ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
Tamam dövsünler bişey demiyorum da psikoloji mezunuyum deyip bu yöntemi sunmanız garip doğrusu :)

Pardon alıntı yanlış oldu :)
Canım şizofreni tedavisi mümkün değil sadece ilaçla sakinleriyle ben teşhisi psikoloji mezunu olarak koydum yöntem bir kadın olarak bir insan olarak üzüldüğüm için böyle koydum hastanelere bunlar yatılı kalamiyorlar daha doğrusu yatak yok bir de çevreye zararı yok diye dışarda bizlerle yaşıyorlar

Allah Allah! Kızım saçın değil saç bağın değil bu neyin kafası Allah aşkına? Yol ver gitsin. Anlatsa ne olacak ki yani? Adam ayrılığı sindiremedi iftira atıyor dersin. Sakın yaşadıklarını kimseye anlatma.

Bu arada evlilik öncesi cinselliğe kesinlikle karşıyım.

Arkadaşlar bu konu vesilesiyle tekrar dile getirmiş olmak isterim;

"LÜTFEN ADAM GİBİ SONUCUNA KATLANAMAYACAĞINIZ İŞLERİN ALTINA GİRMEYİN! YADA KENDİNİZ GİBİ DÜŞÜNEN BİRİLERİ OLSUN HAYATINIZDA. BİZİM TOPLUMUMUZ SİTTİN SENE BU İŞİ HAZMETMEZ. NOKTA!"

ayrildik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…