ailem dul biriyle evlenmeme izin vermiyor kafayı yemek üzereyim

hem okula gıdıp hem yemek yapabılıcegıne cıdden ınanıyosan

aynen arkadasim ve ben evlenip taa hollandaya geldim hic kimsemde yok burda, nelerden vazgectim esim icin ama sonuc hep mutsuzluk. ve dediklerin cok dogru bakimli hos bi bayanim cevreme bakiyorum suan imrendigim tek sey var bekarla bekarin evlenmesi. komik gelebilir ama cok imreniyorum gercekten. bende elimden geleni yaptim yapiyorumda ama olmuyo sadece yipranan uzulen ben oluyorum. kendini helak etme diyosun mesafeli ol diyosun ama nasil ne yapabilirim. ne yapacagimi hic bilmiyorum

msnde falan konusmak isterim seninle beni anlayabiliyosun cunku ve burda bir arkadasim bile yok icimi dokecek rahatlayacagim kimse yok

Son düzenleme:
peki karısı onu neden bırakmış hiç sorguladınmı. özellikle polislerin psikolojik olduğunu hepimiz biliyoruz. sen üniv öğrencisisin ailen doğruyu söylemiş seni oraya okuman için göndermişler koca bulman için değil. tamam gençsin flörtün olur ama evlilik başlı başına bir iş. biz hem çalışıp hem evi zor götürürken sen nasıl okuyacaksın. koca yemek isteyecek gezmek isteyecek. işve cilve isteyecek sen ders çalışamaycaksın ödevlerini tamamlayamayacaksın. daha gözlerin açılmamaışi güzelim olmaz senin işin. adam akıllı düşün kararını ver.

yarışma bölünde alyanslar yarışıyor yarışmasına katılmak isteyen herkesi beklioruzz
resimleri özel msjla bana yollayablrsnz arkadaşlar

lutfen okuyun ! icimi dokmeye derdimi paylasmaya ihtiyacim var

cok zor cok, bir gunum mutlu gulerek gecmiyor. her gun agla her gun agla. dusunuyorumda gecmiste bi gunah mi isledimde boyle bedel oduyorum ki daha yasim 21 cok cok buyuk bi gunahim olmadi ki oyle olsa bile bedeli niye bu kadar agir ( giydigim gelinlik kefen olsaydi keske bana mutlu olurdum hic degilse.

bekarla bekarin evlendigini gorunce cok imreniyorum, diyorum ne guzel birbirlerine sarilip tv bile seyredebilirler bu sadece cok basit bi ornek gelebilir size ama ben ondan bile yoksunum. disari ciktigimizda kocamin elini bile tutamiyorum evde hic bi turlu yakinlasamiyorum. neden cocugun psikolojisi bozulmayacak YA BEN ? 21 yasindayim daha 21 evliligin ilk aylari cicim olarak gecer ama bende oyle degil ki simdi boyle mutsuzum ilerisi ne olacak ?

dusunun balayina gittik evlendikten 1 hafta sonra ve 1 haftalik o balayinda hep aglayarak gecirdim neden ? cunku balayi degildi o. bu cocuk zehir etti herseyi bana.

cocugu geciyorum arkadasim esime gelelim 31 yasinda soylenenler gibi :
o ikinci kez damatlik giydi ben ilk kez gelinlik!
o ikinci kez evinin duzeni kurdu ben ilk kez!
o cocuk sevgisini daha once tatdi ben hayir!
o ilk evliliginde herseyi doya doya yasadi eski karisiyla ama ben yasayamiyorum cunku o herseyden aldi nasibini.
ilk karisi olacak kisi burda sefasini surdu gitti bu cocugun kahrini ben cekiyorum.

evlendigimden beri yedigim yemegin yasadigim gunlerin hic bi tadi yok.

cocugun karsisinda aglamaktan yoruldum yeter artik yapma diye.

dua ediyorum Allah a cocugun icine benim sevgimi, benim icime cocugun sevgisini ver diye.

hep alttan aliyorum ne yaparsa yapsin ama yok.

cocuk bana ayagini uzatip ayagimin altini op diyo dusunebiliyomusunuz ? ve esim buna sessiz kaliyo.
gecenlerde oyle bi tekme vurdu ki belime hic bisey yapamadim.

yapma arkadasim hata yapma sakin. aglayarak yaziyorum bu satirlari cok oldu biraz kusura bakmayin icimi dokecek kimsem yok !

