Ailem seni siler beni değil

Ahh ahh birileri bunları o cahillerede anlatsa vede onlarda anlasa keske
Siz anlatacaksınız ve artık hadlerini bilecekler. Çok da yormayın kendinizi sadece söyleyin ve söylediğiniz şeyler dışında bir şey yapmayın
Beğeniyorlarsa amenna beğenmiyorlarsa sonsuza dek çıkabilirler hayatınızdan
Siz de çocuğunuzla mutlu bir şekilde yaşarsınız.
bilirim böyle kaynanaları, kararları onlar versin gelinler onlara itaat etsin isterler ezikler.
İtaat etmeyin kendi bildiğinizi okuyun sadece kavga etmeyin kimseyle, kocanıza da söylenmeyin. Karar alıp uygulayın ve her şey çok normalmiş gibi davranın

Hata eşinizde o bu kadar taviz vermese Kv ve ailesi de hayatınıza bu kadar dahil olamaz ama evlenmeden evvel bilmiyor muydun eşinin böyle bir yapıda OLdupunu ?

Şuan öyle yapıyorum konuyu kapattık ve açmiyorum kararımı verdim isteyen istediği gibi davranmakta özgür esimde hiç bişey olmamış gibi davraniyo ama benim onunla konusasim yok konusmuyorum

Kayinvalide haddini bilmiyor ama esin de yaninda degil. Sen oldugun yerde kalsan annenler gelecek mi? Lohusalik zor. Hamilelikten daha zor. Annen mutlaka yaninda olsun. O gelemeyecekse sen git.
Ama kalp kirma yinede. Ara kayinvalideyi soyle. Burda doktor yok ben anneme gidiym siz de gelin de. O hadsiz diye siz de kalbinizi karartmayin. Yok siz tum iyi niyete ragmen cevap alamazsaniz kafaya takmayin gidin. Hamilesiniz sinir stres yaramaz size

Ben onlar hep iyi gittim ama hiç karşılık göremedim o yüzden bu dediklerinizi yapmamı hak etmiyorlar o yüzden arayip izinde musadede isteyemem

Hiç dikkatimi cekmemisti aslında annem söyledi de ben çok üstüne düşmedim
aklı başında bir kadınsın.
eşin bildiğin ezik bir tip.
seni gerçekten sevse ailesine ezdirmez.
seni gebe bırakmak için de ailesinden izin almış mı?
geriz...lı.

git annende doğumunu yap.
lohusalık zaten çılgın bir dönem, eşinin ailesiyle cinnet geçirirsin.

Canimm artik olan olmus bence senin anlatigin bu olaylar genelde yasaniyor ama madem esin istiyor ailesinin yaninda doğumunu yap hem huzurunuzu bozmaya gerek yok ben olsam esimin dedigini yaparim
Sen ezik olabilirsin ama konu sahibi ezik değil. Bir kadının anneliğe kendi annesinin yanında başlaması kadar güzeli var mı?

Senın aılen onun basına çöksün bakalım ağzını acabılıyor mu

Kim siliyorsa silsin kim ne düşünüyorsa düşünsün nasıl istiyorsanız öyle yapın.

Bu ne yahu? Eşiniz ve annesi ne garipler
Gösterin dişinizi gideceğim deyin daha da açıklama yapmayın boyun eğmeyin

Hatta ben olsam doğumdan sonra ağrım var iyi değilim deyip o 10 günü uzatırdım

Eşiniz de baba olacak çocuğuna örnek olup kendi ayakları üzerinde durmayı ve kendi kararlarını almayı mı öğretecek hadi inşallah

Bende aynı şeyleri düşünüyorum ve gitmeyecegim varsada gidicem artık

Heyet raporu değil. Hoş kafama ne kadar eserse o kadar kalırım esimde kendi bilir ben değil o kaybeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…