ailem mi, mesleğim mi, gençliğimin bitmesi mi yoksa birbaşıma kalmayı mı seçmeliyim ?

çevrenize rezil olmamak için, aileniz için, sevmediğiniz insanla hayatınıza devam eder misiniz ?

• Ankete Katılan
    154
  • This poll will close: .
O konu baska zaten, onu bu işi yapmadan önce düşünmeliydi.

Ama konu sahibi her seye Hayır deyince birtek geriye bu tavsiye kalıyor
benim ne durumda oldugumu inan bilemezsiniz ben afkadaslarim cabalamayan kalmadi ama bir senedir haPis hayati yasiyorum dediginiz bazi seyleri gecen yaz yapip sonuc alamadigim icin o ise yaramiyorki dedim bakimsiz ol dirdir et denildi hepsini yaptim onumu goremedigim icinde burda anneler falanda oldugu icin dusuncelerini merak ettim bende memnun degilim inanin bu durumdan...

haftaya finalimi veriiim anneme anlaticam bu serefsiz hala devam edersede gidip sikayette bulunucam

Yok mu ya bundan hoşlanan eden bi kız. Ya da sen istemiyorsun diye bilerek yapıyor sen bir süre onunla çok ters gitme belki zoru seviyor ne bileyim adam manyakmış baksana normal değil.
tabiki normal degil sevdigide yok beni sadece takintisi olmusum ruh hastasinin. maalesef yok ya kac senedir birlikteyiz herkeste biliyot falan bugune kadar hic sahit olamdim keske birini bulsada tamamen kurtulsam tamamen kurtuliim birsuru adagim var

kizlar kurtuldum galiba anneme anlatmadan once onla son kez konusmak istedim siniv cikisima geldi aldi beni. Sonra dag tarafinda benim cok sevdigim bir restaurant vardi oraya gidelim dedi konsuuruz orada bende olur dedim. Yolda arabayi ben kullanmak istedim verdi ben tabiki surerken dayanamadim konuyu actim nereye gidecek seni sevmeyen biriyle falan derken, adana giselerinden gaza bastim kendimi kaybettim ama inanin kacla gittim hatirlamiyorum dahi sinir krizi gecirdim en son hatirladigim 15 dakka icinde tarsus giselerine vardigimdi sagima bir dondum bu serefsiz agliyor ediyor tamam bir daha asla aramaiycam yazmiycam dedi giselerde aniden durdum bu hemen indi istifra etti giselerde memur yanimizda geldi bu aglayip duruyor falan adamlar ikimizide indirdi ama bu baya yol kenarindada agladi korkmus serefsiz keske geberseydi. Sonra iste ben hep beni sev istedim gibi seyler sacmaladi ki sevmiyordu beni takintiydi psikopatti sadece tabiki acimadim bir senedir neler cekiyorum. baktim olmayacak bu sekilde arkadasini aradim 1 saat falan bekledik tabu bu arada onu zorla arabaya bindirip ilerdeki bir cafeye goturdum, arkadaslari geldi bu surede hic agzini acmadi sonra bir arkadasi onunla onun arabasinda dondu benide gelen arkadasi evime birakti bende yolda baya agladim cunku biliyor herkes bana nasil manyakca taktigini. eve geldim kisin aldigim antidepresanlardan vardi uyku yapiyor ictim banyo yaptim uyudum. Gece mesaj atmis bir daha asla ulasmam yemin ederim falan gibi baya yazmisti cevap vermedim. 5 gun gecti yazmadi ulasmadi cok sukur umarim hicde yazmaz artik

Ya zaten eninde sonunda ayrılacaksın yani evlilik olmıycak çünkü hep öyle olur . Bir yıl sonra da ayrılırsan aynı şey olcak. Bence annene anlat bir an önce de ayrıl. Zaten ayrılmasan her gün bir gerilim olacak mutsuz olacaksın. Ayrıl hayatını mahvetme. En fazla 2 ay küs durur annen baban. Zaten annene anlat babana çıtlatmasın . Ne kdar erken o kadar iyi