Son düzenleme:

herseyimsin selam.. benim de bi erkek arkadasim var (sayilir) sayilir diyorum cunku yurtdisinda yasiyor neyse konuya geleyim benden 14 yas buyuk ve cocugu var ama yabanci oldugu icin cocuklarini onemsemiyolar hatta kiz simdi erkek arkadasinda kaliyo falan. zaten kiz da 19 yasinda. ben de 20 neyse sadede geliim sence iliskimi kesiim mi zaten yuz yuze gorusemiyoruz ama seviyorum ben ya ugruna agladigim ilk erkek

bence aileni karsına almak yerine önce okulunu bitir.bu konuyu zamana bırak.hemen evlenmek zorunda mısın.bi mezun ol zamanla belki fikirlerin değişecek.ailen bu konuda çok haklı kendini onların yerine koy.bi kızın olduğunu düşün senelerce uğrasmıssın yetiştirip büyütüp okula göndermissin daha ayaklarının üzerinde durduğunu görmeden boşanmıs, çocuklu, yaşı kızından hayli büyük olan birine ver gitsin.kolay mı bu?biz gençlere hayat çok basit geliyor ama emin ol şimdiki aklını beş yıl sonra beğenmeyeceksin anne ve babanın yaşına geldiğinde onlar ne kadar haklıymıs diyeceksin.büyüklerimizin tecrübelerini deneyimlerini asla yabana atmamak lazım.hele de elalemin adamı için insanın kendi ailesini karsısına alması ne kadar yanlıştır ki bunu yapanlara sorup ne kadar pişman olduklarını öğrenebilirsin.kimse için aile bağını zedelemeye değmez.zamana bırak okulunu bitir.
Mevla görelim neyler,neylerse güzel eyler

arkadasim kizi buyuk seninle yasit adamda senden bayagi buyuk, kizini dusunme sadece onemli olan adamla iliskin ki adam buyuk senden ve dedigim gibi o heyecanlari o yasamis tekrar seninle ayni anda yasayamaz.

yalvarabilirim sana vazgecmen icin cunku iyiligin icin olmus olucak. ben ve ben gibi cok ornek var aklini basina al, daha 20 yasindasin neler cikicak karsina. ahh bana bi sans verseler ahh bi sene geriye donebilsem. olumu tercih ederdim yemin ediyorum cunku cok mutsuzum. kendin gibi bi bekarla evlen herseyi beraber tadin.

belki diyebilirsin bu digerleri gibi degildir diye ama bi ihtimal olmamasi. yapma sakin !

ugruna aglayabilirsin bir kez belki 10 kez ama bi omur aglayacaksin belki evlenirsen ?

sakin ha yol yakinken KAC KURTAR KENDINI .

seni kendime cok yakin hissettim yasimiz ve senin esinle benimkinin durumlari, bi de evlenirsem ben de yurtdisina gidicem ve hic bi tanidigim yok orda, adam zaten yabanci,, o yuzden yazdim.. peki senin bosanma ihtimalin yok mu ve esin yabanci mi turk mu??

esim turk. bosanma ihtimali mi ben babama dedeme karsi gelip evlendim. gecenlerde anneme acildim biraz kadin cok stres yapti hergun aglamaya basladi dayanamadim babamda sgolsun destek oldu esimi arayip kizdi vs. simdi annemlere iyiyim rahatim diyorum ama degilim hic degilim.
olum geciyor aklimdan .... ama Allah in verdigi can ne haddime kiymak.

yollarini ariyorum mutlulugun bulamiyorum.

canim tek dicem sey su sana sakin evlenme , kendi dengin biriyle evlen nolur

Son düzenleme:

tavsiyelerin icin sagol canim zaten evlenmek istesek de 1,5 sene beklememiz lazim. o zamana kadar da degisir dusuncelerimiz zaten
canim ya ben de sana diyorum ki ailen bir gun laf eder hadi bir yil laf eder 'biz demistik' diye, ama yine bagirlarina basarlar daha 21 yasindasin bir omur nasil cekeceksin:S hele o simarik cocuk seni delirtmistir yaa. bence hayata sifirdan baslayabilirsin her sey senin elinde, gercekten. cocuk da olmadan bence kac kendini kurtar ailene sigin

ha bu arada dengim biriyle ask yasayamiyorum ki evleneyim zaten cok uzuluyorum bu konuda, beni isteyen ve benim de istedigim bi bu 'adam' oldu iste koca hayatta

kesinlikle dusunceni degistir sakin evlenme.

evet bende oyle dusunuyorum. hemde nasil deli etti beni kafayi yemek uzereyim. tum gun dusun dusun cikamiyorum hic biseyin icinden.

gercekten hayata sifirdan baslayip mutlu olabilirmiyim ki ? mutluluk ne bilcemmi acaba. ben ne hayallerle evlendim bu 4,5 ay bana 40 yillik azap gibii!

