Ailem, hayallerim...Ne yapmalıyım arkadaşlar :(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi tobi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım biz zaten 6 aydır nişanlıyız..yani sevgili gibi bi konumumuz olsa dediklerinde haklıısn.

Öğrenci olan ,eli ekmek tutmayan bir adam nasıl ev geçindirecek..Ailelelere mi güvenilcek...?

iç güveysi mi olucak..?

Özür dilerim açık yazdığım için...Ama bir kaç sene ertelemeniz sizin için daha hayırlı olucak gibi görünüyor buradan bakınca....:1hug:

Bence kesinlik konusmalisiniz. Sonucta ileride bir hayat paylasacaksiniz. Sorunlarinizi beraber cözmeyi ögrenmelisiniz. Bu sadece Senin degil, onunda sorunu olmali. Hatta bence onu daha iyi taniman icin iyi bir firsat.

aynen katılıyorum
tam sonuc odaklı cok mantıklı bı yorum olmus:enbuyukkk:

canim ayni burda bize anlattigin gibi nisanlinada anlat, cekinme niye cekiniyonki en fazla yok der:teselli:

en iyisi en baştan herşeyi olduğu gibi anlatmak olur
evlendikten sonra bu konuları orataya çıkarman farklı algılamalara sebebiyet verir
o senin eşin
bişey saklamıycaksın tabiki..
konuş canım benim,sıkma kendini hiç..

Insallah canim. Hersey yoluna girer, merak etme. Ama herseyin baslangici güvendir, seninde ona güvenini göstermen gerekiyor.

canim ayni burda bize anlattigin gibi nisanlinada anlat, cekinme niye cekiniyonki en fazla yok der:teselli:

Insallah canim. Hersey yoluna girer, merak etme. Ama herseyin baslangici güvendir, seninde ona güvenini göstermen gerekiyor.

ARKADAŞLAR hepinize tek tek desteğiniz ilginiz için tşr edyiorum...dün ailece dururmumuzu konuştuk biraz..çok parlak değil..bakalım..nişanlıma açtım biraz konuyu..ama konuşmalarından çokda burada oturma taraftarı olmadığını anladım..gönlü kendi memleketinden yana sanki..haklı tabiki kendi doğduğu büyüdüğü yer ailesi orda..
umarım hayırlısı olur:a015:

canım ben de evlenmeden önce aileme yardım ediyordum benim de babamın kredi borcu var ve 6,5 sene var daha bitmesine,babam emekli,ben evlenmeden önce almıştık ,evlendikten sonra da yardım ederim derdim hep,hala edebiliyorum eşim sağolsun,çok anlayışlı bu konuda,zaten durumlarını görüyor,teklif kendiliğinden geldi ondan ama bizim avantajımız biz aynı şehirdeyiz,şimdi sana ne desek iş ikinizde bitecek,hiç çekinmeden tüm açıklığıyla konuş herşeyi,tüm sıkıntılarını sonuçta bir hayat paylaşıcaksınız,Allah yardımcın olsun.

canım inşallah herşey çözüme kavuşur karamsar olma

hayatta herşeyin bir çözümü var mutlaka..

nişanlınla açık açık konuş,anlat herşeyi,diğer arkadaşlarında dediği gibi siz ortak bir hayata ilk

adımınızı atmışsınız tabiki herşeyi konuşup paylaşacaksınız,sorunlara birlikte çözüm arayacaksınız..

bence nişanlında anlayışlı davranacak ve inşallah herşey yoluna girecek üzme kendini..

bence biraz daha beklemek gerek
nişanlın daha öğrenci..bakalım okul bitecek mi okul biter bitmez
iş bulup çalışabilecek mi?bilmediğimiz bir durum yoksa şu aşamada acele
etmeye gerek yok diye düşündüm..

canım arkadaslar yapılabılecek tum fıkırlerı soylemısler
bende hepsıne katılıyorum benım annemde kızıyo nısanlıma herseyı soyluyorum dıye ama eger herseyı acıkca konusmazsak bırbırımızı anlayamayızkı hatta yerı gelır yalan soylemek zorunda bıle kalabılırız
oyuzden nısanlına acık ol herseyı bılsın
ona gore bır karar varırsınız hem senın kafanda rahat olur

cnm arkadşım kesınlıkle konuşmalısın
düğünü uzatmak sorun olmas mı bazı ılıskılerde düğün uzadıkça sorunlar cıkıyo
ınş nışanlın kabul eder allah yardımcını olsun:Saruboceq: baban sızı düşünmuş almış madem öle bence sakınca yok nıkah yapın evlenın evlenınce calısıp beraber ödersınız hıç üzülme bı kapı kapanır bırı açılır şükretmeyı bıl yeter dua et ınş bu gunlerde gecer kavusursun sevdığıne
bışey daha merak ettım senın baban sıze mı ev aldı kayınbabanın durumu yok galıba ama baban harbı bı babalık yapmış cnm Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…