- 5 Haziran 2016
- 970
- 740
- 103
- Konu Sahibi bayanpukina
-
gecen yaz ben ayrilmam istedim ve gece saat 3de annesini aradim agladim annesi antalyada kardesinde tatildeydi ve kadin sabahinda adanaya geldi benide eve cagirdi babasini abisini aradi onlarda bunu almanyaya yolladi ertesi hafta benle ugrasmasin diye annesi ogluna hakkimi helal etmem bu kiza bunlari yasatirsan dedi biz zorla baristik eylulde bubgeldikten sonra abisini aradim ben abisi buna kustu ve konusmuyorlar suan abi kardes aileside elinden geleni yapti kuzenleri falan kimse bununla konusmuyorNasıl anlattın bilmiyorum ama bu sefer durumun ciddiyetini anlat. : Oğlunuz hasta,bana veya kendisine bir şey yapmasından korkuyorum.Tehdit ediyor,baskı yapıyor.Korkuyorum,okulu bırakıp kendimi eve kapatacak duruma geldim.Polise şikayet edeceğim,ne olur birşeyler yapın yoksa sonumuz çok kötü olacak.
canım sen diktirsen bile bu adamın niyeti bozuk.soyle anlatiim bu kisin sabah kahvaltiya gidiyorduk benim suratim 5 karis onu sevmedigimi soyledim ve arabayi adanadan mersinin bir ucuna kadar surdu en son korkudan bayildim eczanede buldum kendimi anneme anlatmaya calistikca kolumu bacagimi sikiyor annem optu demem bile binbir sorun oldu para bulabilirsem diktirmeyi dusunuyorum ama cok pahaliymis
ben bu okulu kazanmak icin mezuna kaldim 1 sene kopekler gibi calistim 3. sinif olacam seneye ama bazen diyorum ki birak basak herseyide goze al defol git baska sehire ama aile durumum iyi burs ve yurt cikmaz ailem destegi kesersede tek nasil yaparim bilmiyorum ve bu manyak ya beni bulursa diyeManyak herif ya ben bunlari gectim sana zarar vermesinden korkuyorum.
Normal degil yani
Bence hic dusunme iletisimini kes
Ya sunu soyliyim okulumdan biri hakkinda boyle bisey duysam ya da komsun hakkinda he der gecerim banane yani
Asla okulu dondurma vs gibi seyler dusunme yani
haklisinizSavcılığa git, suç duyurusunda bulun. Gözü korksun!!!
Ailene de beni tehdit ediyor diye anlat. Çok detaya girmene gerek yok.
Aslında bunun gibilerine kafa göz girişilmeli, ağzı burnu dağılmalı ya!
Bunlar karaktersiz, şerefsiz, güçsüz, yenilmeye, kaybetmeye mahkum güçsüz erkek grubu. Bunlardan çoook var, dikkat edin.
Ona yakinlasip bütün elindeki kozlari yok et sonrada bas tekmeyimesajlasmalarimiz var heryere kaydetmis birde
ama maalesef dikkat edilecek noktayi gordum 2 sene boyunca taniyamamaisim bu yuzunu hic tahmin bile edemezdim...Savcılığa git, suç duyurusunda bulun. Gözü korksun!!!
Ailene de beni tehdit ediyor diye anlat. Çok detaya girmene gerek yok.
Aslında bunun gibilerine kafa göz girişilmeli, ağzı burnu dağılmalı ya!
Bunlar karaktersiz, şerefsiz, güçsüz, yenilmeye, kaybetmeye mahkum güçsüz erkek grubu. Bunlardan çoook var, dikkat edin.
bunu yaptım ama harddısk usb bilmediğim birçok şeyde daha varmış ınanmadım tekrar attı falan o yuzden yoketme sansım sıfır..Ona yakinlasip bütün elindeki kozlari yok et sonrada bas tekmeyi
Anlasiliyomu öyle ?Pardon ama 'diktirseniz' ne olacak? Aileniz sizi doktora falan goturse anlasilmayacak mi?
