.
şuan bekar olduğun için bunu anlama bilirsin.
evlendikten sonra inanki çocuklu oluşu,
eşinden ayrılmış olması hepsi birer birer karşına çıkacak
ve sorun yaşayacaksın...
neden kendinle aynı durumda olan biriyle yeni heyecana ilk adımları atmıyorsun.
sevgili görmüş geçirmiş,senin ilk defa attığın adımları o çoktan geçmiş başa dönmüş.
senin heyecanların daha yeni başlarken,onun heyecanı çoktan bitmiş olacak.
AİLENİ HİÇE SAYMA!daha sonra onlara çok ihityacın olabilir.
ailelerin tecrübeleri büyük,geleceği görüyorlar.senin mutsuzlugunu hissettikleri için karşı çıkıyorlar.

ya sana inanamıyorum ya sende bu sebeplere inandın mı?
Gerçekten sebep bu bile olsa yani adam gibi adam eşi yemek yapmıyo güler yüz göstermiyor diye sadece bu sebepten boşanma yolunu seçer mi? Hiç mi korkmuyorsun ya bu kadar mı koca düşkünüsün dün o kadına bunu yapan yarın sana yapmayacak mı?
Eski karısıyla tanıştığını söylüyorsun kadın sana her baktığında belki de "aklın varsa kaç" diyordur içten içe.Senin bu kadar gözün dönmüşse cinsel anlamda yapma denileni sen çoktan yapmışsın şimdi evlenelim diye tutturuyorsun başka bi açıklaması yok gibi.Biz hep adama kızıyoruz neden evlenmek için acele ediyor diye belki de sen başının etini yiyorsun evlenelim diye.boşver ne yapacan anayı babayı kaç evden olsun bitsin bi an önce evlen kurtul.şimdi ailen kabul ederse nişanlılık devresi falan uzun sürer sen dayanamazsın.

eşini tanıyorum ama bu konuda hiç onunla konuşmadım pek sıcak bi bayan değil neden ayrıldıklarını sorarsam başka yerlere çekebilir diye düşünüyorum

bi de sıcak olsaydı ne bekliyorsun ki senle canımlı cicimli olacağını mı..kusura bakma ama çok ilginçsin

hakikaten çok ilginç ne çabuk kanıyorsunuz yaa güler yüz göstermedi,yemek yapmadı diye boşanılırmı akannehirçocuk varken yani bide zaten polismiş eve doğru dürüst gelmezlerki zaten ne yemeği günde 4 saat görsen adamı ne ala

[QUOTE=daisy87;15107403]senden yalnızca 1 yaş büyüğüm ve gerçekten genç kızların bu evlenme merakını anlayamıyorum, heycana kapılıp böyle saçma sapan bişey yapma ,uayarım belki biraz sert oluyor ama gerçek bu,bak burda bu kadar insan ne kadar doğru şeyler yazmış dikkate al,seni seven düşünen bir adam okulu bitmemiş henüz karakteri bile oturmamış bir kızı ailesiyle küstürmek pahasına evlilik diye tutturmazdı, 31 yaşında çocuğu var 21 yaşında kızı bul bulmuş oh valla evleniris aileside karşı çıkar kız yalnız sahipsiz kalır aklıda ermiyor zaten bunun bana mecbur kalır bende etinden sütünden her türlü faydalanırım düşüncesinde bir insan bence,seni seven insan böyle yapmaz aç gözlerini[/QUOTE]

Bende, benim evlilik merakım yok senin gibileri anlamıyorum yorumları anlamıyorum,belki arkadaş eş seçimini yanlış yada doğru yaptı biz bunu bilemeyiz ama evliliğe hazır hissediyor ki kendini evlenmek istiyor her evlenmek isteyen koca meraklısımı oluyor,bana görede 21 yaş ideal bir yaş kaydirigubbakcemile2

okulunu bitirmeden evlenmeyi düşünme,
hem okuyup hem ev hanımı olacağım diyorsunda ikisini başarılı bir şekilde devam ettiremeyebilirsin,sonra yine düzeni yok evin demiyecek mi sevgilin,sınav zamanı yemekti temizlikti falan düzenli yapamazsın bu konularda hassas madem..

