Ailem sevgilime cok uzak davraniyor

Ben erken yasta gelen arkadasliklarin dogru oldugu taktirde birbirine iyi geldigini dusunuyorum.
Biz de erkek arkadasimla 17 yasinda tanistik. Sinif arkadasiydik. Universite sinavina beraber calistik. Universitedeki sinavlara beraber calistik. Ilersi olur olmaz belli olmaz ama insanlar birbirine iyi geliyorsa bence sikinti yok.6 yil oldu daha hic kavga boyutuna erismedik mesela.
Erkek arkadasimin babamin babasinin cenazesine de geldi, benim universite mezuniyetime de geldi. Hep yanimda olmasi gereken zaman yanimda oldu ama bir birey olarak.
Onun ailesi de bize gelmek istedi, mezuniyetimde yanimizda olmak istedi ama babam hep bir set cekti ve ben bunun dogru olduguna cani gonulden inaniyorum. Tez yakinlik tez ayrilik getirir. Ailelerin biraraya gelmesi icin herhangi bir sebep bulunmuyor ki. Saygi sevgi ayri bir boyut tamam ama bence de arada evlilik olsa da bir sinir muhakkak bulunmali.

en güzeli bence.. daha sevgilisiniz çok takılmayın bunlara.. iş resmiyete dökulsun görururm sizi o zaman :)

Hala çocuk olduğun verdiğin cevaplardan o kadar belli ki.
Kimse sana sen 15 yaşındayken öpüştünüz, sevgili oldunuz o yüzden sevgilin sapık demedi.
15 yaşında bir kıza merhaba demek için yanaşan 20 yaşındaki erkek sapıktır. Kendi yaş grubunu etkilemeyeceğini düşündüğü için küçük birini kandırmaya çalışmışan bir eziktir. İsterseniz 5 sene birbirinize hiç dokunmayın. Sonuçta sevgiliydiniz ve kendin söyledin aşıktınız.
20 yaşındaki bir adamın 15 yaşında çocuğa aşık olması sapıklıktır.
Bunu sizin anne babanızın kaç yaşında tanışıp evlendiği gerçeği de hala evliliklerinin sürmesi gerçeği de değiştirmez.

Konu sahibine çarpıcı olması açısından kendimden bir örnek vermek istiyorum. Eski sevgilim 21 yaşındayken 15 yaşında bir kızla sevgili olmuş ve ayrılmışlar zamanında. Bunu benden saklamıştı. Kızın yaşını bana yanlış söylemişti. Neden? Çünkü kendisi de bal gibi bunun sapıkça olduğunun farkındaydı. Biz ayrıldıktan sonra da pis pis işler yaptı, beni rahatsız bile etti. Böyle insanların zihniyeti kötü oluyor.
Konu sahibi 15 yaşındaki fotolarına baksın bir de şimdi dönüp sınıfındaki erkeklerin suratına baksın denk mi Allah aşkına? Babasının içine de sinmemiş ki bekletiyor.
20 25 olsaydı yaşlar kimse bir şey demezdi.

Selamlar ben 20 yasindayim 2 sene sonra okulum biticek ve 5 yillik bi iliskim var. Cocukluktan beri diyebiliriz. Neyse ailemle sevgilim ilk tanismayi 4 sene once yaptilar ama hic bi zaman yakin olmadilar sevgilimde artik beni istemiyorlar diye soylenmeye basladi. Annemle konusuyorum, biz kiz tarafiyiz boyle olmali diyor. Ya gecen gun babam ameliyat oldu sevgilim ve ailesi ziyarete gelmek istediler babam lazim degil dedi. Ayip ettiklerini dusunuyorum artik. Sevgilimle de sık sık tartismaya basladik bu konu yuzunden. Arada kaldim.. bilmiyorum gercekten normal mi? Onu hic merak etmemeleri? Kizimiz 5 senedir kiminle diye tanimak istememeleri.

iyi yapmislar. 20 yasindasin daha çok çok küçüksün. niye milletle yüz göz olsunlar şimdiden. en doğrusu aileni tebrik ediyorum

Bence de çok yakın olmalarına gerek yok. Sevgilinizle tanışmışlar görmüşler.
Kimse ayrılmak için birlikte olmaz ama hayat sonuçta ayrılıkta olabilir. Ciddi boyuta geçmesine daha zaman var anladığım kadarıyla. Şimdiden neden böyle bir şeyin içine girsinler?

