- 24 Mart 2016
- 6.752
- 15.415
- 198
- 34
- Konu Sahibi Minikkuala
-
Siz anlatacaksınız ve artık hadlerini bilecekler. Çok da yormayın kendinizi sadece söyleyin ve söylediğiniz şeyler dışında bir şey yapmayınAhh ahh birileri bunları o cahillerede anlatsa vede onlarda anlasa keske
Canimmm oyle ama olaylar oluncada esin bence kenara cekilir o zaman da. Ben sana dememismiydimler baslar emin ol bence kendi evinde doğumunu yapmanda fayda var atese odunla gitme tabi bu benim dusuncem rabbim yardimcin olsun canimm
Sizin dusunceniz saygi duyuyomm allah yardimcin olsun o zaman tatlimmYok bu sefer Susup dediklerini yapmicam
Siz anlatacaksınız ve artık hadlerini bilecekler. Çok da yormayın kendinizi sadece söyleyin ve söylediğiniz şeyler dışında bir şey yapmayın
Beğeniyorlarsa amenna beğenmiyorlarsa sonsuza dek çıkabilirler hayatınızdan
Siz de çocuğunuzla mutlu bir şekilde yaşarsınız.
bilirim böyle kaynanaları, kararları onlar versin gelinler onlara itaat etsin isterler ezikler.
İtaat etmeyin kendi bildiğinizi okuyun sadece kavga etmeyin kimseyle, kocanıza da söylenmeyin. Karar alıp uygulayın ve her şey çok normalmiş gibi davranın
Hata eşinizde o bu kadar taviz vermese Kv ve ailesi de hayatınıza bu kadar dahil olamaz ama evlenmeden evvel bilmiyor muydun eşinin böyle bir yapıda OLdupunu ?
Bunlar çok önemli gerçekten ailesine bağlı olması guzel ama sizi de ezdirmemeliHiç dikkatimi cekmemisti aslında annem söyledi de ben çok üstüne düşmedim
Kayinvalide haddini bilmiyor ama esin de yaninda degil. Sen oldugun yerde kalsan annenler gelecek mi? Lohusalik zor. Hamilelikten daha zor. Annen mutlaka yaninda olsun. O gelemeyecekse sen git.
Ama kalp kirma yinede. Ara kayinvalideyi soyle. Burda doktor yok ben anneme gidiym siz de gelin de. O hadsiz diye siz de kalbinizi karartmayin. Yok siz tum iyi niyete ragmen cevap alamazsaniz kafaya takmayin gidin. Hamilesiniz sinir stres yaramaz size
aklı başında bir kadınsın.Hiç dikkatimi cekmemisti aslında annem söyledi de ben çok üstüne düşmedim
Bunlar çok önemli gerçekten ailesine bağlı olması guzel ama sizi de ezdirmemeli
Sen ezik olabilirsin ama konu sahibi ezik değil. Bir kadının anneliğe kendi annesinin yanında başlaması kadar güzeli var mı?Canimm artik olan olmus bence senin anlatigin bu olaylar genelde yasaniyor ama madem esin istiyor ailesinin yaninda doğumunu yap hem huzurunuzu bozmaya gerek yok ben olsam esimin dedigini yaparim
Senın aılen onun basına çöksün bakalım ağzını acabılıyor muKonuya gireyim.hemen doğumuma çok az bi süre kaldı anneme 2 saat uzaklıkta bi şehirde oturuyorum eski konularimdan2bilen olur eşimin ailesi çok değişik insanlar hamileligimin başında kv kisisi bana annemin.yanında bile bağırarak mecbursun 40 gün benim.yanımda kalicaksin yoksa cocugu senden alırım demişti Velhasıl olaylar olaylar hamileligimin sonuna geldim.ve burda düzgün bi doktor bulamadim annemin oturduğu şehirde çok iyi doktorlar var ve annem çalıştığı için buraya gelmesi zor olur diye oraya gidip doğum yapmaya 10 gün kalıp gelmeye karar verdim az önce eşime konuyu açtım ve eşim direk ailem sana hayırlı olsun demez gelip bebeği buraya gelsene görmez seni silerler dedi bende neden dedim beni ailemin karşısındaki düşürMuş olursun dedi bende 10 gün sadece dedim orayada gelebilir ki zaten kv kişisi ne zaman anneme kalmaya gitsem peşime takılıp gelip oda kalır ve burnumdan getirir yok gelmezlermis beni silerlermis bende esimle kararimiz bu dersen bişey demez ler dedim ben senin için ailemi ezemem dedi benimle kötü azar zaten seninle.kötü olurlar dedi sonrada benden değil ailemden izin al bunun için dedi bende seninle evliysem bu çocuğu seninle yaptiysam neden onlardan izin alıyorum dedim hala aynı şeyi söylüyor bende umrumda değil sen sorun etmiyorsan kusen kussun ben sürekli onlara göre hareket etmekten yoruldum madem öyle evlenmeseydin değerimi anlarsın ama geç olur dedim .
Kızlar benim yerimde olsanız ne yapardınız kv kişisi evladımı bile elimden almaya çalışan bi kadın bana asla bakmaz burda kimsem yok sizce anneme gitmelimiyim benim.kendi dusuncem bu zamana kadar hep onların dediği oldu belki bu vesileyle hadlerini bilip mesafeli olurlar ama eşim bile beni savunmuyor ne yapayım çok sinirlerim bozuldu sürekli ailesinden izin alarak yaşıyoruz evime eşya alırken bile onlara sormak zorundaymisim ne yapmaliyim
aklı başında bir kadınsın.
eşin bildiğin ezik bir tip.
seni gerçekten sevse ailesine ezdirmez.
seni gebe bırakmak için de ailesinden izin almış mı?
geriz...lı.
git annende doğumunu yap.
lohusalık zaten çılgın bir dönem, eşinin ailesiyle cinnet geçirirsin.
Konuşmalısın açık açık en kötü şey Eşlerin konuşmaması ayrıca onlar seni silse ne olur yazsa ne olur çok mu önemliHep ailesinin ağzına bakıyor bu şekilde olmaz ben onun için çok fedakarlık yaptım
Senın aılen onun basına çöksün bakalım ağzını acabılıyor mu
Konuşmalısın açık açık en kötü şey Eşlerin konuşmaması ayrıca onlar seni silse ne olur yazsa ne olur çok mu önemli
Kim siliyorsa silsin kim ne düşünüyorsa düşünsün nasıl istiyorsanız öyle yapın.
Bu ne yahu? Eşiniz ve annesi ne garipler
Gösterin dişinizi gideceğim deyin daha da açıklama yapmayın boyun eğmeyin
Hatta ben olsam doğumdan sonra ağrım var iyi değilim deyip o 10 günü uzatırdım
Eşiniz de baba olacak çocuğuna örnek olup kendi ayakları üzerinde durmayı ve kendi kararlarını almayı mı öğretecek hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?