21 yaşa arkadaşın taktığı bi durum yok sadece 21 yaşındaki kız nasıl bu kadar düşüncesiz hareket edip dul biriyle ve üstelik çocuklu biriyle evlenir diye millet yorum yapıyor.Kusura bakma aynı durumda sende varsan evlenme meraklısı denir o yaştaki birinin kendinden 10 yaş büyük çocuklu biriylr evlenmesi için yanmış olması lazım.Etrafta yaşıtı bekar erkek mi kalmadı

evleneceksin okuyacaksın 1haftasonun olacak adamın 4yaşında bakıma muhtaç 1yaş çocukla hafta sonu geçireceksin ve buarada adamı güleryüzle karşılayıp giyinip süslenip masasını hazır edeceksin :) senden 1tane varsa benim kocişede buluver delikafadulden
canım evlilik öyle bişeyki herkezin sorunları oluyor karşındakine herdakika canım cicim diyemiyorsun ki ne evliliği bu ailenlede böyle oda sana herdakika canım cicim demiyecek ki karısını bu nedenlerle boşamış bu hikayeyle bizim yaşlarımızda birini kandıramıyacağına göre e 10 yaş küçük birini bulması daha kolay
hadi daha insaflı olup haklısın diyeyim daha okuyosun okul bitsin gerçekten iyi ve seni seviyosa sevginize güveniyorsa bekleyin 1kaç yıl ve ozaman evlenin ve sen de hem tanı hem ailende sevginin büyüklüğünü anlasın tabi o dayanabiliyorsa ama o niye bekleyelim aşkımız büyük demiyorsa :)

evlilik için 21 yaş kimine göre olabilir bana göre erken hele öğrenciyse
hele üniversitenin tadını çıkar gez dolaş işinii bul paranı harca hayatını yaşa kocalar kaçmıyor ki hele boşanmış çocuklu biri eğitim seviyesi lise sen üniversite asla küçümsemiyorum haşa asla küçümsemiyorum ama ortak ne konuşacaksın
herkes demiş senin için yeni olan heyecanlar onun için eski ve aynı tadı vermeyecek
eski eşi her zaman hayatınızda olacak eğer kadın çalışmıyorsa nafakasını vereceksiniz oğlu şimdi hafta sonu gelecek kim ilgilenecek farzet adam nöbette çocuğa kim bakacak sen
o 31 yaşında sen 21 hayatının en güzel çağında eve tıkılmak mı istiyorsun yaşıtların gezip dolaşırken
evlilik sürekli mum ışığı romantizm olarak geçmiyor geçim derdi olacak temiziliği olacak
ailesi gelecek onları ağırlayacaksın
okula mı gideceksin işlerini mi yapacaksın kocana mı bakacaksın kocanın çocuğuna mı bakacaksın
ya ailenin emeği ne olacak
bi de 4 yaşında ise çocuk şu an da ne zamann evlendi ne zaman boşandı ilişkin1 yıllık
o zaman 3 yaşındaydı
eeee siz o zaman evliyken mi beraber olmaya başladınız valla şimdi kafam karıştı

Ailenizin düşüncesi çok mantıklı. Sonra neden dinlemedim dersiniz.
Gelip geçici heveslerle insan geleceğini mahvetmemeli.
Evlilikte sevgi 1. şart ama tek şart değil.
Mantıklı koşullar da olmalı.:hulya:

peki madem bu adam eski karısından güleryüz görememiş yemek bulamamış demekki sen 21 yaşında hem okuyacaksın öye sınav mınav herşeyi becereceksin birde akşa
ma güleryüz çeşit çeşit yemek yapacaksın hafta sonu 4 yaşındaki çocuğuna bakacaksın vay bee affeirn sana nediyim akannehirakannehir

3. karısınada der artık güleryüz göremedim yemek yapmıyordu okulu bitiremedi birde evde oturdu onuda öyel kandırır arkadaşım aklını başına topla aileni dinle

çocuğu çok küçükmüş. sen de sanırım küçüksün. eğer daha olgun bir yaşta olsaydın olabilir derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…