Ailem seni siler beni değil

Canimm artik olan olmus bence senin anlatigin bu olaylar genelde yasaniyor ama madem esin istiyor ailesinin yaninda doğumunu yap hem huzurunuzu bozmaya gerek yok ben olsam esimin dedigini yaparim
Bu olaylar genelde yaşanıyor madem eş de istiyor huzur bozmaya ne gerek var bu mu yani

Neden hep kadın alttan almak zorunda neden huzuru bozulmasın diye istemediği şeyi yapmak zorunda neden erkek ailelerini hep tolere etmek zorunda

Siz yapmaya devam edin eşinizin dediğini

Bu tatlı zamanları böyle stresle geçirmene üzüldüm.

Eşim benle bu şekilde konuşmaz hiç tam empati yapamadım bu konuşmanın üstüne misilleme yapar gider miyim yoksa kırılmasın diye kalır mıyım ama Annenin yanına gitmektense şu durumda 10 gün izin alıp annenin gelmesi daha sağlıklı olacak gibi duruyor. Kv de de annen de senin evinde görür bebeği. Orta yol da bulunmuş olur..

Ben onlar hep iyi gittim ama hiç karşılık göremedim o yüzden bu dediklerinizi yapmamı hak etmiyorlar o yüzden arayip izinde musadede isteyemem

Ben size izin veya musade isteyin demedim ki. Koskoca kadinsiniz birinden izin istemeniz cok sacma zaten. Davet edin dedim, ama siz izin istemek diye algiladiniz. Muhtemelen bu zamana kadar hep izin istediginiz icin direkt bu geliyor akliniza. Zaten hatayi da burda yapiyorsunuz, öyle alıştırmışsınız.

Bebegin annesi sizsiniz. Tabiki karar sizin karariniz. Nerde rahat olacaksaniz orda kalin. Ama babaannesinin de bilmeye ve yaninda olmaya hakki var. Haber vermeden ceker giderseniz bu sizin ayibiniz.

Susa susa güclendirmişsin kocanın ailesini.Ben olsam bu konuda umursamazdim silerlersede silsinler derdim sanırım,ben çabuk tepkisellesiyorum gerçi seni bilemem.Ama bugün olmazsa birgün kafanın tasi atar amaann dersin çünkü böyle insanlar çekilmiyor uzun vadede.

kaynana cocugu elinden alacak mis.valla ben dalardim sac bas yolardim sen kimsin benim cocugumu aliyorsun elimden.hicccc umursama topla pilinpirtini git annene.o esin olacak dengesizde gelir pesinden.boyle adamlar omur torpusu sadece ya.anne dururken kaynsna neymis ya kimki o.esimin annesi benim icin bir yabanci.kv cok arsiz vallahi sezsiz durma sende arsiz ol o cirkef kv yi sindir

Vallahi eşin direk ana kuzusu öyle olurmu hiç o senin bebeğin sen doğurup büyüteceksin annenle bu konuyu paylaşıp git bence..

Sen eşinle aynı evdesin bebeği kaynananla yapmadınya eşinle yaptın arkanda durması gerekirdi hata yapıyor.

Dikkat et habersiz kimlik bile çıkarır eşin

Seni anliyorum kac yillik evlisin.genelde aileci erkekler evliligin ilk 5 yili boyle olurlar 5 yildan sonra yavas yavas duzeliyorlar.bizde oyleyiz.daha halen anasi babasi birseye razi olmazsa esimde yapmaz iste boyle insanlar halen ayri ev ayri hayat yasantisini algilayamamis insanlar.kvalidene diyecek soz yok zaten gelin nerde isterse orda kalir dogumda yapar ne bu mecburiyetinmi var..ama hersey eşte bitiyor esin destek olsa senin yaninda olup seni savunsa kimse sana birsey diyemezde bizim kocalarda is yok

nasil kv çocuğu almak istiyor?? gerçekten hayret ettim.
hele eşinizin söyledikleri hamile kadına denilecek sözler değil..benimde eşim kendi ailesine çok düşkündür hatta konumda da yazdım ama hiç böyle bir durumla karşılaşmadım.kendini lütfen yorma canım fazla düşünerek arkadaşların dediği gibi siliyorlarsa silsinler.

Kizlar kusura bakmayön çok sancilaniyorum o yüzden biraz dinlenecegim hepinize cevap vermek isterim ama.hiç iyi değilim

Sen kendini düşüneceksin arkadaşım. Kiiiiimse seni düşünmez. Kaynanan hatta bazen eşin bile. O ne der, bu ne der, ona ayıp olur, onun canı sıkılır diye düşünmekten karnı burnunda bütün zahmeti çekecek olan eşini düşünmezler.

