ailem dul biriyle evlenmeme izin vermiyor kafayı yemek üzereyim

konu sahibi arkadasimiz cok ama cok yanlis yapiyorsn.. bak burda canli örnek veren yasiyan arkadaslar var
adam dul senden 10 yas büyük ve cocugu var.. tabi senin gibi hic evlenmemis tazecik genc kiz citir ister .. sende saf saf kabul etmissin evlilik teklifini..
aileni karsina alip evlenirsen ömür boyu mutsuz olursun ve hayatin kararir sana söyliyim..

ben olsam ben de karşı çıkardım,ailen haklı..
Şu sıralar ikizlerim tüm vaktimi alıyor,doğru dürüst yemek yapamıyorum bile,eşim yapıyor genelde..Ya da dışardan söylüyoruz..Eşim sorun etmiyor hiç...

boşanma nedeninin bu olduğunu hiç sanmıyorum,işin içinde adamın sakladığı başka şeyler vardır...

çok iyi düşün ama bence aileni karşına alma boşanma sebebi cidden ne araştır aşk bitio sorunlar başlıo çünkü bunu unutma

çok haklısın....

jasminn seni yanaklarından öpüyorum..kuruşu kuruşunaa katırluyorumm... çok yakınımda yaşadımm bunu ailesi ona dediki..madem oyleemii o zaman okulunu bitirr ben bunca zaman seni okutup besledimm..vee bunun sonunu görmek benim hakkım elinde diplomayı görmeden bir halt yapaazsın ..sonra ne halin varsa gor en azından kendı başınada kalsan aç kalıycamı bılır annelik babalık vazifesini yaparım..Okulunu bıtırmeden aslaaa yapma dedim ben de..sonraa ne mii oldu..herşeyy inanın çok çok farklı gelişti..Hoş o kişiyle evlenseydide en azından 25 yaşında bir statüsü olan ayakları kışmende olsa yere basan biri olarak kararını verecektı...O Yasaklı elmanın tatlılı..hiçbir sepetteki elmaya benzemiyor!NELER hissettiğini az cok anlayabiliyoruz..aa çok ii düşün dostm!

canım zaten tüm problem eşten kaynaklanıyor.Bu zaman kadar bende üzüldüm man çocuğun psikolojisi dedim burnumdan getirdi.Şu an eve geldiği zamanlarda hoşgeldin diyorum sadece ve bir daha mecbur kalmadıkça konuşmuyorum.Eşimede söyledim yıllardır beni yedin dedim oğlumun psikolojisi diye kusura bakma artık benim psikolojim dedim.yeter.Eşinin davranışları aslınd sende öfkeye neden oluyor çOcuk şu an seni ele geçirmiş durumda ona babası için katlandığını biliyor.İpler çocuğun eline geçmiş.Bence bu kadar kötü durumdaysan artık kendini düşünme vakti geldi.Çocuğa taviz verme ,yakınlık kurmaya çalışma ,mesafeli ol.Ona şu mesajı ver.Bu evde benim dediğim olur.Sende buna uymak zorundasın Baban ne derse desin.Çünkü o şunun farkında babasından çekindiğin için ona bişey yapamadığın ve herşeyi kabul ettiğin gerçeğinin .Çok akıllılar şeytani derecede.Eşin bişey derse de ona da tavrını göster.Bak ben 33 yaşındayım ama herşeyi göze aldım kimseden çekincem yok.SEn ki daha 21 yaşındasın kocan olacak adam senin gibisini bulabilecek mi acaba bi daha.Sen değerlisin unutma .Hiçbişeyin sonunda ölüm yok.Elin manyaklarını biz çekiyoruz niye seviyoruz diye.Artık kocalarımızın bizi kaybetmemek için çaba harcama vakti geldi.Bunlar hepilişkinin en başından verdiğimiz tavizlerden kaynaklanıyor.Kendine gel.Çocuğu dikkate almamaya çalış.Çocuğun sana bu şekilde davrnamasına artık izin vermeyeceğini söyle ..eşine herkes kendine gelsin.O seni kaybetmekten korksun.Çocuğunun psikolojisi bozuksa bi psikologa gitsin.Senin görevin değil onun psikolojisi.Üzme canını sen değerlisin.

