Ayni şeyi bende söyledim üniversite okudum ama ayni yerde calisiyoruz ne farkeder dedim ama yok o lise mezunu olduğu icin dünyanın en kötü insanı maalesefTek sebep bu mu?
Pardon ne mezunusun acaba doktor falan mısın mesela?
Mesele seni sevmesi değer vermesi üzmemesi değil mi yahu?
Ailenin zihniyeti "damadın mesleği iyi olsun zengin olsun" sanırım.
Valla yazık çocuğa.Ayni şeyi bende söyledim üniversite okudum ama ayni yerde calisiyoruz ne farkeder dedim ama yok o lise mezunu olduğu icin dünyanın en kötü insanı maalesef
Kalbime söz geçiremiyorum ki simdi vazgeçersem ilerde pişman olmaktan korkuyorum hiç bir sorun yasamadan sadece ailemin elalem ne der sözlerinden dolayı vazgeçmek saçma geliyor bana annemin tek sözü “ ben arkadaslarıma damadım lise mezunu diye nasıl derim” bu ayrılmak icin sebep miOnu bunu bilmem ama anne , baba istemiyorsa dinlemek lazım .. sonrası genelde hüsran oluyor
Hemen hemen benim ailem ile aynılar her yöndenAilelerin denkliği nasıl?
Ekonomik ve kültürel olarak? Tek sebep buysa komik gerçekten..
Memleket? Mezhep?Hemen hemen benim ailem ile aynılar her yönden
Hayır daha önceden polis mimar istemeye gelmiş onları niye kabul etmemişim bu lise mezunuyla ne yapacakmışım sürekli bunlar dönüyor evde az oncede yazdım ya annemin sözü arkadaslarıma damadım lise mezunu diyemem ben diyorAnne babanız sırf “açıktan” üniversite okuyor diye böyle tepkililer ise, çok büyük konuşuyorlar
“Ordinaryüs profesörler de kapıma dizildiler zaten” deyin
Başka sebepler, sizin göremeyip onların gördüğü başka şeyler varsa da bir daha düşünün derim
Çok büyük konuşmuş... Öyle böyle değilHayır daha önceden polis mimar istemeye gelmiş onları niye kabul etmemişim bu lise mezunuyla ne yapacakmışım sürekli bunlar dönüyor evde az oncede yazdım ya annemin sözü arkadaslarıma damadım lise mezunu diyemem ben diyor
Siz hangi üniversitede hangi bölümü okudunuz?
Bazı aileler ve kızlar tuhaf çünkü. Hacettepe'de tıp okur gibi bir halleri oluyor.[/QUOTE
Tarih öğretmenliği mezunuyum ben
öyle bi dersin kiiiÇok büyük konuşmuş... Öyle böyle değil
Eşini ve bebeklerini rabbim sana bağışlasın insallah:)öyle bi dersin kiiibende asla askerle polisle evlenmem dıyordum bakın 7 aydır kocam surıyede nasıda beklıyorum nasıda guzel evlendım bıde ustune ıkızlerım oldu evlılıgın saglamasını yaptım sankı buyuk konusmak iyi degıl hakıkaten dıkkat etmek lazm
amiinn inşallahhhEşini ve bebeklerini rabbim sana bağışlasın insallah:)
Cok ama cok sacmalamis ailen kusura bakma.ne var lise mezunu diye...Sanki uni mezunusunda 5bin maas mi aliosn.ki alsan ne farkeder keseniz ortak olmicakmi.bende uni mezunuyum esim lise mezunu aciktan okuyordu.aksilikler oldu bitiremedi yasi geldi askerine de gitti.aha 1 yil yapcak beklicem.mutsuzmuyum hayir.ona kurban olurum.onun parasi deil huyu suyu karakteri verdigi güven yeter.arkamda duruşu yeter.para ne ki.ben nisanliyken calismadm gitti gece gunduz calisti dugun yapti.ew aldik bende calisiorm simdi.noulmus yani.o uni mezunu olsa ne olmasa ne.sana kotu dawrandiginda uni okumus nede olsa dicekmi ailen...Arkadaslar merhaba
Ailemle yaşadığım sorunlar hakkında daha önce de konus açmıştım ama hala sorun yaşıyorum. Annem sürekli istemiyorum sevmiyorum niye zorluyorsun ben hayır dersem olmaz bozarım bu işi deyi duruyor sevgilim ailesi ile ailem tanıştı hatta Bayram’dan sonraya Nisan ve isteme tarihi verildi ama gel görelim ki benim ömrümü yiyorlar evde hem annem hem babam.
Sebebi ise ben üniversite mezunuyum sevgilim suan açıktan üniversite okuyor askerliği ertelemek için bitirmemiş okulu bide askerlik var tabi. Ayrıca özel sektörde çalışıyor diye de istemiyorlar
Annem sürekli rencide edici Mesajlar atıyor bana kendini lise mezununa kaptırdın gidiyorsun allah seni bildiği gibi yapsın istemiyoruz diyoruz anlamıyorsun diye ama sevgilim ve ailesi bunları bilmiyor çünkü söylememe izin vermiyor bizi söyleme ben istemiyorum de ayrıl diyor annem.
Madem istemiyorsun ne diye isteme tarihi veriyorsun insanlara.. su üç ayda ömrümü yedi cani sagolsun annem ne yapıcam nasıl bir yol izlemem gerekir fikirlerinize ihtiyacım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?