Ailem neden böyle?

Eşimle tanışma zamanları babam eşim için mesleğin olduğu için seninle sevdiği için değil diyordu. Neyse evlilik aşamasında da hep böyle söylediler. Hamileyken babamın ödü kopmaya başlamıştı. Olur da boşanırsam bana ve çocuğuma bakmak zorunda kalır falan diye. Hatta elin p.çi dedi çocuğuma. O gün evi inlettim bağrışlarımla zaten o günden beri konuşmuyorum. Kaç aydır bebeğimle iyidim ailemle konuşmuyordum bayadır. Bugün annem aradı. Bebekten dolayı ücretsiz izindeyim. Devlet memuruyum. Çocuğu bana bırak çalışmaya başla dedi. Farklı şehirlerdeyiz. Nasıl olacak dedim. Çalışmaya başla ucu bana dokunacak dedi. Nasıl yani dedim. El ele acımaz dedi. Ne demek istiyorsun dedim. Kocan boşar seni dedi. Aynı annem evliliğimin ilk zamanları çalıştım kazandım eller yiyor şimdi demişti. Benim ailem neden böyle. Biri tarafından karşılıksız sevilebileceğimi asla kabul etmiyorlar. Ben sevilmeyi haketmiyor muyum? Çok kötüyüm şu an. Çocukluğum tahmin edersiniz ki berbat geçti. Aileme rağmen huzurlu bir hayat kurmak istiyorum ama uzaktan bile beni mahvedebiliyorlar.
Çok çok değişikler.Uzayli gibi.

Ailen cinsiyetçi insanlarda ondan.
Boşuna kendinde kusur arama ve çocuklarının ailenle temasını minimumda tut derim.
Sana böyle yapan çocuklarına neler yapmaz?

Maddi durumunuz müsaitse çocuğa kendiniz bakın 2 yaşına gelene kadar. Sonra da kreşe verirsinizçO kadının eline de sakın çocuğunuzu bırakmayın çoksa onun hayatı da mahvolur. Mümkünse de görüşmeyin o insanlarla sperm ve yumurta vermekle anne baba olunmuyor malesef.

Böyle bir anneye çocuk baktırma fikri korkunç. Öyle bir aileye değil çocuk baktırmak mümkünse tamamen uzak tutardım.
Kendileri sevgiden yoksun belli ki sizin de sevilebileceğinize inançları yok. Üstüne bir de maaşınızı yiyememişler onun acısındalar belli ki.

Back
X