Ailem eşimi beğenmiyor

Daha sevgiliyken annem fotografina bakip, cok kisa duruyo bu kısa adamdan koca mi olur dedi. Cok ters bi bakış attim, hicbisey demedim. Baya kel bi de kocam. 24 yasinda evlendik, kafasi basbaya keldi yani. Kimseye de bisey dedirtmedim. Boyu da 168. Basta biseyler diyecek oldular, ben önünü aldim. Sonra zaten taniyinca da herkes cok sevdi. Ne guzel cocuk, kizin insallah ona benzer diyor annem simdi 🤭 yani aileniz canavar degilse, bastan onyarhi olsa da tanıyınca boyle konulari konusmamalari gerekiyor. Sizin de konusturmamaniz tabi

Annemizin tavrı çok yanlış yarın ne olacağımız hiç belli değil .yaradan herkesi ayrı bir güzel yaratmıştır .ayrıca güzellik göreceli bir kavram .annenize bunu iyi gene bı hatırlatın unutmuş sanırım yada erken yaşta bir bunama yasiyor

Gittin o kelle evlendin ne ya
Ne biçim bir ailen var
Bugün yarın bir hastalığın olsa hamile olsan onun ailesi sana gelip o yarım dünya ile evlendin dese üzülmez misin ?
Örnek verdim sakın yanlış anlama
Ama dünya hali ayrıca hiçbirimiz mükemmel değiliz.

Ne eşim ailemi nede ailem eşimi eleştirme hakkına sahip , evli bir kadına başka birini göstermek ne münasebet çok çirkin

Ben sevdim begendim size ne oluyor deyin gitsin. Boyle terbiyesizlik olmaz sizin bilincaltinizi etkileyip esinize karsi sogumaniza bile sebep olabilirler. Utanma duygusu gelisir ben boyle sacma aile gormedim. Kocaniz size iyiyse onlara ne

Back
X