Selamlar ben 20 yasindayim 2 sene sonra okulum biticek ve 5 yillik bi iliskim var. Cocukluktan beri diyebiliriz. Neyse ailemle sevgilim ilk tanismayi 4 sene once yaptilar ama hic bi zaman yakin olmadilar sevgilimde artik beni istemiyorlar diye soylenmeye basladi. Annemle konusuyorum, biz kiz tarafiyiz boyle olmali diyor. Ya gecen gun babam ameliyat oldu sevgilim ve ailesi ziyarete gelmek istediler babam lazim degil dedi. Ayip ettiklerini dusunuyorum artik. Sevgilimle de sık sık tartismaya basladik bu konu yuzunden. Arada kaldim.. bilmiyorum gercekten normal mi? Onu hic merak etmemeleri? Kizimiz 5 senedir kiminle diye tanimak istememeleri.
Iliskinizin adi konmamis daha bence anneniz hakli kiz tarafi biraz ceker kendini dogal olarak ..

Ailenin sevgilinle tanistigina dua et bence. Daha yasin 20 baban bu iliskiyi 16 yasinda ogrenmis iyi ki sana ayrilman konusunda baski yapmamis.neticede hala cocuksun 16 yasinda. Ailen anlayisli aileymis gene vallahi. Babam 26 yasimda evlenmek istedigim icin suanki esimle tanismasni istedigimde dunyayi basima yikti nasil olabilir boyke bisey diyerek🤣

Kızım benim karşıma 16 yaşındayken sevgilisini getirse bende ciddiye almazdım. Beni istemiyorlar mı demiş bir de “16 “yaşındaki ergen. Yavrucuğum Önce bir büyü de gel.

Çok net buluyorum bu hakkı kendimde 15 yas çocuktur .net

12 yaşında evlenip hala evli olanlar var 40 yaşına gelmiş bu onları sapik bulmadigim gerçeğini degistirmiyor
Iyi de 15 yasinda diye asik olma hakki yok mu o yasta benimde sevdigim biri vardi. Ama bugünki sartlar gibi degildi o zaman. Sadece mahellede beraber oynardik diger arkadaslarla. Ayrica 20 yasindaki biri de koca adam degil ki o da cahil bir genc. Annem babamla da cok genc yasta tanismis aralarinda 4 yas var. Bana ne biliym kötü gelmedi. Sadece evlenmeye bu kadar aceleci olmasi yanlis geldi o kadar.

Gayet haklılar.

5 yasin cok oldugunu mu düsünüyorsunuz yoksa 20 yasinda ki birinin 15 yasinda cocuk yasta sayilabilcek birine o gözle bakmasini mi yanlis buldunuz? Cünkü bes yas sorun degil bence.
Iyi de 15 yasinda diye asik olma hakki yok mu o yasta benimde sevdigim biri vardi. Ama bugünki sartlar gibi degildi o zaman. Sadece mahellede beraber oynardik diger arkadaslarla. Ayrica 20 yasindaki biri de koca adam degil ki o da cahil bir genc. Annem babamla da cok genc yasta tanismis aralarinda 4 yas var. Bana ne biliym kötü gelmedi. Sadece evlenmeye bu kadar aceleci olmasi yanlis geldi o kadar.
15 yaşındayken 20 yaşında biriyle beraber olması yanlış. 15 yaşında birinin beraber olabileceği maksimum yaş 17 dir 18 bile değil. 20 yaş evet olgun bir yaş değil ama 15 yaşına göre genç yetişkin sayılır. 15 yaşında insan aşık olabilir ama bu kendi yaş grubundan biriyle olmalı.
Aileniz kaç yaşında evlenmiş yazmamışsınız. 4-5 yaş büyük bir fark değil. Benim tepkim ilişkinin yaşandığı yaş. Sizinkiler de bu yaşlarda başlamışlarsa şu an evli ve mutlu olmaları bunu meşru kılmaz. Onların zamanı farklıymış demek de çıkış yolu değil zira aramızda 3-4 kuşak yok.
Tane tane yazdım artık anlamayan da anlasın lütfen.

Tanışmak istememeleri normal iki yıl sonra evlenmeyi düşünüyorsunuz o iki yılda ne olacağını bilemeyiz.Onlarda yüz göz olmak istemezler,annenin dediği gibi kız tarafısınz,kız tarafı pek sıcak bakmaz öyle şeye ben olsam bende istemem

Ailen de bir acayip. Tövbeler olsun. En başta 16 yaşındayken koca kazık sevgilinle tanışmışlar. Neyse ki şu an yüz vermiyorlar.

Evet oyleydi, ve hala beraberiz.
babanız kaç yıldır biliyor peki?
şimdi ben eşimi düşünüyorum da 2 kızımız var
kızlarımızdan biri 15 yaşındayken kendisinden 5 yaş büyük sevgili yapsa senelerdir sevgili olsalar
benim eşim de aynı babanız gibi davranırdı
yaş 20 25 olsa sorun değil ama 15 20 ise sorun
çünkü 15 yaş çocuk ve büyük sevgili... ağırına gitmiştir adamın

Back
X