ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .

bayanpukina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
970
740
103
Aşktan gözlerim kör olduğunda yaptığım bir hata yüzünden şuan mutsuzluğun dibini görmüş haldeyim kızlar... 2 sene deliler gibi aşıktık 2. yıl donümünde adımı dövme yaptırdı falan derken birlikte olduk bir süre sonra sevgilim beni kısıtlamaya hayatımı zından etmeye, hakaretlere başladı. Bende bir kez uyardım değişmedi ve ayrılmak istedim, beni yaşadıklarımızı anlatmakla tehtid etti. Ailesini aradım yardım istedim 2 ay bunu ülke dışına yolladılar falan ama hergün bana ailem ve arkadaşlarıma ulaştı. ünime kadar dadandı, ünime ve aileme anlatacağını söyledi, anneme anlatacak gibi oldum baktım öpüştüm dediğimde bile felç geçirecek gibi oldu yüzüme bakmadı anlatamam diye barıştım, ama kendimden nefret eder oldum benden soğuması için yapmadığım kalmadı bu arada birlikte olmuyorum barıştıgımızdan beri yani 11 aydır. görüşmeyiz bile doğru düzgün, tek derdi sürekli beni sorgulamak, kısıtlamak hakaret vs. ayrılmak istedikçe benim mutlu olmama tahammül edemeyeciğini söyleyip duruyor. asla izin vermez mutluluğumu bozarmış ve yaptığıda oldu aldatma süsü verdim yinede ayrılamadım. güzel bir bölüm okuyorum ama yüksek lisans vs düşündüğüm için mesleğimi elime almama vakit var , ailem öğrenirse okuldakıler öğrenirse okuluma devam edemem, bu şekildede hayatıma ne kadar devam ederim bilmiyorum. şimdi size soruyorum ailem öğrenirse dünyaları başlarına yıkılır rezil olurlar komşularımıza kadar anlatırmış çünkü ailem için bu hapise devam mı etmeliyim , kariyerimi elime alana kadar tahammülmü etmeliyim ama böylede gençliğim bitecek, yoksa aileme söyleyip ( bana ailene söyldğin an komşularına okuluna kapıcınıza kadar yayarım dedı yani şikayetçi olsamda herkes öğrenmiş olacak) okulumu dondurup kendimi eve mi kapatmalıyım napiim çok çaresiz haldeyim düzenleme:herseyi aileme anlattı...

Son düzenleme:
Ailesine anlat,oğullarını tedavi ettirsinler.
Onlarla yüzyüze görüş,herşeyi anlat.Korkuyorum dersin,tehdit ediyor dersin.Anlattıkların hiç normal değil.

Bu arada 2. seçenek ayrıl ne yaparsa yapsın.Ayrılıp şerefsizlik yapan çok var.İnanan olur inanmayan olur.Hiç dinlemeyip tersleyen de olur,bana ne diyen de.

Ama her şekilde ailesi bilsin diyorum.

ailesi biliyor bildiği için geçen yaz almanyaya teyzesinin yanına yolladılar ama hala aynı aileside birşey yapamıyor abisiyle aylardır bu yuzden konuşmuyor ne yapacağımı bilmez haldeylm...

mesajlasmalarimiz var heryere kaydetmis birde
Ekran görüntüsü mü almış? Rehbere başka numarayı benmişim gibi kaydetmiş konuşma yazıp ss almış deseniz?

O adamla ömür geçmez manyak gibi bir şey. Ailesi ne diyor buna?

Valla okuldakilerin hic umrunda olacagini sanmam kime ne senin ozel hayatindan ama ailenle gorunuse gore sorun yasayacak gibisin, yanliz ben bu tarz hikayelerde hep su kisma takiliyorum, kizinin sevgilisiyle opustugunu duyup kriz gecirecek kadar muhafazakar bir aileden sevgilisiyle hic sorun cikacagini dusunmeden yada sorun etmeden cinsellik yasayabilen bir kiz nasil cikiyor ?

Yahu hepimis genc olduk hepimizin sevgiliside oldu ama herkes ailesinden gordugu gibi yasiyordu iliskilerini ,ayrica adimi kendine dovme yapmaya calisan bir sevgilim olsa yani o kadar gerizekali biriyle birlikte olsam inan bana aninda ayrilirdim cunku hic mantikli bir davranis degil bence, belliki seninkide zaten manyakligindan yapmis.

Polise git sikayet et ailene anlatmak durumunda kalabilirsin ve ayrica o okulda o sehirde kalman gerekmiyor yuksek lisans icin baska sehre gidebilirsin cocuk pesini biraktiginda gerekirse doktoraya geri gelirsin eger hocalarinla aran iyiyse.

ailesi biliyor bildiği için geçen yaz almanyaya teyzesinin yanına yolladılar ama hala aynı aileside birşey yapamıyor abisiyle aylardır bu yuzden konuşmuyor ne yapacağımı bilmez haldeylm...

Nasıl anlattın bilmiyorum ama bu sefer durumun ciddiyetini anlat. : Oğlunuz hasta,bana veya kendisine bir şey yapmasından korkuyorum.Tehdit ediyor,baskı yapıyor.Korkuyorum,okulu bırakıp kendimi eve kapatacak duruma geldim.Polise şikayet edeceğim,ne olur birşeyler yapın yoksa sonumuz çok kötü olacak.

Sana resmen santaj yapiyor ve bu bir suc savciliga suc duyurusunda bulun yada bulunacagini soyle

adam ciddi manyak yazdıklarınızı okuduktan sonra size fiziksel olarak da zarar vermesinden korktum açıkçası... alın annenizi karşınıza ne kadar zor durumda olduğunuzu , nasıl manyak bir adamın size musallat olduğunu bu vakte kadar onları düşündüğünüz için sabrettiğinizi ama artık dayanamadığınızı olayın boyutunun şekil değiştirmesinden size fiziksel olarak zarar vermesinden korktuğunuzu söyleyin, ya Allah korusun neler okuyoruz duyuyoruz ....

soyle anlatiim bu kisin sabah kahvaltiya gidiyorduk benim suratim 5 karis onu sevmedigimi soyledim ve arabayi adanadan mersinin bir ucuna kadar surdu en son korkudan bayildim eczanede buldum kendimi anneme anlatmaya calistikca kolumu bacagimi sikiyor annem optu demem bile binbir sorun oldu para bulabilirsem diktirmeyi dusunuyorum ama cok pahaliymis

Manyak herif ya ben bunlari gectim sana zarar vermesinden korkuyorum.
Normal degil yani
Bence hic dusunme iletisimini kes
Ya sunu soyliyim okulumdan biri hakkinda boyle bisey duysam ya da komsun hakkinda he der gecerim banane yani
Asla okulu dondurma vs gibi seyler dusunme yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…