Ailem sevgilime cok uzak davraniyor

katılamadım sana:)
istismar ille cinsel olmaz.
çocukla yetişkin ilişkisinde duygusal istismarda söz konusudur. aynı bu konuda olduğu gibi bak evlenmek istiyor çocuk aklıyla sevdiği adamla.

çocukla yetişkin ilişkisinde duygusal istismarda söz konusudur. aynı bu konuda olduğu gibi bak evlenmek istiyor çocuk aklıyla sevdiği adamla.
Olsun hayat farklilikla güzel
Duygusal istismar var mı yok mu bunu da bilmiyoruz ki ben sana aşığım dediginde bu duygusal istismar olmuyor. Olayın içinde manipule olmasi lazim.
Sanki abarttiniz birazcik cocuk yas diye
18 ini dolduran birey evlenebilir eriskindir,
Artık modern çağa gectik diye illa ki 277 sinde evlenmek zorunda değil. Hem kizda diyor daha 2 senem var okumadınız sanırım.
22 de çok güzel bir yas evlenmek için. 3 4 sene evliligin tadini cikario sonra cocuk yapabilir. Ama 30 da evlenenler hormon diyoe neyse bu hormon pıt cocuk dur daha adami tanimadin etmedin. Sonra anlasamiyoruz.
Yani gecte evlensen erkende evlensen(+18)
Evlilikte beyaz esya gibi sans işi

15 yaşında iken 20 yaşında bi adamla mı sevgiliydiniz??
Bence aileniz ileri bile gitmiş, 4 yıl önce tanıştıklarında da siz "çocuk"muşsunuz... tuhaf

Gercekten okuma kitliginiz oldugunu dusunmeye basladim :)

15 yaşında iken 20 yaşında bi adamla mı sevgiliydiniz??
Bence aileniz ileri bile gitmiş, 4 yıl önce tanıştıklarında da siz "çocuk"muşsunuz... tuhaf
Ulkemiz ne kadar sapik ruhluymus boyle :) sizler bu zihniyetle cocukta yetistirirsiniz bir de ustune :) yazik gelecegimize... ulkenin bu kadar berbat olmasina sasmamali...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…