insan sevdiğinde ha dul olmuş ha bekar ne farkeder dıyor fakat anne babalar cıdden yasadıkları hayat tecrubesı sayesınde bızlerın goremedıklerını gorebılıyorlar kabul etmek lazım en evvel bu vazıyetı..
sımdı anne baba olarak ılıskınıze bı kalemde onay vermelerını beklemek bıraz hayal kurmak gıbı olur.. karsınızda cocuklu bır adam var,sımdı cok ıı anlasıyor olabılırsınız ve o cocugun sıze hıc yuk olmayacagını hatta annesı varken ben nıye ılgıleneyım gıbı dusuncelere dalacagınızı dusunebılırsınız..fakat bu boyle degıl..o cocuk evlenecegınız adamın cocuguysa ılelebet onunla gıdecek ,insan kendı cocuguyla anlasamıyorkı degılkı baskasının cocugu...(ıstısnalar var)hadı bunu gectık,adam sızden 10 yas buyuk hayattan beklentılerınız,zevk aldıgınız seyler zamanla yasla dogru orantılı bu (kabul etmek lazım)degıstıkce mutlu olma oranınız dusucek hep boyle mutlu olmıcaksınız,sızın olaylara verdıgınız tepkıler belkı daha cocuksu olucakken o daha baska bır acıdan davranacak...10 ya cıddı bır fark bence..
ve evlenmıs olması,esınden neden ayrıldıgından gercekten emınmısnız?esınden ne ummus da bulamamıs ve ayrılmıs hemde cocuk varken? bunlar ve benzerlerı bırck soruyu kendınızle sadece kendınızle ıyıce ıstısare ettınızmı evet demeden evvel?yoksa sadece sevgınızın ardına mı sıgındınız?
anne babanız basta hayır demekle haklılar ama iyice arastırılıp ıçe sindirebiliyorlrasa neden olmasın..
önce okulunu bitirmelisin bence. o zaman daha sağlıklı kararlar vereceksin.hem evlenip bir dünya sorumluluk sahibi olup okumak çok güç.okulunu bile yarım birakma ihtimalin var.bence hiç yük altına girmeden okumaya devam et.ailene de bu konuyu şimdilik okul bitene kadar kapattığını,ama daha sonra gündeme geleceğini söyle.hem daha olgunlaşırsın ve belki fikrin değişir,gönlün geçer.eğer öyle birşey olacaksa evlenmeden olsun.bu zamanı kendine ver.ayrıca okulun bitince ve sen bu adamdan hala vazgeçmemişsen ailenden sen ne istersen olgunluğuna güvenerek evet diyecektir.tabi karar senin.ama biz senin ablaların olarak önerilerde bulunuyoruz...inşallah bizleri de dinlersin canım...
ikimizi benim bir arkadaşım tanıştırmıştı eşiyle ayrılmaları nedeni ise akşam eve geldiğinde yiyecek doğru düzgün bi yemek bulamayan güler yüzle karşılanmayan bi erkek olduğunu söylerdi hep ben ona inanıyorum bi de ailemi ikna edebilsem
arkadaşlar dul biriyle evlenmek konusunda bende size birşey danışıcam ben 26yaşındayım hiç evlilik yapmadım ve bi arkadaşımın tanıştırmak istediği biri var 31 yaşında ama evlenip ayrılmış görücü usulüyle ve kendinden 11 yaş küçük biriyle evlenmiş yaş farkının dezavantajlarının getirisiyle anlaşamamış ve ayrılmışlar tabi başka sebeplerde vardır illaki ama benim şu durumda pek bilgim yok işini gücünü oturtmuş kişiliği yerinde olgun mantıklı biri olarak bahsediyorlar ama ben tanışıp tanışmamam konusunda tereddütlüyüm hem istiyorum hemde istemiyorum ve 2haftadır belkide daha fazla karar veremiyorum sizce tanışsammı. tanışsan ne kaybediceksin diyorlar hemen kolundan tutup nikah masasına oturtmıycak ya seni ama ya etkilenirsem ve aileme kabul ettiremezsem, boşver tanışma nekadar sana dürüst olsada kafanda acaba niye ayrıldı endişeleri olucak gibi yorumlar alıyorum ama evlenip ayrıldı kötü bi evlilik yaşadı diyede o insana ön yargılı davranmak istemiyorum ne yapıcağımı neye karar vericeğimi şaşırdım daha önce evlilik yapmış biriyle hayatı sıfırdan paylaşmaya çalışmak nasıl bir psikolojidir kestiremiyorum bana yardımcı olun
not:yeni link açmayı bilmediğim için buraya yazmak zorunda kaldım...
canım konuyu sol üst tarafda yeni konu aç bölümüne açabilirsin. soruna gelince tanış derim ön yargıda bulunma olabilir mutsuz birlikdeligi olmuş olabilir. bu hepimizin başına gelebilirdi yani bu adam hiç mi mutlu olmaya hakkı yok bi evlilik yaptı die. ha bekarım bekarla evlenmek istiyorum diyorsan oda sana kalmış bişe ama bence bi mahsuru oldugunu düşünmüyorum. mutluluk daha önemli inan bunaaaa.
bekar biriyle evlenmek isterim ama eğer benim için doğru insan sevebileceğim güvenebileceğim kişi dul ise sadece dul diede vazgeçmem
anladım demek istediğinizi sıkıntı yokbende onu demek istedim saten
cinsellik konusuna sevmesine bunları ilk benimle yaşamıycak olmasına falan takılmıyorum aslında herkesin birliktelikleri oluyo sevgilisi oluyo seviyo aşık oluyo ve bu zamanda hangi erkek bakir ki ve eğer aramızda bişeyler olursa benimde ilk aşık olduğum adam olmıycak her insanında herkesle yaşadığı şeyler farklıdır onda bulamadığını belki bende bulucak beni rahatsız edenler bunlar değil
anladım demek istediğinizi sıkıntı yok
dul biriyle evlenmenin zorluğu ne olabilir ben bunu düşünemiyorum
Konu 2010 tarihinde açılmış, geçmişten konu hortlatmakta üstümüze yok
Anamm 1 saattir okuyorum, 2010 muukız evlendi bile belki koptum gülmekten..
o evlendimi bilmeyiz ama bu kişi başka. yeni konu açmasını bilmiyomus burya yazdı bizde acizhane fikirlerimizi sunduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?