Ailem sevgilime cok uzak davraniyor

E
Benim suan meslegim var. Ev gecindirebilirim. Sadexe 2. Universiteme yazildim bu sene. Evlenicem de demedim. Aralarinda biraz iletisim olsun istedim sadece, evlilik ne alaka?

Ah sonunda anlayan biri :) ne mutluuu bana.

Ortasi pek olmuyor bu işin ama cidden niye bu kadar inat ettigini anlamadim bu konuda zamani gelince istemediginiz kadar ailelerle dipdibe durabilirsiniz zaten.

Ayrica siz hiç ayrilmayacaginiza inaniyorsunuz ama aileniz o şekilde bakmiyor olaya. Yarin birgun ayrilirsin elalemle muhattap olduklariyla kalirlar simdiden diye istemiyorlar hakli olarak.

Bir de bazi erkek aileleri sevgiliyken evlerine girip cikmana ses etmez, kendileri davet eder hatta pek severler ama evlenince "sizin kiz dünden merakliydi bizim evden cikmiyordu" diyebilirler sonradan.

Erkeklerin cogu 2 gunluk sevgililerini bile sulalenin icine gayet rahat sekilde sokabiliyorlar hic problem olmuyor onlara. :)))

Benim kuzenimde erkek arkadasinin ailesinin dibinde dolanip durdu zamanin birlikte yemeklere cikmalar vs ama ayrildilar netice. Boşuna bu konularla kafa şişireceginize keyfinize bakin evlenmek istediginizde herkes tanisir gorusur zaten

Haklisiniz. Anladim tesekkurler :)

Ailem tutucu bi aile degildir :) cok rahatim yani. Bende aileme yalan atan biri olmadigim icin hemen soyledim ve tanistirdim.

Ah sonunda anlayan biri :) ne mutluuu bana.
Tatlım bir cinsel istismar söz konusu değilse sana ve sevdiğin adama bu şekilde yakıştirilan şeyleri daha keskin kenarlı reddetmen gerek diye düşünüyorum. Sapık yakistirmasi öyle dilde kolaya alinacak bir şey değil. Dibi çok derin ve çirkin. Sübyanci kelimesi de sevmekten değil yine cinsellik temelinde olan bir eylemde kullanilacak sıfattır. Sevdiğin kişi için bunları soyletmemelisin sadece bu platform için demiyorum genel anlamda diyorum. Eger istismar yoksa kimse kimseye bu şekilde hakaret edemez.

Ben kendimi de sevgilimi de biliyorum. Kimsenin haddine degil zaten boyle seyler soylemek bilip bilmeden. Cinsellik konusuna gelirsek, henuz yasamadim. Ha tabi bu saatten sonra da ister yasarim ister yasamam. Buna da karismak kimsenin haddine degil. Ben ne sordum konu nerelere geldi..

Oğluşum. Oğluşum diye peşinde dolanacak değiller ya
Hele bi evliliğe adım atın bakalım ailende nasıl davranması gerekiyosa davranırlar
Herşeyin bi yeri bi zamanı var

BEnım babam nısanlıyken bıle esıme soguktu suan benden daha samımı aılenız olması gerekenı yapıyor benım orf adetıme gore sızı bılemem..

Detayları bilmiyorum. Yazdigin ilk yoruma göre yorum yapıcam. Ailen zaten bu sekilde davranma sebebini sana "biz kiz tarafıyız" seklinde aciklamis. Ailenin olaya bakis acisinin tamamen bu yönde oldugunu dusunuyorum. Sevgilim diye bahsediyorsun yani aranizda isteme, söz, nişan veya cocugun ailesinin biz ciddiyiz anlamina gelen aile tanismasi talebi seklinde bir yönelmeleri ya da buna benzer bir durum yok. Baban ve annen ortada ciddi bir durum (talep) yok, şuan cocuga gel oglum git oglum seklinde yumusak davranirsak erkek tarafinda yanlis bir intiba birakiriz diye dusunuyorlar bence. Babaniz lazim degil derken burda aslinda sadece sevgiline degil sana da tavır yapiyor. 5 yillik birliktesiniz ortada ciddi bir durum yok neme lazim boyle seyler diye bakiyolar olaya. Yasin zaten cok ufak, bu yasta senden evlenmeni beklediklerini sanmiyorum lakin madem aileni isin icine karistirmayi dusunuyosun (tanısınlar, aileler gorussun, onu sevsinler gibi) o zaman ciddi bir yönelim olmasıni ailen daha dogru bulur gibime geldi. Ornegin cocugun ailesi bize gelmek bizimle tanismak istiyolar gibi bir atilim söz konusu olabilir. Dedigim gibi bence babanızın ve annenizin tepkisi bundan kaynaklı. Babanız her ne kadar "lazim degil" seklinde konussa da cocuk ve cocugun ailesi hastaneye gecmis olsuna gelsinler. Babam istemiyor deyip koseye cekilmek yanlis olur.

Babam o sene ogrendi ve tanistilar yasi sorun etmedi cunku bende sevgilimde kendimizi bilen insanlardik. Suan 20-25iz zaten neden bu kadar yasa takildiniz anlamiyorum.
anlatamıyoruz burda bikaç kişi herhalde
neyse...

yine de yazayım 15 yaş daha çocuktur 20 yaş daha olgundur olmaz ters kalır daha herşeyin farkındadır çünkü
bu arada kınamıyorum kesinlikle
20 ve 25 olsaydınız daha aklı başında görünür ilişkide korkunç gözükmezdi

Bence aılen dogru olanı yapıyor.Nişanlı olsanız tamam ama sız hala sevgılısınız.

Siz onbeşken sevgiliniz yirmi mıydı aileniz dua edin yine tanışmış birşey dememis ilişkinize bizde olsa olay çıkar onbeslik kızın pesinde işin ne diye.ustelik hala evlilik için yaşınız genc ailenizde böyle düşünüyor olabilir ayrıca arada söz falan yokken kız tarafı resmi durucak tabi içli dişli mı olucak ailenizin tavrı çok normal sevgiliniz yanlış dusunuyor siz de evlilik için acele etmeyin bes senelik ilişkinin beş senesinde de cocukmussunuz zaten bir çalışmaya başlayın bir yetiskinler dünyasına girin bir de öyle bakın ilişkinize cevrenize hayata belki fikriniz bile degisebilir

Ben ne demişim. Ortada bir cinsellik olmasına gerek olmaksızın sapıklık demişim.
Zaten birini yoldan geçerken görüp adını yaşını bilmeden aşık olmak diye bir şey yok. Kendimizi kandırmayalım. En fazla geçici bir vurulmadır bu.
Konuşma halinde olmaları dahi o yaşta normal değil. 15 yaşındaki birinin 20 yaşındaki biriyle arkadaşlık etmesi bile anormalken sevgili olması tamamen yanlış ve hala da ısrar ediyorum o yaşta bir erkeğin 15 yaşındaki bir kıza meyletmesi sapıklıktır, ezikliktir.
Arada çok büyük bir uçurum var. Burada 20-25 veya 23-28 gibi yaşlardan bahsetmiyoruz.

şimdi kızım 20 yaşında söz yapmak istese bende uzak dururdum açıkcası ne acelen var ki gözünü açtığın ilk adamla evlenmekte pek mantıklı değil bence illa o olsun desen bile okulunu bitir ,işini al eline, birkaç sene yalnız yaşa gez toz evlilik sonra olur... şimdi senin gözünde dünyanın en iyi en yakışıklı en anlayışlı adamı 5 sene sonra değersiz hale gelebilir yaş ilerledikçe beklentiler değişiyor çünkü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…