Ailem erkek arkadaşımı kabul etmiyor

Nedenlerinden biraz bahsederf misin? Böyle ne tavsiye verebiliriz bir sebep olsun ki sonuç için bir şeyler söyleyebilelim.
Nedeni yok sorun Antalya olması Ankara içi olmaması gerçekten.Birde onlar görücü usulü istiyor eminim önceden de başımdan bir nişan geçti çünkü o görücü usulüydü ve psikolojik olarak çok zor günler geçirdim ama onlar yanımda olmadı bile sorsan yanında olduk derler

Antalya dan bildiriyorum yok öyle bir şey
Ama sorsanız bizimkilere göre var benim ailem çok önyargılı insanlara karşı, kendilerini dörtdörtlük sanarlar ama benim ailem dörtdörtlük bile değil. Sadece önyargıyla bu sonuca vardılar

24 yaşındayım şu an çalışıyorum gerekçe basit Antalya da yaşaması çocuğun
Artık eskisi gibi insanlar aile hasretinden verem olmuyo, otobüsler trenler, uçaklar, görüntülü konuşmalar. Hem iletişim hem ulaşım araçları var. İstedikleri zaman sen gidersin istedikleri zaman onlar gelir. Ama valla ben bu tip ailelerin veya ailelerine çok düşkün çocukların kesinlikle yakın oturmasını doğru bulmuyorum. Aile birliğini sarsıyor

Yaşın daha 24 küçüksün. Benden sana bir tavsiye aileni dinle emin ol onlar her şeyi daha net görüyorlar. Şimdi diretirsin ama yarın öbür gün bir şey olduğu zaman sana biz dedik diyecekler o zaman ne yapacaksın? Büyüklerinin sözünü dinle seni senden bile daha iyi tanırlar zamanında banada yok diye direttiler iyi ki diretmişler şuan halim ne olurdu kestiremiyorum bile ama şunu çok iyi biliyorum bir dilim ekmeğe muhtaçtım. Haberleri geliyor ordan burdan iyi ki olmamış diyorum iyi ki bana hayır diye diretmişler he dersen ki ben allahtan belamı istiyorum kötüde olsa olsun o zaman sen bilirsin bence sadece uzakta oturduğu için değildir istememeleri diye düşünüyorum.

Tek sebep uzak olmam mesafe.Sevgilimin bugüne kadar en ufak kötü bir şeyini ben görmedim her zaman anlayışla geldi şu an bile ayırılmak istemiyor,mücadele etmek istiyor

Tek sebep uzak olmam mesafe.Sevgilimin bugüne kadar en ufak kötü bir şeyini ben görmedim her zaman anlayışla geldi şu an bile ayırılmak istemiyor,mücadele etmek istiyor
Tekrar diyorum büyüklerinin sözünğ dinle .

Antalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum geri gelirmişim vs
Benim annem de zamanında Antalya'ya gelin gitmiş babamın işinden kaynaklı, şükür hiç de rezil rüsva olmamış Bu nasıl bi kafa yapısı?

Tekrar diyorum büyüklerinin sözünğ dinle .
Neden böyle söylediniz?Çocuğu çevresini vs.biliyorum aile yapılarımız uyuyor, bana karşı anlayışlı en önemlisi iletişim kurabiliyoruz aşırı kıskançlığı yok yani böyle birini bulmuşken neden kaybedeyim? Siz neden böyle düşündünüz peki

Benim annem de zamanında Antalya'ya gelin gitmiş babamın işinden kaynaklı, şükür hiç de rezil rüsva olmamış Bu nasıl bi kafa yapısı?
Birazcık geri zihniyet galiba. Ailem dörtdörtlük istiyor her şeyi hem zengin hem imanlı hem evi hem arabası olsun altınları dizsin bana karşı iyi olsun sadakatli olsun liste daha da uzar.En çok istedikleri şey parasının çok olması. Kendilerini düşünüyorlar burdada

Ortada gerçekten geçerli bir sebep yok inanınki.Sadece önyargı var,mesafe sorun,gurbet olur diyor yapamazsın rezil olup boşanacaksın diyorlar halbuki bana güvenmeleri gerekiyor
Banada gurbette olmaz yalniz basina orlarda zorlanirsin denildi cok sukur bisy olmadi ama iste karsindaki kisiye dair aileni bu dusuncelere iten nedir benim esimden ziyade uzaklik kultur farki gibi syler sorun edilmisti

Eminim ben karşımdakinden ama nasıl yol izleyeceğim daha bilmiyorum ne yapmam gerekiyor inanın bilmiyorum
bence birlikte olduğunuz kişiyi ailenize sevdirmek için çabalamayın bu sizi yorar ve üzer onu sevmek zorunda değiller ama sizin kararlarınıza saygı duymaları gerekir ha bunu da yapmıyorlar diye ailenizden vazgeçecek haliniz yok.
Tanışma konusunda bir emrivaki yapılabilir diye düşünüyorum, en azından sonrasında belki fikirleri değişir değişmezse de sevgilinizin tavrı da önemli burada siz tek başınıza ne sevgilinizin sorumluluğunu alın ne de ailenizin.
Kendinizi üzmeyin ve zamana bırakın eminim ki yoluna girecektir. ikiniz de yetişkinsiniz elinizden geleni yapın (karşılıklı) zor bir süreç biliyorum o yüzden önemli olan sizin ruh sağlığınız. bu süreçte kendinizi yıpratmadan ailenizi ve sevgilinizi kırmadan süreci yönetmeniz lazım kolaylıklar diliyorum.

Ailem onu görünce fikrini koyacak ortaya benim sevdirmemle olmaz gerçekten zoraki olur hem.Ama tanısalar belki fikirleri değişecek şu an tamamen önyargı var Antalya diye sırf

Banada gurbette olmaz yalniz basina orlarda zorlanirsin denildi cok sukur bisy olmadi ama iste karsindaki kisiye dair aileni bu dusuncelere iten nedir benim esimden ziyade uzaklik kultur farki gibi syler sorun edilmisti
Bizde de Antalya olması sıkıntıymış.Orası şerefsiz açık-saçık yeriymiş

Antalya pisliklerin olduğu yermiş pis erkekler varmış gibi ben Ankara’dayım o Antalya ben Antalya’ya gelin gidersem rezil olurmuşum geri gelirmişim vs
O şerefsizlik mekanla ilgili olmaz kişinin karakteri ile olur. Ailenizde sorun var. Size deseler ki seni uzağa gonderemeyiz falan anlarım da yani şerefsizler yeri ne ya.

O şerefsizlik mekanla ilgili olmaz kişinin karakteri ile olur. Ailenizde sorun var. Size deseler ki seni uzağa gonderemeyiz falan anlarım da yani şerefsizler yeri ne ya.
Haklısınız ama ben evlensem eşimin görev yeri başka yer çıksa yine Ankara’da olmayacaktımki onlar Antalya diye tepkili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…