canım eğer bir evlilik bitmişse sorun kesinlikle tek taraflı deildir ayrıca erkek arkadaşının boşanmak için öne sürdüğü gerekçeler bir evliliği üstelikte ortada bir çocuk varken bitirmeye sebep deil.aşk çoook güzel ama evlenince aşk bambaşka bişeye dönüşüyo saygıya güvene anlaşabilmeye huzura...ve en önemliside mantık devreye giriyo artık ,şu an sana çok önemsiz aşılabilir gelen sorunlar ozaman çoook daha büyümüş ve aşılmaz olarak gelir karşına .hayat senin hayatın ,elbette fikirlerine saygı duyarız ama bu güzelim hayatı yanlış kararlarla mahfetme lütfen ve çooooo...k iyi düşün ailenede sert davranma bir ane baba herzaman evladının iyiliğini düşünür unutma...

arkadaşlar dul biriyle evlenmek konusunda bende size birşey danışıcam ben 26yaşındayım hiç evlilik yapmadım ve bi arkadaşımın tanıştırmak istediği biri var 31 yaşında ama evlenip ayrılmış görücü usulüyle ve kendinden 11 yaş küçük biriyle evlenmiş yaş farkının dezavantajlarının getirisiyle anlaşamamış ve ayrılmışlar tabi başka sebeplerde vardır illaki ama benim şu durumda pek bilgim yok işini gücünü oturtmuş kişiliği yerinde olgun mantıklı biri olarak bahsediyorlar ama ben tanışıp tanışmamam konusunda tereddütlüyüm hem istiyorum hemde istemiyorum ve 2haftadır belkide daha fazla karar veremiyorum sizce tanışsammı. tanışsan ne kaybediceksin diyorlar hemen kolundan tutup nikah masasına oturtmıycak ya seni ama ya etkilenirsem ve aileme kabul ettiremezsem, boşver tanışma nekadar sana dürüst olsada kafanda acaba niye ayrıldı endişeleri olucak gibi yorumlar alıyorum ama evlenip ayrıldı kötü bi evlilik yaşadı diyede o insana ön yargılı davranmak istemiyorum ne yapıcağımı neye karar vericeğimi şaşırdım daha önce evlilik yapmış biriyle hayatı sıfırdan paylaşmaya çalışmak nasıl bir psikolojidir kestiremiyorum bana yardımcı olun
not:yeni link açmayı bilmediğim için buraya yazmak zorunda kaldım...

canım konuyu sol üst tarafda yeni konu aç bölümüne açabilirsin. soruna gelince tanış derim ön yargıda bulunma olabilir mutsuz birlikdeligi olmuş olabilir. bu hepimizin başına gelebilirdi yani bu adam hiç mi mutlu olmaya hakkı yok bi evlilik yaptı die. ha bekarım bekarla evlenmek istiyorum diyorsan oda sana kalmış bişe ama bence bi mahsuru oldugunu düşünmüyorum. mutluluk daha önemli inan bunaaaa.

bekar biriyle evlenmek isterim ama eğer benim için doğru insan sevebileceğim güvenebileceğim kişi dul ise sadece dul diede vazgeçmem

aynen katılıyorum sana hangi erkek bakir ki. en azından tam anlamıyla biliyosun yaptıgını sonradan duyunca üzülmessin en azından

Konu 2010 tarihinde açılmış, geçmişten konu hortlatmakta üstümüze yok

ilk önce okulunu bitir güzelim annenin babanin üzerine cok gitme bu aralar. kendini onlarin yerine koy kizin gelip sana "anne ben eevlenicem ama evlenecegim kisi dul ve cocugu var" dese sen nasil tepki verirsin? kollarini acip "ay güzel kizim tamam hemen gelip istesinler"mi diyceksin??? birak evdekiler biraz sakinlessin...

anladım demek istediğinizi sıkıntı yok
dul biriyle evlenmenin zorluğu ne olabilir ben bunu düşünemiyorum

valla orasını bilemicem. yaşamadan tanışmadan nasıl biri oldugunu bilemessin. bazen insan 2 senelik tanıştıgı adamı bile tanıyamıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…