• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem konuştuğum kişiyi onaylamıyor

Yeri geliyor kendi 2 çocuğuma tahammül sınırım kalmıyor. Canım kanım her şeyleri benim huylarını bilirim ona göre davranırım ona rağmen bu böyle..

Siz evlenene kadar babalık yapmayı niye düşünmüyormuş paşam? Hadi 10 yaşında olan neyse de 15 ve 17 yaşında olanların ekstra bakıma da ihtiyaçları yok gayet de beraber yaşayabilirlermiş.

Aaa ama pardon evde bedavaya yemek temizlik çamaşır işine bakan biri yokken neden çocuklarıyla yaşayıp babalık yapsın dimi?

Sizi sevmiyor sizin ona teslimiyetinizi ona verebileceğiniz konforu seviyor. Annesi vefat edenleri bilmem de diğer eşten olan çocukları anne niye hemen yolluyor bi düşünün bakalım?

38 yaşında değil de 18 yaşında gibi davranıyorsunuz. Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz?

Selamlar öncelikle sırf bu konu için üye oldum tarafsız gözle yorum almak için.
Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı

38 yas... 2 ayrı anneden 3 cocuk.

Aileniz, kardesleriniz olesiye hakli.
Sevgilinizden ayrilin diyemem ama evlenmek icin cok zor bir secenek.

Kizlar ben 38 yaşındayım işletme mezunuyum ama hiç o alanda çalışmadım sayısız işe girip çıktım. Son çalıştığım yerde de biriyle tanıştım başlarda arkadaştik sonra da sevgili olduk 2 seneye yakındır da sevgiliyiz evlenmek istiyor buraya kadar sorun yok. Gel gelelim daha önce 2 evlilik yapmış eşinden biri vefat etmiş 3 tane de çocuğu var. Şu an çocuklarıyla yaşamıyor ama evlenirsek hepsini yanına almayı düşünüyor. Tabi anneme söyleyince kesinkes karşı çıkıyor asla olmaz dedi. Ben hiç evlenmedim bilmiyorum evlenince de çocuğum Olur mu olursa da 4 çocuğa nasıl bakacaksın diyor. Diyorum benimde yaşım geçti bekar biriyle evlenmem çok zor. Seviyorum seviliyorum ama annem kardeşlerim asla olumlu bakmıyorlar sevgilim de ailen istemezse olmaz diyor. Sizlerin bu konuda fikirlerini merak ediyorum aşk sevgi bir yere kadar mı
Daha önce hiç evlilik yapmamışsınız yaşınız da günümüz şartlarında artık çok ileri değil artık 38 yaşında çok bekar insan var ve gayet yaşlarına ve medeni hallerine denk birini buluyorlar. Herkes bu yaştayim diye çoluklu çocuklu insanla evlenmiyor. O kadar sene beklemişsiniz bu büyük bir macera . 1 değil 2 değil 3 tane çocuk ve adam evlenince direk yanıma Alıcam bakacaksın tarzı konuşmuş. Bakıcı alır gibi . Ve zaten hali hazırda çocuğu olan adamlar yeni eşlerinden pek çocuk sahibide olmak istemiyor. Ailenizi dinlemenizi tavsiye ederim. Daha 1 ay olmadı 49 yaşında hiç evlilik yapmayan komşu ablamız kendinden 10 yaş küçük hiç evlenmemiş beyefendi ile evlendi. Yani bu sizin son şansınız değil son şanssızlıgınız olabilir. Evleneyim de evden kurtulayım derdiniz varsa da yağmurdan kaçarken doluya tutulmayın .

ailen haklı
insan kendi çocuğuna bakamıyor da başkasının 3 çocuğuna bakmak
eş olacak kişi de pek kurnaz sanırım evlendiği kadına ,başka kadınlardan olan çocuklarını baktıracak
pess.
o çocuklara bakmak isteyenin de aklına şaşarım ne diyeyim
sonra pişman oldum diye konu açarsınız buraya

