- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
İnsan kendisi neyse başkalarını da öyle görüyor. Çünkü onlar öyle düşünüyor. Kimseyi sevmiyorlar evlatları da dahil. Bende de var da ordan biliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman neye dayanarak paran için evlendiğini söylüyorlar. Bazen bir nedeni de olmuyor biliyor musun ailen olduğu için çok üzülüyorsun anlayabiliyorum ama bununla da bir ömür yaşanmıyor izin verirsen ömrünü yiyorlar kendi yoluna bakacaksın söylenenleri duymayacaksın başka yapılacak bir şey yok. Bak ne güzel ekonomik özgürlüğün var evladın var seven bir eşin yuvan var ya bunlar olmasaydı hala sen değerli misin sözlerine her gün maruz kalmak zorunda kalsaydın. Şuan ki haline şükretmelisin ve değerini bilmelisin aksi halde kaybedebilirsin.İnanın düşüncelerini bildiğim için hiç bahsetmiyorum. Dediğim gibi normal bir sohbetimiz bile olmamasına dikkat ediyorum kaldı ki bu meseleleri asla açmam onlara
Kızları beğenmezler ama yaşlanınca da onlara kalırlar genelde.Hep böyleydiler. Yani biraz fazla yemek yesem kızın bıraktığı kâr yediği zarar derlerdi. Tabak bardak kırınca sen o tabak kadar eder misin derdi babam yani anlatamam
Başıma kalacaksınız gibi bir şey galibaailenin derdi biz parasını yiyemedik kocası yiyor heralde...anlamadığım annenizin dediği "olan bana olacak" ne demek
allah aşkına görüşmeyin bu canlılarla...merak ettim eşinizle bi probleminiz varmı yani boşanma ihtimali gibi birşey varmı...boşansanız bile aile kapısına gitmeyin evladınıza yazık olurBaşıma kalacaksınız gibi bir şey galiba
Sizin ücretsiz izinde olmanızı eşiniz dert ediyor mu? Artık başla diyor mu? Demiyorsa annenize ne oluyor… eşim memnun sorun yok, sen kendi işine bak dediniz mi?
Mesafe bile koymam anında silerim. Her yerden izimi kaybettiririm ömürleri billah ulaşamazlar.Hep böyleydiler. Yani biraz fazla yemek yesem kızın bıraktığı kâr yediği zarar derlerdi. Tabak bardak kırınca sen o tabak kadar eder misin derdi babam yani anlatamam
KimBaşıma kalacaksınız gibi bir şey galiba
Bende 3 çocuk yapcam de kız hatta 4 5 yapcam deÇalışmıyor. Ben üç çocuk baktım der öyle diyince![]()
Kendi çekirdek ailenizle mutlu olmaya bakın, anne ve babanız değişmez, siz onları umursamamayı öğreneceksiniz.Eşimle tanışma zamanları babam eşim için mesleğin olduğu için seninle sevdiği için değil diyordu. Neyse evlilik aşamasında da hep böyle söylediler. Hamileyken babamın ödü kopmaya başlamıştı. Olur da boşanırsam bana ve çocuğuma bakmak zorunda kalır falan diye. Hatta elin p.çi dedi çocuğuma. O gün evi inlettim bağrışlarımla zaten o günden beri konuşmuyorum. Kaç aydır bebeğimle iyidim ailemle konuşmuyordum bayadır. Bugün annem aradı. Bebekten dolayı ücretsiz izindeyim. Devlet memuruyum. Çocuğu bana bırak çalışmaya başla dedi. Farklı şehirlerdeyiz. Nasıl olacak dedim. Çalışmaya başla ucu bana dokunacak dedi. Nasıl yani dedim. El ele acımaz dedi. Ne demek istiyorsun dedim. Kocan boşar seni dedi. Aynı annem evliliğimin ilk zamanları çalıştım kazandım eller yiyor şimdi demişti. Benim ailem neden böyle. Biri tarafından karşılıksız sevilebileceğimi asla kabul etmiyorlar. Ben sevilmeyi haketmiyor muyum? Çok kötüyüm şu an. Çocukluğum tahmin edersiniz ki berbat geçti. Aileme rağmen huzurlu bir hayat kurmak istiyorum ama uzaktan bile beni mahvedebiliyorlar.