ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
gecen yaz ben ayrilmam istedim ve gece saat 3de annesini aradim agladim annesi antalyada kardesinde tatildeydi ve kadin sabahinda adanaya geldi benide eve cagirdi babasini abisini aradi onlarda bunu almanyaya yolladi ertesi hafta benle ugrasmasin diye annesi ogluna hakkimi helal etmem bu kiza bunlari yasatirsan dedi biz zorla baristik eylulde bubgeldikten sonra abisini aradim ben abisi buna kustu ve konusmuyorlar suan abi kardes aileside elinden geleni yapti kuzenleri falan kimse bununla konusmuyor

canım sen diktirsen bile bu adamın niyeti bozuk.
lütfen şikayet edilecek neresi varsa et.
hafife alma ,sadece gidip aileme anlatacak diye düşünme, sadece onla kalacak birine benzemiyor.

ben bu okulu kazanmak icin mezuna kaldim 1 sene kopekler gibi calistim 3. sinif olacam seneye ama bazen diyorum ki birak basak herseyide goze al defol git baska sehire ama aile durumum iyi burs ve yurt cikmaz ailem destegi kesersede tek nasil yaparim bilmiyorum ve bu manyak ya beni bulursa diye

Yani ailen ne yapacak, öldürecek mi? Ne olursa olsun şu herifin kahrını bir gün bile çekmezdim ben. Böyle çok mu mutlusun?
Öyle ailenin karşısına geçip kızınızla birlikte oldum demek kolay bir şey değil,yemez. Blöf yapıyor. Yapsa bile iftira ediyor der sonuna kadar inkar edersin. İspatlayamaz. Ekran görüntülerini onun tezgahladığını inkar edersin. Fotoğraf, video olmadığı sürece ve sen de çözülmeden sonuna kadar inkar edersen asla inandıramaz.
Bir irade göster terk et şu herifi hemen bugün.

bu aksam konustum suan zaten kavga ediyorum ayrilacagim bir dahada beni donderemeyeceksin dedikce denede gore diyor

Savcılığa git, suç duyurusunda bulun. Gözü korksun!!!
Ailene de beni tehdit ediyor diye anlat. Çok detaya girmene gerek yok.
Aslında bunun gibilerine kafa göz girişilmeli, ağzı burnu dağılmalı ya!
Bunlar karaktersiz, şerefsiz, güçsüz, yenilmeye, kaybetmeye mahkum güçsüz erkek grubu. Bunlardan çoook var, dikkat edin.

haklisiniz

ama maalesef dikkat edilecek noktayi gordum 2 sene boyunca taniyamamaisim bu yuzunu hic tahmin bile edemezdim...

söylemeyi unuttum bu yılbaşında evlenelım dıye tuttturmustu aklı fıkrı bunda bır anda kendımı nıkah masasında bulurum dıyede korkuyorum böyle bı ınsnala evlensem hayat nasıl gecer bilmiyorum kurduğu hayaller bıle mıdemı bulandırıyor

Anlasiliyomu öyle ?
Tabi ki anlasilir. Doktorun anlamamasi mumkun degil. Kimseyi kandirmaniza gerek yok. Aileniz sizi sokaga atacak degil. Yaptiklarinizin arkasinda durun. Millet cocugunun olusunu ariyor yahu. Hata yaptiginizi soyleyin ama basiniza bela almanizdan iyidir ailenizin yaninda olmaniz.

Kuzum ya ne de güzel bölüm okuyormuşsun of aileni üzme mahvolurlar yıkılırlar
Olmuş iste olan bu adamdan yakanı kurtarmaya bak şikayet et ne gerekiyorsa yap sıkıysa gelsin ailene
Keske olmasaydı bütün bunlar ama olmuş böyle Konuları görünce üzülüyorum Sakın korktuğunu belli etme.

okulumdan olmaktan korkuyorum aılem bızı rezıl ettın gıtmeyeceksın o okula falan derse naparım tek kurtuluşumda elımden alınabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…