Ailem sonunda yola geldi

ayse1298

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2023
94
38
3
27
Sevgili hanımlar iyisiyle kötüsüyle derdimle dertlendiniz bana yol gösterdiniz çok teşekkür ediyorum. Allaha şükür bugün bu sorunu çözdüm, nişan ve düğün tarihlerini aldık. Evden çıktım biraz zaman sonra abim aradı ben de olanı söyledim, gidiyorum daha dönmeyeceğim diyince direkt yalvarmaya başladı sen ne zaman istersen o zaman olacak diye söz verdi tarihleri aldık ve eşimin ailesi tarafını aradı. Bu kadar etkili olacağını bilsem baştan burnumun dikine giderdim ne bileyim demek ki bu dilden anlıyorlarmış. 18 haziran nişan, 26-27 ağustosta düğün inşallah hepinizi bekliyorum umarım bir daha buraya konu açacak kadar dermanı zor dertlerle sınanmam, sınanmayız hiçbirimiz.

konuyu herkesin bildiğini düşünmeniz ne kadar hoş
mutluluklar

intihar etmeden deneneymişsin keşke neyse sonu iyi olmuş bari hayırlısı olsun

Yaa çok sevindim inan bebeklerim küçük olmasaydi gelirdim düğüne oynardık karşılıklı hadi gözün aydın arada yaz bak boslama burayı iyi gununude yaz sikintinida yaz yazamazsan özelden yaz bana

Allah utandirmasin canim benim cok sevindim. Dileklerimi diledim sevincini paylastim canin yanmasin diye uyarmadan gitmem. Hepimizin konularina az cok sahit olmussundur.
1- altinlarimizi cogumuz verdik asla kiymetimiz olmadi
2- ben onun ailesinin kiziyim benim esim ailemin oglu deme .sen gelinsin o damat.gaza gelmeyin
3- esime gozu kapali guvenirim deme rahatsizlik vermeden uzaktan yokla
4- alinan ev araba sacma sapan insanlar ugrunda satilmaz
5- kotu anne babalari tenzih ederim dunyabin en iyi eside olsa annenin babanin yerini hep koru.
Akilli mantikli cok seven merhametli ol ama ezgin bezgin fedakar ana eş konumuna lutfen gelme. Bunlari bana biri soyleseydi bende guler gecerdim.yas 35. 10uncu seneden sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…