- 2 Haziran 2016
- 320
- 511
- 18
- Konu Sahibi bayanpukina
-
ah keskeKeşke başkasına aşık olsada kurtulsan.
bunu biri daha demisti ama ben bunu dedigimde gay olmadigimi sen benden iyi bilirsin diyor igrenc bir sekilde...Sikayet edicem de,sende onu tehdit et,senin hakkinda gay diye adini cikaririm de etrafinda omur boyuncada akliyamaz kendini ,kendinden sogutmaya bak ise yariyo
bunu biri daha demisti ama ben bunu dedigimde gay olmadigimi sen benden iyi bilirsin diyor igrenc bir sekilde...
bunu yapınca kime neyi kanıtlayacaksın pardon ?? ailene mi ? seni alıp muayene götürecek hale gelirse durum doktor anlamaz mı sanıyorsun ????evet bunu dusunmustum ama maaliyeti cokmus daha 3. sinifim
tabiki anlaşılıyor iyi misiniz siz !Anlasiliyomu öyle ?
ben yazin ayrilmak istedigim zaman yuzyuze kavga ettik sonra telefonunu verir misin birseye bakicam dedi yok falan dedim baya bagirdi verdim kendi gmailine girip rehberimi kopyalamis megerse ruh hastasi
erasmus la yurt dışına gidin 1 sene yurt dışında okuyun zaten son seneniz miş .. Belki orda bir iş bulur kalırsınız bile .. hangi ülkeye gittiğinizi anneniz haricinde kimseye söylemeyin.. Ne bilim fransaya gitcekseniz almanya deyin herkese o da öyle duysun akrabalsarınızdan falan.. Siz yurt dısındaykende gelip ailenize açıklarsa iftira dersiniz ben döneym diye oyle yapıyor dersiniz baska bir şey gelmedi aklıma
suan yapamam bunu bir donem daha beklemem gerekir maalesefGerek yok yaa bir manyak için ülke terketmeye... Hem aklı sürekli annesinde kalır bence o şekilde
pardon da geri çekilcektin falan diyorsunuz da kız kapılmş işte aşık olmuş..belki güvenmiş.bi anlık bi şey bu.illa ki suç biz kızlarda değil mi hırsızın hiç suçu yok..Annen baban için madem bu kadar vicdan yapacaktın zamanında kendini geri çekecektin. Felç geçirirler falan senden çok ailenin uğrayacağı hayal kırıklıklarına üzülüyorum. Adam da sana resmen şantaj yapıyor polise şikayet etmekle tehdit et
ah keske
ne iğrenç bir tavsiye hadi onu bunu ailesini kandırdı yukarıda ALLAH varIyi de kanıtlayabilir mi bunu?
Yani o anlatana kadar diktirme operasyonu yaptır sen de, öyle bir sey derse de yoo iftira atıyor dersin.
ne iğrenç bir tavsiye hadi onu bunu ailesini kandırdı yukarıda ALLAH var
haklisiniz ama ben boyle bir sonu nasil tahmin edebilirdim boyle bir manyakla oldugumu nerden bilebilirdim...Annen baban için madem bu kadar vicdan yapacaktın zamanında kendini geri çekecektin. Felç geçirirler falan senden çok ailenin uğrayacağı hayal kırıklıklarına üzülüyorum. Adam da sana resmen şantaj yapıyor polise şikayet etmekle tehdit et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?