Evlilik ; .... ben evli değilim. Evliliğin içine girmyen bilemez sanırım. İnsan yaşamadığı birşeyi bilemez. Herkesin aile hayatı farklıdır. Bazısı çok ciddiye alır. Bazısı kariyer için evlenir. Bazısı çocuk sahibi olmak için. Bazısı hayatına garanti altına almak için... Bazısı ailesinden kurtulmak için evlenir. mantıklısı aklı başındası evlensin diye genellme yapamayız.
Bir ailenin sorumluluğunu alabilecekse HOdri meydan :kedi:
İnsanlar yaşayarak tecrübe kazanıyor bazısı daha geç evlenseydim der . Bazısı keşke daha erken evlenseydim. Çok güzel bir şeymiş der...
aynen ben şu yaşlı kadınlara uyuz oluyorum 2 evliliğini yapanlar o yaşta ancak kendimi idare ederimŞahsen ben, benden önce birlikte yaşayabileceğimiz tüm heyecanları yaşamış, tüketmiş biriyle evlenmek istemem ama hayat ne getirir elbette bilemem. Düşün; sen ilk kez gelinlik giyeceksin, o ikinci kez damat olacak. Sen ilk kez kendine ait bir düzen kuracaksın, o ikinci kez bir düzen kuracak. Henüz annelik duygusunu tatmadan bir başkasının çocuğuna cici annelik yapacaksın. Kendi çocuğuna kızsan, iki tokat atsan "annesidir döver de sever de" derler, ama elin çocuğuna bunu yapsan "üvey anne" olursun. Şu an pembe bulutlar üzerinde uçuyosun anlayabiliyorum. Seviyosun, seviliyosun, değer görüyosun belki ama inan bana kazın ayağı hiç öyle değil...
selam arkadaşım 4,5 aylık evliyim.Eşim 4 yıl önce eşinden boşanmış biz 2,5 yıl çıktık 4,5 ay öncede evlendik.Gerçekten çok iyi ve sevilmeye değer bi insan .Kimse bana karşı çıkmadı evlenirken önemli olan kişiliğidir dediler.Ama çocuk ve eski eş sesin için çok büyük problem olabilir yine de sen bilirsin dediler.yapamazsan da arkandayız dediler ve desteklediler.Herşey yolunda gider sandım altından kalkarım sandım.Ama öyle değilmiş canım depresyona girdim.Çocuk sadece haftasonları gelmesine rağmen sürekli problem çıkartıyor..Kadın benim evime bile müdahale ediyor nerdeyse.Ve ben birçok şeyle aynı anda savaşıp dengelemeye çalışıyorum .Gittikçe dibe iniyorum.Artık boşanma aşamalarını düşünmeye başladım.sana tavsiyem yol yakınken arkana bile bakmadan kaç,kaç,kaç...................
arkadasim seni cok iyi anliyorum hemde cok iyi. bende 4 aylik evliyim esimin daha once bi evliligi oldu ve bide cocugu var. kendi cocugum gibi sahiplenip cocugumuz var demiyorum cocugu var diyorum cunku o cocuk esimle bosanmamiz icin elinden geleni yapiyor ki daha 8 yasinda. cocugun karsisinda agliyorum resmen yeter artik yapma diyecocuk degil seytan !!! her turlu yaklastim ama olmadi cocuk istemiyor. bide cocuk bizimle kaliyor ve ben daha 21 yasindayim esimle aramda 10 yas var. daha 21 yas omrunun en guzel yaslaridir ama her turlu sey geliyo aklima hayatim mahvoldu hic biseyin tadi yok.
konuyu acan arkadasa sesleniyorum ; herkes dengiyle evlenmeli, bekar bekarla dul dul la. cunku hic bisey bekledigin gibi olmuyor. kopekler gibi pismanim bi sans verseler bana kesinlikle evlenmezdim dul biriyle ya dul olmasini birak cocuklu biriyle aslaaa. arkadasim aklini basina al okulunu bitir neler cikicak karsina. AILEN COK COK COK HAKLI . Bende dinlemedim evlendim dedigim gibi ;
KOPEKLER GIBI PISMANIM !!![/QU
naptık biz yaaaa kolumuz bacağımız mı eksikti.Bakıyorum geriye doğru evlenince mutlu olmaktır her insanın hayali.aylardır mutlu günüm yok.Bunun için mi elnendim diyorum.Tek başıma yaşıyordum ne güzel yanlız oturuyordumCanımın istediği yere gidip geziyordum.yaşadığım yerde bir sürü dostum vardı.Ben naptım şehir bile değiştirdim bu sıkıntılar için mi?Birde üstüne üstlük eski karı her akşam eşimi arıyor. Ulaşamayınca benim telefonumdan arıyor.:)Ve eşim bu duruma sinirlenme diyor ve gülüyor.Kafayı yemek üzereyim galiba.(Ben ki dünyada en çok sevdiğim şey çocuktur.BU çocuk yani eşimin oğluna bakınca ben de şeytan görüyorum artık.Elimden geleni yaptım ama olmuyo.İyi davranma Kendi helak etme hep mesafeli ol Kurallı ol.Seni ele geçirmesine izin verme.)
arkadaşlar 1 yıldır düzenli bir ilişkim var 2 gün önce evlenme teklifi aldım ve kabul ettim ama ailem evlenmek istediğim insan dul,çocuklu ve benden 10 yaş büyük diye kabul etmiyo 2 gündür evde fırtınalar kopuyo kendimi şimdi camdan dışarı atacam ben üniversite öğrencisiyim evlenmek istediğim insan emniyet mensubu ailem biz seni üniversiteye koca bulmya mı yolladık hemde dul birini başımın etini yiyo ya anlamıyorum ha dul ha bekar ne farkeder insan sevdikten sonra hem ben evliyken de eğitimime devam edecem kendimi çok kötü hissedediyorum ailemi karşıma alacağım artık biri bana bi akıl versin ne yapmalıyım yanlış mı düşünüyorum sevdiğim insandan vazgeçmek istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?