Nisanlin süpermen galiba nede cok isi yapacak öyle masallah
Okuyacak, ev alacak, askerligini yapacak evlenecek ohhhh ohh vallaha...
Tatlim bunlar icin 4 - 5 sene degil 10 sene lazim...Bakkaldan ekmek peynir gibi ev alinmiyor...helede bu kriz ortaminda...
En basta konusulacak seyleri sonunda konusmussunuz cok yanlis....ne diye nisanlandinizki o zaman...ailen cok hakli...nisanlilik dönemi fazla uzatilmaz bunu büyüklerimiz hep söyler...
Simdi ailen hep zor durumda kalicak, herkes dügün ne zaman diye sorunca cevap veremicekler...benneyaptımki
Vallaha ne diyim hayirlisi olsun insallah güzelim zor bir durum, nisanlinla konus olacak islerin vaadlerini versin olmicak islerin degil...
nişanlınız işe girip kaç para maaş alacakki 1-2 sene içinde çalışıp biriktirdigi parayla ev alacak ben buraya takıldım en çok ev almak o kadar kolaymı
nişanlım çalışıyo zaten çok güzel bir işi gayet güzel de bir maaşı var...ama ev almak kolay olmasa gerek
çok güzel bir işi çokta güzel bir maaşı varsa evlenin askere gittiğindede 5 ay süre içerisinde sende o gelene kadar ailenin yanında durursun tatlım, döndüğündeyse çok işine ve çok güzel maaşına geri döner ve para biriktirir bu zaman zarfındada ev alırsınız ve evlide olmuş olursunuz...
evet bu zaten benim isteğim..olmayacak bişeyde değil ama o böyle bişey istemiyo...beni kimseye emanet etmek istemiyomuş
canım bence haklı çocuk..
daha okul bitmemiş,askerlik var
nasıl ev geçindircek bu çocuk
önceden bunları neden konuşmadın?
belli değil mi zaten bu şartlarda hemen düğün olmayacağı
şu an gerçekten çok büyük bir şoktayım..telefonla konuşuyoduk bana tekrar anlattı şöyle olucak böyle olucak herşey çok güzel olucak diye bende ona inanmadığımı söyledim zamanın çok uzun olduğunu sert bir dille söyledim..bana yarın geliyorum yüzükleri çıkartıyoruz buraya kadarmış bana güvenmeyen birine bişey anlatamam dedi...ölücek gibi oldum kendime gelemiyorum tamam dedim kapattım...asla bunu yapıcak bir insan değildi asla ayrılığı ağzına almazdı..çok kötüyüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?