Üzgünüm ama bu çocuk şizofreni ben psikoloji mezunu olarak bu taniyi koydum eğer cevren güçlüyse bunu iyi bir dovdur derim o zaman geri adım atar çünkü bu sana eziyet etmekten haz alıyor ve çok üzgünüm ama kolay kolay kurtulamazsın ailesi falan tiri viri önce güzel bir şekilde dovdur sonra bu eteğinde ki taşları dökecek sen de bana iftira atıyordu dovdurdum ama uslanmadi. ....... diye devam edip kendini savunursun

anlatmadim ama ayrildik

gecen gun aileme anlatmadan arabayi son hiz kullandim en son agladi kustu falan tamam bitti dedi durdu birkac gundurde yazmadi umarim yazmaz ya cevremde dovdurebikecegim biri yokki

Kızmayın ama madem psikopat biri diyebiliyorsunuz nasıl oldu da tanımadığınız bir insanla bu denli ileriye gidip birlikte oldunuz ?
Nasıl o okulu kazanma halinizi unutarak nefsinize yenildiniz ...
Ailenizi düşünmediğinizi hiç söylemek bile istemiyorum
Ama bu duruma Siz getirmişsiniz
İnşaallah başına birşey gelmeden atlatırsın bu durumu
..

gecen gun aileme anlatmadan arabayi son hiz kullandim en son agladi kustu falan tamam bitti dedi durdu birkac gundurde yazmadi umarim yazmaz ya cevremde dovdurebikecegim biri yokki
Çok sevindim ayrılmana,
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış sizinki de o hesap olmuş, adam ölüm korkusunu tadınca topuklamış.

biz eskidendir tanisiyorduk ve bu cocuk gayet caliskan yakisikli herkesin sevdigi biriydi sonra arkadasimin dogum gununde yan yana oturunca sohbetimiz ilerledi falan diger sabah topluca kahvaltilar okul cikisi topluca bulusmalara derken asik olduk cok guzeldi birkac ay boyle flort ettik ben emin oldum inanilmaz jestler yapardi falan neyse sonra sevgili olduk ruya gibi gecti birgun bulustuk adimi falan sevgili olma tarihimizi dovmeler yaptirmis ailesiylede tanisirdim beni severlerdi bir sure sonrada birlikte olduk evet olmamaliymisim ama inanin bende suan gorebiliyorum bunu sonra aylar gecti beni bir anda kisiylamaya calisti asla karismayan insan bende ayrildim 2 ay gecen yaz pesimi birakmadi ailesinden yardim istedim onlar bunu almanyaya yolaldi tabi hergun yinede bana aileme ulasti geldi annemle falan tehtid etti okulumla etti bende mecburen baristime ve bir yildir birlikte olmadik ama sadece takindiydi onunki yatmak bilmem ne degil her bulusmada agladim ettim nafile en son gecen gun gaza basip adanadan mersine uctum hatirlamiyorum bile bu agladi falan oyle bitti umarim dahada donmez ama inanin ben getirmedim bu duurma

Çok sevindim ayrılmana,
Deli deliyi görünce sopasını saklarmış sizinki de o hesap olmuş, adam ölüm korkusunu tadınca topuklamış.
belki bende olebilirdim yinede diyorumki allah korudu cunku ben hatirlamiyorum dahi adanadan nasil ciktim nasil mersine vardim 10 dakkada ama demmekki olmasi gereken buymus artik olmadi aileme anlaticam ama umarim boyle kurtulmusumdurda donmez artik

Üzgünüm ama onun yazmamasi birkaç günlük bu mübarek Ay da allah yüzüne baksinda bu beladan kurtulursun inşallah dayin amcan enisten falan filan yok mu

Tamam dövsünler bişey demiyorum da psikoloji mezunuyum deyip bu yöntemi sunmanız garip doğrusu :)

Pardon alıntı yanlış oldu :)

Aslında sizi sevmediğini takıntı olduğunu bir uzmanla görüşmesi gerektiğini söyleyin bir daha konuşursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…