Çocuklar sizin olsaydı olurdu anne bir şekilde yolunu bulduruyor ama çocuklar sizin değil uzak durun

Yaşadıklarınıza üzüldüm kötü bir tecrübe olmuş bundan sonra bütün güzellikler sizin olsun. Ailem, buradaki herkes aynı fikirde yapabilirim dedim ama şimdi sözümden de dönmek istemiyorum kafam iyice karıştı
Ablacım koca dediğine 40 günde doyuluyor. Erken boşalma, sertleşme sorunu da varsa yandın zaten, ben bu adamın öyle seks makinesi olduğunu da sanmıyorum neyse. Sonra ne yapacaksın? Sıkılınca babanneye geri de atamazsın, o babanne sen varken ömrü billah almaz artık o çocukları. Bu yaşa kadar elalemin çocuğuna bakıcılık etmeye mi bekledin?

Hepsini okuyamadım ama benim anlamadığım adamın 3 çocuğu olduğu baştan belki değil miydi . Benim artık ilişkilerle ilgili mottom vakit kaybetmemek ve duygusal olarak kendimi yıpratmamak.İnsan ilişkiyi bitirince bile duygusal olarak biraz daha sürünüyor. Unutana kadar vaktin gidiyor yani. O yüzden ben baştan 3 çocuğu olan adamla görüşmezdim. Şimdiye kadar çocuklara kim bakıyordu da evlendikten sonra yanına alacak.

3 çocuklu adama bak hele sen.
Bekarken çocuklarını almıyor da evlenince alacakmış paşa hazretleri. Yükünü karısına çektirecek yani.
Böyle ikiyüzlü herifleri nereden buluyorsunuz,hadi bulmayı geçtim kendi çocuğuna babalık yapamayan adamla evlenmeyi ona aşık olmayı nasıl beceriyorsunuz şok oldum.

Bekarken çocuklarını almıyor da evlenince alacakmış paşa hazretleri. Yükünü karısına çektirecek yani.
Böyle ikiyüzlü herifleri nereden buluyorsunuz,hadi bulmayı geçtim kendi çocuğuna babalık yapamayan adamla evlenmeyi ona aşık olmayı nasıl beceriyorsunuz şok oldum.
Bunların b.ku bal oluyor bilmiyon mu? 🤣 Bizim çocuklar kadını ağlatsa kısmeti kapanır, bu işe yaramaz heriflerin kapısında kuyruk var. 🤣 Allah'ım nasıl bir eril enerji ajnsjs

Bunların b.ku bal oluyor bilmiyon mu? 🤣 Bizim çocuklar kadını ağlatsa kısmeti kapanır, bu işe yaramaz heriflerin kapısında kuyruk var. 🤣 Allah'ım nasıl bir eril enerji ajnsjs
Yani anlayamadım mantığı 😂şu olayda sokaktan adam çevirip evlense daha iyisi denk gelecek. 😁

Çocuklar hassas noktam, çok severim. Hele anne babası ayrı ya da annesi ölmüş çocuklar için daha da hassasım ama bu konu bambaşka.

Bir tane evladım var, Allah sağlık, uzun ömür versin, çok hareketli. Zaman zaman ona bile kızıp , sinirleniyorum ,bakmakta zorlanıyorum.
Siz 3 çocuğun sorumluluğunu nasıl yükleneceksiniz. Çok büyük bir sorumluluk bu.
Maddi manevi çok yıpraınrsınız, mutu olayım derken daha büyük bir hengamenin içine düşersiniz. Yapmayın sakın evlenmeyin.

