Canım erkek arkadaşına konuyu açman bence en mantıklısı, çok mu uzak şehirler birbirine?:uhm:
Canım erkek arkadaşına konuyu açman bence en mantıklısı, çok mu uzak şehirler birbirine?:uhm:
Bence kesinlik konusmalisiniz. Sonucta ileride bir hayat paylasacaksiniz. Sorunlarinizi beraber cözmeyi ögrenmelisiniz. Bu sadece Senin degil, onunda sorunu olmali. Hatta bence onu daha iyi taniman icin iyi bir firsat.
tobicim nişanlınla açık açık her şeyi konusmalısın.evlilik uzatm oalyını bence çok uzatma nişanlılıkta sebeb ne olursa olsun uzadı mı araya bazı sorunlar girebiliyor.nişanlın senin ailene ait evde kiracı olarak oturmayı kabul ederse senin için problem çözülebilir.ailene destek olabilirsin hem.oturmayı kabul etmezse de sen onunla her şeyi açık açık konuş bir çözüm yolu mutlaka vardır umutsuzluga kapılma.Allah ailenin de senin de yardımcınız olsun.
tobicim nişanlınla açık açık her şeyi konusmalısın.evlilik uzatm oalyını bence çok uzatma nişanlılıkta sebeb ne olursa olsun uzadı mı araya bazı sorunlar girebiliyor.nişanlın senin ailene ait evde kiracı olarak oturmayı kabul ederse senin için problem çözülebilir.ailene destek olabilirsin hem.oturmayı kabul etmezse de sen onunla her şeyi açık açık konuş bir çözüm yolu mutlaka vardır umutsuzluga kapılma.Allah ailenin de senin de yardımcınız olsun.
canım o senin nişanlın...
artık aranızda ayrı gayrı olmamalı...
zaten dertler paylaşıldkça hafifler. hem gerçek durumlardan haberdar olmazsa ondan nasıl mantıklı kararlar vermesini beklersin ki?
bak ne güzel karşıda çıkmamış...
bencede nişanlınla açık açık konuş. zaten o diyecektir kanımca evlendikten sonra biz destek olmaya çalışırız falan diye...
oda üzülüyo babamın durumuna çokda ii anlıyo çünkü kendi aileside kendi halinde orta halli..
inş çözümleyebiliriz.zaman ne gözterir bilmiyorum ama şu anki duruma görede konuşsak sanırım ii olcak..
burcu_özge biliyomusun neden bilmyiorum ama sen bana çok pozitif geliyosun yazdığın yazılardan yorumlardan yüzündeen..eşin çok şanslı cnm..dilerim hayatın boyunca sıkıntı görmezsin
ilginlendiğin için sıkıntımla tşkr ederim
Ben 3 seneden fazla nisanliyim. Biz bu 4 sene icinde birbirimizle hersey paylasmayi ve herseyin üstünden gelmeyi ögrendik. Bu cok önemli bir zaman asamasi bence. Hatta evlenmeden beraber sorun yasanmali bence. Bu tür zamanlarda birbirinizi daha tanirsiniz.
kuzucuğum demek ki karşışlıklıı Şeniz çünkü sende bana çok çok tatlı geliyorsun yazdıklarınlaŞeniz onun için bir derdim varda yazdım diyince koşarak geldimŞeniz
bu arada sadece burcu diyebilirsin tatlişimmmm:1hug:
Henüz öğrenciliği bitmemiş bir adamla evlilik planı yapmak bana çok mantıklı gelmedi....Önce öğrenciliği bitsin....İşe girsin,eli ekmek tutsun,evlilik için birikimi olsun....
Hayat sizin tabi...Mutluluklar.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?