Boyun egmeyin lütfen .bunu yaptım ama harddısk usb bilmediğim birçok şeyde daha varmış ınanmadım tekrar attı falan o yuzden yoketme sansım sıfır..
zaten içeri girmezmiş para cezası alırmış bırkaç hocama sormuştum tehtıd konsuundan içeri girilirmi diye ilk sucu olduğu için içerş girmez bu yuzden şikayet edemiyorumŞikayet etsen de 2 güne çıkar dışarı daha çok başına bela olur
Tabi ki anlasilir. Doktorun anlamamasi mumkun degil. Kimseyi kandirmaniza gerek yok. Aileniz sizi sokaga atacak degil. Yaptiklarinizin arkasinda durun. Millet cocugunun olusunu ariyor yahu. Hata yaptiginizi soyleyin ama basiniza bela almanizdan iyidir ailenizin yaninda olmaniz.Anlasiliyomu öyle ?
haklısınızPardon ama 'diktirseniz' ne olacak? Aileniz sizi doktora falan goturse anlasilmayacak mi?
Kuzum ya ne de güzel bölüm okuyormuşsun of aileni üzme mahvolurlar yıkılırlarAşktan gözlerim kör olduğunda yaptığım bir hata yüzünden şuan mutsuzluğun dibini görmüş haldeyim kızlar... 2 sene deliler gibi aşıktık 2. yıl donümünde adımı dövme yaptırdı falan derken birlikte olduk bir süre sonra sevgilim beni kısıtlamaya hayatımı zından etmeye, hakaretlere başladı. Bende bir kez uyardım değişmedi ve ayrılmak istedim, beni yaşadıklarımızı anlatmakla tehtid etti. Ailesini aradım yardım istedim 2 ay bunu ülke dışına yolladılar falan ama hergün bana ailem ve arkadaşlarıma ulaştı. ünime kadar dadandı, ünime ve aileme anlatacağını söyledi, anneme anlatacak gibi oldum baktım öpüştüm dediğimde bile felç geçirecek gibi oldu yüzüme bakmadı anlatamam diye barıştım, ama kendimden nefret eder oldum benden soğuması için yapmadığım kalmadı bu arada birlikte olmuyorum barıştıgımızdan beri yani 11 aydır. görüşmeyiz bile doğru düzgün, tek derdi sürekli beni sorgulamak, kısıtlamak hakaret vs. ayrılmak istedikçe benim mutlu olmama tahammül edemeyeciğini söyleyip duruyor. asla izin vermez mutluluğumu bozarmış ve yaptığıda oldu aldatma süsü verdim yinede ayrılamadım. güzel bir bölüm okuyorum ama yüksek lisans vs düşündüğüm için mesleğimi elime almama vakit var , ailem öğrenirse okuldakıler öğrenirse okuluma devam edemem, bu şekildede hayatıma ne kadar devam ederim bilmiyorum. şimdi size soruyorum ailem öğrenirse dünyaları başlarına yıkılır rezil olurlar komşularımıza kadar anlatırmış çünkü ailem için bu hapise devam mı etmeliyim , kariyerimi elime alana kadar tahammülmü etmeliyim ama böylede gençliğim bitecek, yoksa aileme söyleyip ( bana ailene söyldğin an komşularına okuluna kapıcınıza kadar yayarım dedı yani şikayetçi olsamda herkes öğrenmiş olacak) okulumu dondurup kendimi eve mi kapatmalıyım napiim çok çaresiz haldeyim
okulumdan olmaktan korkuyorum aılem bızı rezıl ettın gıtmeyeceksın o okula falan derse naparım tek kurtuluşumda elımden alınabılırTabi ki anlasilir. Doktorun anlamamasi mumkun degil. Kimseyi kandirmaniza gerek yok. Aileniz sizi sokaga atacak degil. Yaptiklarinizin arkasinda durun. Millet cocugunun olusunu ariyor yahu. Hata yaptiginizi soyleyin ama basiniza bela almanizdan iyidir ailenizin yaninda olmaniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?