şu an gerçekten çok büyük bir şoktayım..telefonla konuşuyoduk bana tekrar anlattı şöyle olucak böyle olucak herşey çok güzel olucak diye bende ona inanmadığımı söyledim zamanın çok uzun olduğunu sert bir dille söyledim..bana yarın geliyorum yüzükleri çıkartıyoruz buraya kadarmış bana güvenmeyen birine bişey anlatamam dedi...ölücek gibi oldum kendime gelemiyorum tamam dedim kapattım...asla bunu yapıcak bir insan değildi asla ayrılığı ağzına almazdı..çok kötüyüm
şimdi okudum ayrıldıgınızı ve inanamadımm:1shok: bu cidden ayrılmak için gecerli bir sebep degil ama bu zamana kadar atlattıgınız zorlukların agırlıgıyla verilmis bir karar olabilir.bence pişman olacak tekrar dönmek isteyecek sana.eger dönerse ve sende affedersen yüzükleri tekrar takmak için bir süre bekle derim canım.yoksa cocuk oyuncagına döner
ne olursa olsun elini bırakmamalıydı.gerisi fasa fiso.hiç birsey iki seven kişiyi ayıramaz.dedigin gibi senden bu kadar cabuk vazgecebiliyorsa simdiden bitmesi daha hayırlı.evlenmis olsaydınız ve şu durum yasansaydı bin kat daha zordu.şu saatten sonra bırak o seni kaybettigi için üzülsün.sen sakın üzülme.Allah kadir kıymet bilenlerle ve ne olursa olsun elini bırakmayacak bir hayat arkadası versin:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?