Ailem geçmişı hatırlatıp hatırlatıp duruyor.

Monsterrmilk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Mart 2013
1.259
1.355
133
Mersin
Arkadaşlar merhaba, boşanma süreçlerindeyim avukat tuttum o ilgileniyor. Iki aya yakindir ailemin yanindayim. Universiteden beri ayriydim hep. Farkli ile atandim. Es durumu ile geldim kendi memleketime. Annem surekli eski es konusunu aciyor. Sunu da yaptilar bunu da yaptilar. Biz zaten sana alma demistik zorla aldin bak bunlar geldi ( ki ben nisanliyken yuzuk atacak oldum annem yuzugu attirmadi resmi nikahin var yine bosanmis muammlesi yapilacaksin evlen bi hersey yoluna girer dedi) simdi de her Allahin gunu konusunu aciyor. Yemin ederim eve gelesim gelmiyor. Acma artik ya su konuyu bi onume bakayim diyorum. Babamida surekli fitlieyip duruyor, adamin siniri gecmiyor artik. Ya hersey eskide kaldi diyorum ne yapalim bosaniyorum iste cocugum yok buna sukur diyorum . Oglan evi bi seye elini surmedi dugunu de biz yaptik evini de biz duzduk diyorlar onlar elini birseye surmedi diyorlar. Ben ne yapayim ya simdi gecmis gitmis konu diyorum. Ayrica esyalari da dugunde taktiklarini da ben kendi birikimim ile yaptim. Simdi de o esyalarini alip gelecegiz o evde oturmasin diyorlar. Oturursa otursa diyorum ben ne yapayim esyayi Allah askina iki koltugun aci miyim ben. Eve gidip bakalim ailesi ile mi yasiyor senin eve annesini kardesini mi yerlestirdi bi bakalim diyor annem. Bende bize ne diyorum isterse karı kiz atsin bana ne adam kirasini veriyor faturasini oduyir oturuyor yani bana ne hatta esya benim anneme ne. Ben sadece kurtulduguma sukrediyorum yoluma bakmaya calisiyorum. Her defasinda kalbimi karartip icime nefret tohumlari ekmeye calisiyorlar. Ben oyle intikamci nefret dolu bi hayat istemiyorum. Kimseye anlatamiyorum ailem neden boyle gorguszluk yapiyor. Benim ruh sagligimi bozuyorlar. Zaten kolay degil yasadiklarim.

Allah yardımcınız olsun
Ben ailemin yanındayım üstüne Hala atanamadım
Kimsenin birşey dediği yok
Sadece şunu söyleyebilirim ailenizinde içi yanıyor
Yuva yıkılıyor o yüzden bu kadar sitem ediyorlar

Aileler oyle malesef. Benim annem de surekli kv şöyle, sunu yaptilar bunu yapmadilar deyip durur. Ben sevmiyorum boyle seyleri hatirlayip durmayi, eşimin hatrina susuyorum. Sonra da aman kv dene laf soyleme aman kusme aman kv ile küs dedirtme.

Böyle bir aileyle yine iyi sağlam durmuşsun kararının arkasında. Acaba ayrı eve çıkma gibi bir şansın var mı?

Bencede kv konusu acilinca susmayi dene hic duyma bi kulagindan girsin oburunden ciksin

Maasim var ayri eve cik ben esimle tuttugumuz evdeyim henuz onun yuzunden buraya tayin oldum cikmaya niyetim yok ama lojman oldugundan eninde sonumda cikicam ailem yakin yerde tayin alma imkanim var ama asla gitmem kendi basimin caresine bakicam...

Maasim var ayri eve cik ben esimle tuttugumuz evdeyim henuz onun yuzunden buraya tayin oldum cikmaya niyetim yok ama lojman oldugundan eninde sonumda cikicam ailem yakin yerde tayin alma imkanim var ama asla gitmem kendi basimin caresine bakicam...

Bencede kendi basinin caresine bak. Bende bosanacagimi bilsem buraya gelmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…