Şu an çocuklarıyla niye yaşamıyor ki? İyi baba olsa zaten birlikte olurlardı. Evlenince alma sebebi de çocukları size baktırmak. Bir başkasının çocuğuna hele ki hiç çocuğu olmayan bir insanın bakması çok zor. Bir değil iki değil üç çocuk. Kendinize güveniyor musunuz bu konuda? Her zaman eşinizin hayatında sıralama olarak çocuklardan altta olacaksınız mesela. Sizin olmayan çocuklara göre şekillenecek tüm hayatınız. Bunu göze alabiliyor musunuz? Bence aileniz haklı

Benim arkadaşım da tek çocuğu olan biriyle evlendi eski hanımı huzur kaçırmak adına bir çocuğu bile kullanabiliyor siz 4 çocuk diyorsunuz iyi düşünün başka bir yol bulmaya çalışın annede kalsın çocuklar adam destek olsun arada görüşsün gibi
Hayır annenin bu plandan haberi var mı birde? Bu da önemli

Çok zor çok. Yaşım geçti zaten evlenemem diye düşünüyorsunuz ancak bu evlilik ve çocuklar sizi yıprattığında inanın bekar kalsaydım daha iyiymiş dersiniz. Kaldı ki bir çocuğun sorumluluğunu almak bile zor bence. Bi kere duygusal anlamda annelerinin yerini elbette dolduramazsınız ancak nasıl kendi çocuğunuza kızamayacak, fedakarlık yapacak ve uykusuz geceleriniz olduğunda bunu evladınız olduğu için normal karşılayacaksınız onlara karşı da öyle olmanız gerekiyor. Sizin o aşık, çok seviyor sandığınız adam ise yapamadığınızı gördüğünde size kapıyı gösterecek. Adam resmen çocuklarına bakıcı arıyor. 2 evlilik yapmış ders almayıp ikisinden de çocuk yapmış birde 3 tane.. Tamam ölmüş biri Allah rahmet eylesin ama o çocuklara babalık yaptığını sanmıyorum açıkçası ben.

Yeri geliyor kendi 2 çocuğuma tahammül sınırım kalmıyor. Canım kanım her şeyleri benim huylarını bilirim ona göre davranırım ona rağmen bu böyle..

Siz evlenene kadar babalık yapmayı niye düşünmüyormuş paşam? Hadi 10 yaşında olan neyse de 15 ve 17 yaşında olanların ekstra bakıma da ihtiyaçları yok gayet de beraber yaşayabilirlermiş.

Aaa ama pardon evde bedavaya yemek temizlik çamaşır işine bakan biri yokken neden çocuklarıyla yaşayıp babalık yapsın dimi?

Sizi sevmiyor sizin ona teslimiyetinizi ona verebileceğiniz konforu seviyor. Annesi vefat edenleri bilmem de diğer eşten olan çocukları anne niye hemen yolluyor bi düşünün bakalım?

38 yaşında değil de 18 yaşında gibi davranıyorsunuz. Hiç mi kendinizi sevmiyorsunuz?
12 saat çalıştığı için çocuklarıyla yeteri kadar ilgilenemeyecegi için çocukları annelerine vermiş diğeri zaten anneannene de. Hafta sonu görüşüyormus hepsiyle evlenince annesinin cocuklari vereceğinden emin misin dedim verecek tabi dedi.
Hepsini okuyamadım ama benim anlamadığım adamın 3 çocuğu olduğu baştan belki değil miydi . Benim artık ilişkilerle ilgili mottom vakit kaybetmemek ve duygusal olarak kendimi yıpratmamak.İnsan ilişkiyi bitirince bile duygusal olarak biraz daha sürünüyor. Unutana kadar vaktin gidiyor yani. O yüzden ben baştan 3 çocuğu olan adamla görüşmezdim. Şimdiye kadar çocuklara kim bakıyordu da evlendikten sonra yanına alacak.
Belliydi tabi ta baştan söyledi benim için sorun olmadığı için takmadım ailem sorun etti işte onlar da ikna olacak gibi değiller. Çocuklara annesi bakiyor
Babalık yapıyor elinden geldiğince hafta sonu görüşüyor hepsiyle. Bende bilmiyorum nasıl aşık oldum
Benim arkadaşım da tek çocuğu olan biriyle evlendi eski hanımı huzur kaçırmak adına bir çocuğu bile kullanabiliyor siz 4 çocuk diyorsunuz iyi düşünün başka bir yol bulmaya çalışın annede kalsın çocuklar adam destek olsun arada görüşsün gibi
Hayır annenin bu plandan haberi var mı birde? Bu da önemli
Planı var mı inanın bilmiyorum eski eşleri hakkında konuşmuyorum ben sordum hatta annesi izin verir mi diye vermek zorunda dedi.

