canım okudum tüm yazdıklarını...hakkınızda hayırlısı olsun.
ama ne olursa olsun böyle yapmamalıydı...acaba evde çok mu üstüne gittiler de bunaldı.
işte yaaa böyle aileler bazı şeylere etki edince çok üzülüyorum.
keşke askerligi sorun atmeseydiler.4-5 seneye kadar ALLAH KERİM yaa.evlendikten sonrada askere giden birçok insan var ve benim eşim de okudugu için onlardan birisi...
tabii eşler için çok zor olsa gerek evliyken askere gitmek ve eşini bırakmak.hele ki bizler için çok ama çok zor...galiba biz eşimle çok cesur bir işe girişmişiz...
eşime sözlüyken git dedim hep ama asla dedi,okuyacagım dedi ve askerligi de 5 ay yapacagım.yapmak istediklerini benimle evliyken de yapabilecegini söyledi hep...
sakın yanlış anlama beni canım,bunları söylüyorum ama sebebi şu;istedikten sonra her engel aşılırdı.
umarım yanlış yaptıgını anlar ,ama döndügünde seni bulur mu onu bilemiyorum...
keşke o da senin eşin kadar cesaretli olabilseydi...beni 3-4 yıl bekleyecek kadar sevmiyosun dedi bana oysa ben onu 3-4 yıl bekleyemeyecek kadar çok sevdim ama anlatamadım belkide...belkide bende de suç vardır bilemiyorum...
nişanlanmadan önce askere gitmeden evlenebileceğimizi konuşmuştuk.bu kadar uzun süreceğini tahmin edemedim...sadece 5 aylık askerlik evliliği etkilermi sizce?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?