Sen kendini düşün, sütün kesilir benim gibi sonra. Kendine bunu yapma. Gitmek istiyorsan git. Kafan rahat olsun. Döndüğünde eşin ve ailesi yüzüne bakmıyorsa kendileri bilir. Mis gibi bebek doğurmuşsun "inşallah" kraliçeler gibi bakarsın. Sana da sebep olur kv mesafe koyarsın anlasın biraz. Kimin bebeğini kimden alıyor o ne biçim laf? Bir sürü sebebin var bir sürü. Yerinde olsam hiç düşünmem haklı olan sensin bunu kullan git. Eşinde kendi bilir tınlama. Kapıları kapatınca içeride eşiyle huzurda onun, huzursuzlukta onun. Tercihi o yapsın

Ahaha sanki bana kraliyet ailesi silerlermismis püf.
E ne güzel valla silerlerse gidip gelmek zorunda kalmazsınız kurtulursunuz inşallah silerler:)
Ayrıca çocuğu alırım ne demektir yahu valla keşke sağlam bi hukuk sistemimiz olsa da sırf şu lafı yuzunden bile dava edebilsek.

Bir de tüm bunların üstüne orta yolu bul kocanın dediğini yap diyen kadınlarımız var o da bi ayrı facia tabi.
Hamile bir kadını bebeğini almakla tehdit eden bi aile var farkindaysaniz.

Eşinin yanında ara kayınvalideni
Anne eşimle konuştuk Doğum için annemin yanına gideceğim bir 10 gün falan kalır dönerim doktorumda orada başka doktora da gidip risk almak istemedim dersin
Doğumum belli olunca haber veririm gelmek istersen buyur gel gelmek istemezsen anlarım 10 gün sonra torununla el öpmeye geliriz de
Hem kendi kararınızı açıklamış olursunuz hemde ona geri adım atmayacağınızı belirtmiş olursunuz eşinizde kararı beraber aldığınızı kabul etmek zorunda kalır

Eşiniz bostan korkuluğu mu, ne demek benden değil onlardan izin al!
Erkekliğine................
Böyle sünepeler evlenmemeli, evlenmek için kurs filan görmeli gerçekten.

Kayınvalide zımbırtısına da söyleyecek çok şey var da.
Kim oluyor da bebeğinizi sizden almakla tehdit ediyor. Saçlarını eline vereceksin görecek dünyanın kaç bucak olduğunu.Hiç saygı duymuyorum böylesine.
Sizinle her sefer annenize gelmesi, size hükmetmesi bunlar hep saçmalık.
Dur deyin artık.
Bu doğumla beraber dur deyin.
İçinizden geleni yapın. Bebek sizin karnınızda, onlara düşen....................

Eşiniz de adam gibi dik dursun karısını ve karnındakini gözetsin. Durmayacaksa siz belirlersiniz nerde duracağını..

Ya bu şekilde yaşamaya alışacaksın ailesine herşeyi soracaksın ya kafayı yiyeceksin ya da kendini ve çocuğunu düşünüp çekip gideceksin ne yaparsan yap eşin değişmez

senn yernde olsam gderdm aileme tbi ailen arkndysa boyle kynnyla yasanmz bde herseyi solicksn nerde senn ozelin ah ya bu erkkler nye anneci olrki tmm sew anneni gt ama ortya sokma ya brak gt braz kendne gel kmsenn ailesi gbi yok

Burda bir konu vardı, kadının kayınvalidesi ufacık bebeğe senin annen benim diyordu, kendisine anne dedirtmeye çalışıyordu hatta ağlayınca ağzına memesini veriyordu. Şimdi bulamadım ama bulursam atarım. Senin kayınvalidende aynen bu potansiyeli görüyorum. Kesinlikle annenin yanına git, baştan haddini bilsin, gelecekse de torun görmeye o senin ayağına gelsin. Yoksa doğum sonrası depresyonunun en kralını yaşatacak sana belli. Başına gelebilecek en hayırlı şey kaynananın sana küsmesi. Kocana edecek laf bile bulamıyorum. Allah ona akıl fikir versin.

Ana kuzusu bir erkek daha ne bu erkeklerdeki aile karşısında süt dökmüş kedi gibi davranmaları.işine gelince bagırırlar çağırırlar.konu biz olunca susarlar bişey söylemezler.sen git annenin yanına nasıl nerde mutlu olucaksan öyle yap canım.şu 3 günlük dünyada yarın ne olacagımız belli değil şu hayatta istediğini yap.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…