tabii ki baslayabilirsin su forumda konulari bi okusana insanlar cocuklarini buyutuolar 40 yasina geliyolar da yine de bosanip tekrar baslamayi dusunuyolar.. ki sen 21 yasindasin ve sadece 4.5 aylik evlisin, bence cok da gec olmadan kac,, dedigim gibi ailen seni korur hem bak silmemisler seni arayip kizmislar esine, yani geri donsen bosanmana yardim ederler, bir ise girersin ne bileyim yani kurtulursun o hayattan. cocuk olmasa tamam dicem de cocuk seni bezdirmis galiba ve daha bu buyuyecek sanirim simdi daha kucuk,. ergenlik sorunlari falan derken iyice basini agritacak. benim goruslerim tabi bunlar ama umutsuz olma, ailene geri don derim ben..

neden dengin biriyle ask yasayamiyosun ?

bilmiyorum ki universiteye gidiyorum ama basladigimdan beri hicbir iliskim olmadi sosyal degilim pek ama muhabbetim falan da iyidir yani ole soguk nevale gibi de durmam ama anlamiyorum cok guzel degilim hatta guzel bile sayilmayabilirim, belki ondandir..

oo bak universiteye gidiyosun ne guzel. okulunu bitir eline meslegini al erkek ne zaman olsa bulunur napacan bosver.

guzellik konusuna gelince hic oyle dusunme canim gormedim seni ama eminim cok guzelsindir cunku bi insan yaratilisiyla tamdir kalbin cok guzel hissediyorum. simdi beni biraz dinledin ya o kadar rahatladim ki Allah senden razi olsun.

esim gelebilir heran kapatirim ozaman aniden. yazdiklarimi gorup tartisma ciksin istemiyorum yoruldum artik herseyden.

cok tesekkur ederim canim ya ben de eminim ki sen benden kat kat guzelsin. dedigim gibi seni kendime cok benzer buldum o yuzden yazayim dedim. Allah senden de razi olsun. tamam kapat direk geldiginde.

ya erkek meselesi de ne biliyim yani bu yasima kadar hic ciddi iliskim olmadi bu olani da kaybetmek istemiyorum hem universite de bitmek uzere ama hala kismetim cikmadi,, galiba diyorum o beni bekliyor :) tabi 1,5 senede nolcak gorecegiz..

tatlim yalniz dediklerimi unutma annen sana belli etmese de cok uzuluyodur ne onu uz ne de kendini uz, bence mutsuzsan cek git. hem yarin bi gun cocugunuz olur o zaman daha da zorlasir her sey.

nedemek bu olanida kaybetmek istemiyorum falan ? daha sen 20 yasindasin neler cikicak karsina emin ol. benim cok flortum olduda ne oldu evlene evlene boyle biriyle evlendim. ne kadar cahilmisim!

universiten bitsin meslegini eline al daha sonra evliligi dusun ve su sekil dusun bekar biriyle . sakin ha sakin dul veyahutta cocuklu biri olmasin sakin. beni aklina getir en basit ornek belki daha zor durumda olanlar vardir.

kismetim cikmadi diyede dusunme 20 yasindasin daha. bak yemin ediyorum cok daha iyileri cikacaktir karsina. denginle evlen.

evet annem uzuluyor ben mutsuzum diye uzuluyor yanlis anlasilmasin. anneme desem ki cok zordayim cik gel der beni aldirir burdan zorla. bosanirsam diye uzulmuyo o. tek derdi ben. gercektende benim bu dunyada tek dusuncem annem onunda ben eminim.

simdi dersin annede destek niye cekiyosun daha diye.

bende bilmiyorum. salaklastim iyice.!

neden dengin biriyle ask yasayamiyosun ?

herseyimsin yazdiklarini okudum ve icim parcalandi.. cok büyük hata yapmissin.. dul biriyle anca dul evlenince mutlu olur.. hic evlenmemis biriyle dul ve cocuklu bir adam.. dedigin gibi herseyin tadini zevkini almis bir kere... dedemi babami karsima aldim demissin ama herkez hata yapar.. onlar büyük af ederler onlarin cani kanisin... bu cocugu cekmek zorunda degilsin hic ama hic degilsin gencligine yazik.. bence derhal o evi terk et ve bosanma davasi ac.. kocan ne derse desin düzeltecegim degisecek dese bilene bence inanma.. simdi böyle olan sonrada degismez.. cok üzüldüm durumuna ama mutlu olmak istiyorsan yapabilecegin tek sey bosanmak ve zamani geldiginde sana layik biriyle evlenmek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…