ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
korktuğumu bılıyor zaten bu yuzden onla olduğumu bılıyor sevdığını sanıyor benı ama bu sevgı değil psikopatın tekı

okulumdan olmaktan korkuyorum aılem bızı rezıl ettın gıtmeyeceksın o okula falan derse naparım tek kurtuluşumda elımden alınabılır
Aynisi kuzenimin basina geldi. Ailesiyle ben konustum. O da son sinif. Bu cocuk kiziniza zarar verse sorumlusu sizsiniz demistim. Napicaklar eve kapatip? Son seneniz kalmis zaten mutlaka tatilde olay kapanir ve okula da donersiniz. Baskasindan yalan yanlis ogreneceklerine madem mutlaka ogreneceklerini dusunuyorsaniz sizden ogrensinler.

Haklsiin. İnşallah konu sahibi doğru yolu bulur

gerçektenmı ya ailesi ne dedi peki anne baba amca falan ne biliim ailesiyle şimdi arası nasıl

gerçektenmı ya ailesi ne dedi peki anne baba amca falan ne biliim ailesiyle şimdi arası nasıl
Cok kizdilar tabi ki. Amcam yikildi. Saatlerce konustum. Kizi ailesinin yanina yolladim. 2 gun sonra okuluna dondu. Hic kimse evladini sokaga atmaz cunku.

Cocuk evlenmek istiyormus. Mecbur birakmak icin yapabilir.
söyler çünkü yakın arkadaşlarıma söyledi hepsi bundan nefret ediyor bu yılbası gunduz okula gldi evlenme teklıf ettı arkadaslarım ıkna ettı bu konuda asla zorlamamasına falan düşünün yani ama sevgi bu olamaz tek istediği benim mutsuz olmam ayrılırsam mutlu olacagımı bılıyor sırf bunun için ayrılmıyor

şuan zaten o kadar nakıt bulamam kredı kartı kullanıyorum ekstrede yazar acıklayamamda aileme 2 bşnmiş yaklaşık çünkü
Hala diktirme falan diyorsunuz. Hata uzerine hata yapmayin lutfen. Kuzenimin sevgilisi de evlenmek icin tehdit ediyordu ayrica. Amcam arayinca cocuk telefonu acamadi. Elinde fotograflar falan da vardi. Konu kapanir ama siz durust olun.

Birisi gelip komşunun kızı benimle yattı diye anlatmaya kalksa o Ada'mın alnını karışlarım. Anlatsa ne olacak , sende teklif etti kabul etmedim, iftira atıyor dersin. Kimse dinlemez bile. Hem öyle kolay mı çıkıp anlatmak yürek ister. Anlatırsan anlat hatta gel beraber anlatalım de. Senin korkmadığını görürse bi halt yiyemez.

Oyle dusunmeyin. Onun ailesi de tutucu degil ama cok sikidir. Kizi sokaga bile salmazlardi dogru duzgun. Ama kabullenmeyip napacaklardi? Kavga edersiniz hersey olur ama alttan alirsaniz mutlaka normale doner hersey. Yeter ki yalan soylemeyin.

Kiz korktugunu belli etmis. Ailesi doktora goturecek diye kizlik zarini diktirmek istiyor. O kadar korkmus ki hala hata yapiyor.

Diktirme falan kusura bakmayın ama her seyden daha kötü benim gözümde su an önemli olan senin yaşaman hayatta kalman adam psikopat her an bir şey yapabilir
Bu adamdan yakanı kurtar, şikayet et, korkmadığını bilsin. Su an mezuniyetini düşünmen gerekirken su uğraştığın islere bak, ailene gerekiyorsa anlat bir kızarlar iki kızarlar sonra affederler.

ailemin rezil olmasından korkuyorum öyle diim

anneme öpüştüğümü söyledim felç geciriyordu kadın o tepkısınden sonrada cesaret edemedim hala kavge edince yuzume vurur kaç yaşıma gelmişim ama öpüşmemede felç geciren tansıyonu düşen ayılıp bayılan kadın ölür diye korkuyorum

Hala diktirme falan diyorsunuz. Hata uzerine hata yapmayin lutfen. Kuzenimin sevgilisi de evlenmek icin tehdit ediyordu ayrica. Amcam arayinca cocuk telefonu acamadi. Elinde fotograflar falan da vardi. Konu kapanir ama siz durust olun.
kıza bır daha asla ulaşmadı mı pekı arkadasşlarına falan yada satastı mı of of bırde kaç yaşındaydı kuzenınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…