Bu arada dayım eniştem sevgilimi benden habersiz araştırmışlar çevresine çalıştığı yerlere. Bana gelip hiç iyi biri değilmiş senden önce bile kaç kişiyle görüşmüş eve çıkan kadınların haddi hesabi yokmuş çalışmayı sevmezmiş falan. Ben tabi inanmadım sordum kendisini kabul etmiyor dediğin yerlerde bile çalışmadım iftira ediyorlar dedi. Annemle tartışmistim o yüzden bana sormadan niye araştiriyorlar diye annemde izin vermediğim halde gider evlenirsen hakkımı helal etmem dedi.

Bu arada dayım eniştem sevgilimi benden habersiz araştırmışlar çevresine çalıştığı yerlere. Bana gelip hiç iyi biri değilmiş senden önce bile kaç kişiyle görüşmüş eve çıkan kadınların haddi hesabi yokmuş çalışmayı sevmezmiş falan. Ben tabi inanmadım sordum kendisini kabul etmiyor dediğin yerlerde bile çalışmadım iftira ediyorlar dedi. Annemle tartışmistim o yüzden bana sormadan niye araştiriyorlar diye annemde izin vermediğim halde gider evlenirsen hakkımı helal etmem dedi.
Ve siz bunu bile bile bu herifin "Evliliğim eski karımın kıskançlıkları yüzünden bitti." yalanına inandınız. Adam karısını çatır çatır aldatmış işte. Aferin bütün ailenizi karşınıza alın ki, nasılsa elsiz ayaksız elime düştü diye ezsin de ezsin sizi. Siz belayı bulmadan akıllanmayacaksınız.

Gozunuzu acmanizi tavsiye ederim, eski esi icin cocuklarinin annesi icin "cocuklari vermek zorunda" diyen adamdan kimseye koca es olmaz,.. Hayir o annenin cocuklarini vermek gibi bir zorunlulugu kesinlikle yok, bu kadar insan burda yazmis inatla "ben de bilmiyorum nasil asik oldum" diye cevap veriyorsunuz.

Kendinizi kucumsediginiz ve 38 yasindayim, bu yastan sonra kimi bulur evlenirim diye diye kor kuyuya atiyorsunuz kendinizi, su yapmaya niyetlendiginiz is bastan sona yanlis.

Sizin asigim dediginiz adam, size asik degil, asigim diye dolasanlar da evlendikten sonra gercek yuzlerini er gec gosteriyorlar.

Turkiyede erkeklerin %99'u cok sevdigi icin degil, yemek-temizlik-duzen-cocuk bakimi ve cinsel ihtiyaclar icin evleniyorlar. Ek olarak bir de kadinin disarda calismasini ve eve para getirmesini bekliyorlar. Sizden buyuk evli bir ablaniz olarak soyluyorum, evlilik akil isi degil, hele cocuklu adamla asla. Anneniz aileniz dogru soyluyor, acin gozunuzu
12 saat çalıştığı için çocuklarıyla yeteri kadar ilgilenemeyecegi için çocukları annelerine vermiş diğeri zaten anneannene de. Hafta sonu görüşüyormus hepsiyle evlenince annesinin cocuklari vereceğinden emin misin dedim verecek tabi dedi.

Belliydi tabi ta baştan söyledi benim için sorun olmadığı için takmadım ailem sorun etti işte onlar da ikna olacak gibi değiller. Çocuklara annesi bakiyor

Babalık yapıyor elinden geldiğince hafta sonu görüşüyor hepsiyle. Bende bilmiyorum nasıl aşık oldum

Planı var mı inanın bilmiyorum eski eşleri hakkında konuşmuyorum ben sordum hatta annesi izin verir mi diye vermek zorunda dedi.

Back
X