- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
anneme optu sevgilim dediginde felc geciriyordu ailem icin korkuyorum ama bir karar vericemYaw yalan söylüyor dersin hem seviştiysen ne olmuş. Oldu bitti. İftira ediyor terk edildiği için dersin...
mesajlasmalarimiz var heryere kaydetmis birdeFotoğraf falan var mı elinde? Yoksa yalan söylüyor deyip geçersiniz.
Ekran görüntüsü mü almış? Rehbere başka numarayı benmişim gibi kaydetmiş konuşma yazıp ss almış deseniz?mesajlasmalarimiz var heryere kaydetmis birde
Aşktan gözlerim kör olduğunda yaptığım bir hata yüzünden şuan mutsuzluğun dibini görmüş haldeyim kızlar... 2 sene deliler gibi aşıktık 2. yıl donümünde adımı dövme yaptırdı falan derken birlikte olduk bir süre sonra sevgilim beni kısıtlamaya hayatımı zından etmeye, hakaretlere başladı. Bende bir kez uyardım değişmedi ve ayrılmak istedim, beni yaşadıklarımızı anlatmakla tehtid etti. Ailesini aradım yardım istedim 2 ay bunu ülke dışına yolladılar falan ama hergün bana ailem ve arkadaşlarıma ulaştı. ünime kadar dadandı, ünime ve aileme anlatacağını söyledi, anneme anlatacak gibi oldum baktım öpüştüm dediğimde bile felç geçirecek gibi oldu yüzüme bakmadı anlatamam diye barıştım, ama kendimden nefret eder oldum benden soğuması için yapmadığım kalmadı bu arada birlikte olmuyorum barıştıgımızdan beri yani 11 aydır. görüşmeyiz bile doğru düzgün, tek derdi sürekli beni sorgulamak, kısıtlamak hakaret vs. ayrılmak istedikçe benim mutlu olmama tahammül edemeyeciğini söyleyip duruyor. asla izin vermez mutluluğumu bozarmış ve yaptığıda oldu aldatma süsü verdim yinede ayrılamadım. güzel bir bölüm okuyorum ama yüksek lisans vs düşündüğüm için mesleğimi elime almama vakit var , ailem öğrenirse okuldakıler öğrenirse okuluma devam edemem, bu şekildede hayatıma ne kadar devam ederim bilmiyorum. şimdi size soruyorum ailem öğrenirse dünyaları başlarına yıkılır rezil olurlar komşularımıza kadar anlatırmış çünkü ailem için bu hapise devam mı etmeliyim , kariyerimi elime alana kadar tahammülmü etmeliyim ama böylede gençliğim bitecek, yoksa aileme söyleyip ( bana ailene söyldğin an komşularına okuluna kapıcınıza kadar yayarım dedı yani şikayetçi olsamda herkes öğrenmiş olacak) okulumu dondurup kendimi eve mi kapatmalıyım napiim çok çaresiz haldeyim
ailesi biliyor bildiği için geçen yaz almanyaya teyzesinin yanına yolladılar ama hala aynı aileside birşey yapamıyor abisiyle aylardır bu yuzden konuşmuyor ne yapacağımı bilmez haldeylm...
Nasıl yaparsın bilmiyorum. Ama bundan ayrıl.
evet bunu dusunmustum ama maaliyeti cokmus daha 3. sinifimIyi de kanıtlayabilir mi bunu?
Yani o anlatana kadar diktirme operasyonu yaptır sen de, öyle bir sey derse de yoo iftira atıyor dersin.
aynen evlenmede n ben yasayamam olarak yakkasiyorlar konuya haklilarda ama hatamdi isteöptü dediginde felç geçirecek gibi mi oldu annen. seni nasıl yapmışlar peki. leylekler mi getirmis.
okuldaki ogretim gorevlisine sordum en fazla para cezasi alacagini soyledilerSana resmen santaj yapiyor ve bu bir suc savciliga suc duyurusunda bulun yada bulunacagini soyle
soyle anlatiim bu kisin sabah kahvaltiya gidiyorduk benim suratim 5 karis onu sevmedigimi soyledim ve arabayi adanadan mersinin bir ucuna kadar surdu en son korkudan bayildim eczanede buldum kendimi anneme anlatmaya calistikca kolumu bacagimi sikiyor annem optu demem bile binbir sorun oldu para bulabilirsem diktirmeyi dusunuyorum ama cok pahaliymisadam ciddi manyak yazdıklarınızı okuduktan sonra size fiziksel olarak da zarar vermesinden korktum açıkçası... alın annenizi karşınıza ne kadar zor durumda olduğunuzu , nasıl manyak bir adamın size musallat olduğunu bu vakte kadar onları düşündüğünüz için sabrettiğinizi ama artık dayanamadığınızı olayın boyutunun şekil değiştirmesinden size fiziksel olarak zarar vermesinden korktuğunuzu söyleyin, ya Allah korusun neler okuyoruz duyuyoruz ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?