ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
Allah aşkına kadinin dustugu su durumlara cok üzülüyorum.
Arkadasim sen neyden korkuyorsun.
Git karakola et sikayetini goster mahkemede kanitlarini pislik zaten karakolu gorunce korkar.

Dikil adamin karsisina benim Allahtan baska kulundan korkum yok de. Neyi nasil anlatcaksan anlat. Zaten bu sacmalillara inanacak kisinin benim yanimda isi olamaz. Sayende kim gercek görmüş olurum de. Hodri meydan hadi paşam de yuru git.

Sunuda unutma.
Havlayan kopek hic bir zaman isirmaz.

Az bir cesaret gelsin artik kadınlara. Karsinda ki kim. Hic bir zaman kula kulluk etme.

Sikayet edicem de,sende onu tehdit et,senin hakkinda gay diye adini cikaririm de etrafinda omur boyuncada akliyamaz kendini ,kendinden sogutmaya bak ise yariyo

bunu biri daha demisti ama ben bunu dedigimde gay olmadigimi sen benden iyi bilirsin diyor igrenc bir sekilde...

Desin maksat rezil olup onu yermek degilmi amac,? Sen biliyosun ama etrafindaki erkeklerde bilmiyor onun :)Erkeklerde herzamn ise yaramistir bence ,kiz benim pesimdeki koskoca karakol amirinden kurtulmusum ben

erasmus la yurt dışına gidin 1 sene yurt dışında okuyun zaten son seneniz miş .. Belki orda bir iş bulur kalırsınız bile .. hangi ülkeye gittiğinizi anneniz haricinde kimseye söylemeyin.. Ne bilim fransaya gitcekseniz almanya deyin herkese o da öyle duysun akrabalsarınızdan falan.. Siz yurt dısındaykende gelip ailenize açıklarsa iftira dersiniz ben döneym diye oyle yapıyor dersiniz baska bir şey gelmedi aklıma

ben yazin ayrilmak istedigim zaman yuzyuze kavga ettik sonra telefonunu verir misin birseye bakicam dedi yok falan dedim baya bagirdi verdim kendi gmailine girip rehberimi kopyalamis megerse ruh hastasi

Allah Allah yaa gerçek bir ruh hastası hakikaten. Ama sana sökmesin. Ciddi söylüyorum sen şu an haliyle endişe ediyorsun. Çoğu kadın yaşamıştır bu tip şeyler. İnan ya-pa-maz...

Gerek yok yaa bir manyak için ülke terketmeye... Hem aklı sürekli annesinde kalır bence o şekilde

Annen baban için madem bu kadar vicdan yapacaktın zamanında kendini geri çekecektin. Felç geçirirler falan senden çok ailenin uğrayacağı hayal kırıklıklarına üzülüyorum. Adam da sana resmen şantaj yapıyor polise şikayet etmekle tehdit et

pardon da geri çekilcektin falan diyorsunuz da kız kapılmş işte aşık olmuş..belki güvenmiş.bi anlık bi şey bu.illa ki suç biz kızlarda değil mi hırsızın hiç suçu yok..

kimse sizi muayeneye götürmez 8fotoğraf vs.de yoksa korkmayın)
şikayetçi olun
o azıttıkça siz bırakmadı peşimi şikayetçi olunca böyle pislik yapıyor dersiniz (zaten bunları söylerken karışık duygular içinde olup ağlayacağınız için inanırlar)
kimsenin sizi kısıtlamasdına izin vermeyin
ve o pisliğin sizin ilk açığınızda kayda alabileceğini unutmayın

şimdi öncelikle 2 türlüsüde cehennem olacağını unutmayın
silkelenin ve herkes neler yaşıyorda üstesinden geliyor siznde bu büyük derdiniz karşısında güçlü olacağınızı ve önünüze bakacağını ne olursa olsun o p.ç kurusuna pabuç bırakmayacağınızı söyleyin...

ve ilk olarak
size yazdığı o tehdit mesajlarını silmeyin biriktirin ve polise gidip gösterin korktuğunuzu ondan şikayetçi olduğunuzu söyleyin... ailesinin de haberinin olduğunu ve onu yurtdışına gönderdiklerini ama yinede peşini bırakmadığını söyleyin...
birde üniv. e gelsin söylesin üniv de kimse takılmaz bunlara

ne demek istediğini anladım, amacın yardımcı olmak daha başka çözümlere kapalı diye bu yorumu yapmışsın. illa tavsiyede bulunmak zorunda da değilsin

haklisiniz ama ben boyle bir sonu nasil tahmin edebilirdim boyle bir manyakla oldugumu nerden bilebilirdim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…