- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
korktuğumu bılıyor zaten bu yuzden onla olduğumu bılıyor sevdığını sanıyor benı ama bu sevgı değil psikopatın tekıKuzum ya ne de güzel bölüm okuyormuşsun of aileni üzme mahvolurlar yıkılırlar
Olmuş iste olan bu adamdan yakanı kurtarmaya bak şikayet et ne gerekiyorsa yap sıkıysa gelsin ailene
Keske olmasaydı bütün bunlar ama olmuş böyle Konuları görünce üzülüyorum Sakın korktuğunu belli etme.
Aynisi kuzenimin basina geldi. Ailesiyle ben konustum. O da son sinif. Bu cocuk kiziniza zarar verse sorumlusu sizsiniz demistim. Napicaklar eve kapatip? Son seneniz kalmis zaten mutlaka tatilde olay kapanir ve okula da donersiniz. Baskasindan yalan yanlis ogreneceklerine madem mutlaka ogreneceklerini dusunuyorsaniz sizden ogrensinler.okulumdan olmaktan korkuyorum aılem bızı rezıl ettın gıtmeyeceksın o okula falan derse naparım tek kurtuluşumda elımden alınabılır
Öyle olur büyük ihtimal . Peki gerçekden Ailene söyler mi ya blof yapiyosazaten içeri girmezmiş para cezası alırmış bırkaç hocama sormuştum tehtıd konsuundan içeri girilirmi diye ilk sucu olduğu için içerş girmez bu yuzden şikayet edemiyorum
Haklsiin. İnşallah konu sahibi doğru yolu bulurTabi ki anlasilir. Doktorun anlamamasi mumkun degil. Kimseyi kandirmaniza gerek yok. Aileniz sizi sokaga atacak degil. Yaptiklarinizin arkasinda durun. Millet cocugunun olusunu ariyor yahu. Hata yaptiginizi soyleyin ama basiniza bela almanizdan iyidir ailenizin yaninda olmaniz.
gerçektenmı ya ailesi ne dedi peki anne baba amca falan ne biliim ailesiyle şimdi arası nasılAynisi kuzenimin basina geldi. Ailesiyle ben konustum. O da son sinif. Bu cocuk kiziniza zarar verse sorumlusu sizsiniz demistim. Napicaklar eve kapatip? Son seneniz kalmis zaten mutlaka tatilde olay kapanir ve okula da donersiniz. Baskasindan yalan yanlis ogreneceklerine madem mutlaka ogreneceklerini dusunuyorsaniz sizden ogrensinler.
Cocuk evlenmek istiyormus. Mecbur birakmak icin yapabilir.Öyle olur büyük ihtimal . Peki gerçekden Ailene söyler mi ya blof yapiyosa
şuan zaten o kadar nakıt bulamam kredı kartı kullanıyorum ekstrede yazar acıklayamamda aileme 2 bşnmiş yaklaşık çünküHaklsiin. İnşallah konu sahibi doğru yolu bulur
Cok kizdilar tabi ki. Amcam yikildi. Saatlerce konustum. Kizi ailesinin yanina yolladim. 2 gun sonra okuluna dondu. Hic kimse evladini sokaga atmaz cunku.gerçektenmı ya ailesi ne dedi peki anne baba amca falan ne biliim ailesiyle şimdi arası nasıl
söyler çünkü yakın arkadaşlarıma söyledi hepsi bundan nefret ediyor bu yılbası gunduz okula gldi evlenme teklıf ettı arkadaslarım ıkna ettı bu konuda asla zorlamamasına falan düşünün yani ama sevgi bu olamaz tek istediği benim mutsuz olmam ayrılırsam mutlu olacagımı bılıyor sırf bunun için ayrılmıyorCocuk evlenmek istiyormus. Mecbur birakmak icin yapabilir.
Cok kizdilar tabi ki. Amcam yikildi. Saatlerce konustum. Kizi ailesinin yanina yolladim. 2 gun sonra okuluna dondu. Hic kimse evladini sokaga atmaz cunku.[/QU benim toplam 8 kuzenım var benım yaşımda olanlar erkek açıklayamam keşke sizin gibi kuzenım olsaydı kız olanlarda benden küçük baya maalesef ofya keske ailem oyle anlayışlı olsaydı
Hala diktirme falan diyorsunuz. Hata uzerine hata yapmayin lutfen. Kuzenimin sevgilisi de evlenmek icin tehdit ediyordu ayrica. Amcam arayinca cocuk telefonu acamadi. Elinde fotograflar falan da vardi. Konu kapanir ama siz durust olun.şuan zaten o kadar nakıt bulamam kredı kartı kullanıyorum ekstrede yazar acıklayamamda aileme 2 bşnmiş yaklaşık çünkü
Kiz korktugunu belli etmis. Ailesi doktora goturecek diye kizlik zarini diktirmek istiyor. O kadar korkmus ki hala hata yapiyor.Birisi gelip komşunun kızı benimle yattı diye anlatmaya kalksa o Ada'mın alnını karışlarım. Anlatsa ne olacak , sende teklif etti kabul etmedim, iftira atıyor dersin. Kimse dinlemez bile. Hem öyle kolay mı çıkıp anlatmak yürek ister. Anlatırsan anlat hatta gel beraber anlatalım de. Senin korkmadığını görürse bi halt yiyemez.
ailemin rezil olmasından korkuyorum öyle diimBirisi gelip komşunun kızı benimle yattı diye anlatmaya kalksa o Ada'mın alnını karışlarım. Anlatsa ne olacak , sende teklif etti kabul etmedim, iftira atıyor dersin. Kimse dinlemez bile. Hem öyle kolay mı çıkıp anlatmak yürek ister. Anlatırsan anlat hatta gel beraber anlatalım de. Senin korkmadığını görürse bi halt yiyemez.
anneme öpüştüğümü söyledim felç geciriyordu kadın o tepkısınden sonrada cesaret edemedim hala kavge edince yuzume vurur kaç yaşıma gelmişim ama öpüşmemede felç geciren tansıyonu düşen ayılıp bayılan kadın ölür diye korkuyorumDiktirme falan kusura bakmayın ama her seyden daha kötü benim gözümde su an önemli olan senin yaşaman hayatta kalman adam psikopat her an bir şey yapabilir
Bu adamdan yakanı kurtar, şikayet et, korkmadığını bilsin. Su an mezuniyetini düşünmen gerekirken su uğraştığın islere bak, ailene gerekiyorsa anlat bir kızarlar iki kızarlar sonra affederler.
of su gunlerim geçse bı huzura erebılsem keşke sonunda yoldan çıkıp ya canıma kıyacam ya ona zarar verıp hapse girecem diye korkuyorumKiz korktugunu belli etmis. Ailesi doktora goturecek diye kizlik zarini diktirmek istiyor. O kadar korkmus ki hala hata yapiyor.
kıza bır daha asla ulaşmadı mı pekı arkadasşlarına falan yada satastı mı of of bırde kaç yaşındaydı kuzenınızHala diktirme falan diyorsunuz. Hata uzerine hata yapmayin lutfen. Kuzenimin sevgilisi de evlenmek icin tehdit ediyordu ayrica. Amcam arayinca cocuk telefonu acamadi. Elinde fotograflar falan da vardi. Konu kapanir ama siz durust olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?