• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem tarafından dışlanıyorum

gzdkpz

hayatımın 3 anlamı
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2011
750
6
46
İstanbul
40 yaşındayım,boşandım çünkü aldatıldım,biri engelli ergen yaşta diğeri ufak iki çocuğum var .Haak yat bana hep zordu ama direndim,mücadele verdim .Yalnızım,işim yok çalışamıyorum çünkü çocuğuma bakanım yok ,nafaka alamıyorum,icra davam sürüyor ,ailem ufak aç kalmayalım şekilde yardımda bulunuyor ,kendi durumları çok iyi,ancak benim onlara göre nefes almaya bile hakkım yok,ne gezmeye ne giyinmeye ne dışarı çıkmaya ,devlet yardımı alıyorum oğlumun durumundan ötürü,ailem şiektiğinmidki başbakana duacı olmam gerektiğini söylüyor ,trilyoner babam oğluma yeşilkart çıkarttı,eski eşimden kalan kendi evimde oturuyorum ,kira vermiyorum ve sürekli eski eşden dolandırıcı muamelesi görüyorum,evi satmamı istiyor ...
ar
O kadar çok derdim var ama beni en üzen ailem ...Annem sürekli gezen ,alışveriş yapan,en ufak dert istemeyen bir kadın,istese babamı idare eder ama benim için yapmıyor ,kardeşim sürekli aşağılıyor ,alay ediyor ..Ben nerde hata yapıyorum?Kardeşime tavır yaptığım zaman babam beni araayıp böyle yapma köprüyü geçene kadar ...ya dayı de diyor kendi öz kızı için ,ben ne yapmalıyım?

vallaha canım bazıları ıcın aılee buyuk bir sorun..senın ıcın de oyle olmuslar maalesef:(sırtını koltuga yasladıgın gıbı aılene yaslayamazsın... uzuldum sneın adına..onlarla konusmayı dene dıyecem ama bunun da ıse yarayacagını sanmıyorum..ınsanın huyu degısmez hele o yaslardan sonraa..düü zeeeell meeeeez..ınsallah hayatın duzene gırer ne dıyeyım Allah sabır versın...

40 yaşındayım,boşandım çünkü aldatıldım,biri engelli ergen yaşta diğeri ufak iki çocuğum var .Haak yat bana hep zordu ama direndim,mücadele verdim .Yalnızım,işim yok çalışamıyorum çünkü çocuğuma bakanım yok ,nafaka alamıyorum,icra davam sürüyor ,ailem ufak aç kalmayalım şekilde yardımda bulunuyor ,kendi durumları çok iyi,ancak benim onlara göre nefes almaya bile hakkım yok,ne gezmeye ne giyinmeye ne dışarı çıkmaya ,devlet yardımı alıyorum oğlumun durumundan ötürü,ailem şiektiğinmidki başbakana duacı olmam gerektiğini söylüyor ,trilyoner babam oğluma yeşilkart çıkarttı,eski eşimden kalan kendi evimde oturuyorum ,kira vermiyorum ve sürekli eski eşden dolandırıcı muamelesi görüyorum,evi satmamı istiyor ...
ar
O kadar çok derdim var ama beni en üzen ailem ...Annem sürekli gezen ,alışveriş yapan,en ufak dert istemeyen bir kadın,istese babamı idare eder ama benim için yapmıyor ,kardeşim sürekli aşağılıyor ,alay ediyor ..Ben nerde hata yapıyorum?Kardeşime tavır yaptığım zaman babam beni araayıp böyle yapma köprüyü geçene kadar ...ya dayı de diyor kendi öz kızı için ,ben ne yapmalıyım?

kolay gelsin canım benim
Allah yardımcın olsun, annen çok bencil demek, yaızk ya, insan kzına böyle mi davranır, çocuklarımız için yaşamıyomuyuz
annen öle davranırsa kardeşin haydi haydi davranır tabi, gene baban aklı başında sanki
istemediler mi boşanmanı da böyle davranıyolar anlamadım ki
Allah onlara da akıl fikir versin
sen konuşmayı denedinmi sakince
yoksa içine mi atıyosun hep

merhaba canım yaşadığın sıkıntılardan dolayı allah yardımcın olsun,ailenizin tabiki size destek olması gerekir,aile böyle zamanda belli olur,galiba duyarsız ve pinti bir aileye sahipsiniz,beklentiniz olmasın fazla bence ,üzülmeyinde düşmek kalkmaz bir allah ,bu günlerde geçer ,sevgilerimi sunarım .

Allah böylelerini bildigi gibi yapsın. İnsan demeye dilim varmiyo, cok uzuldum durumunuza. Anne babalar paraları imkanları varken neden vermezler cocuklarına anlamıyorum! Yarın öbür gun öldüklerinde malları cocuklarına kalicak, o zaman bi evlat Ohh evim oldu basımı sokucagim bi yuvam oldu, cocuklarıma bakacağım param oldu diye sevinsinler mı yas tutmaları gereken gunde? İnsani zorla insanlıktan çıkarıyolar.

Allah yardımcın olsun inanılmaz uzuldum suan ama bunu bi sınav olarak gor katlanması daha kolay olur. İnsallah kocan da ailende insafa gelir tez zamanda

ar

bu ne vicdansızlıktır yaaa hiç mi allah korkusu kalmamış yazıkk!!!! allahh yardımcınız olsunn çocugunuzadaacil şifalarrr dilerimmmm...valilige falanda basvurabilirsinizz onlarda parasal yardım edıyorlar bıldıgım kadarıyla

bu tarz konular insanlığımı unutturmuyor bana..
o kadar üzüldüm ki anlatamam.
keşke çalışa bilseniz,keşke çocuklarınız iyi olsa.
herkes anne baba oluyor işte. kızgınım çünkü sen bir annesin ama senin annen de bir anne'lik yapamıyor sana.
üzgünüm çünkü engelli bir çocuk ama ev derdine düşmüş bir eski eş.
yeşil kart için şükretmek bu dünyada.
paran yoksa 5 kuruş etmeyeceğin bir dünyada engelli bir çocuğu büyütebilmek..
iyilik sizin gibi insanların yanında olabilse keşke.

Geçmiş olsun Allah yardımcın olsun.İçinde bulunduğun durum( ailenin durumuna bakınca) içler acısı.
Rabbim elbet kapılarını açar sana.Engelli bir evladın varmış onun hürmetine darda sıkıntıda koymaz seni.
Ne desem inan bilemedim.Ama eşinden ayrıldığın için babanın emekli maaşından bile hak talebinde bulunuyorsun sanırım.(ama emin değilim)Onlar sana sahip çıkmıyorsa sen hakkını aramalısın.Eşinden neden nafaka alamıyorsun onuda anlamış değilim.Çalışmıyormu senin bu kocan olacak adam.Eşinden boşansan bile tekrar evlenene kadar SGK dan bile yararlanabilirsin.

ar

elinizdenn elişi tarzı seyler gelıyorsa dikişşş dantel gibi buraya koysanızdaa maddi bir gelir olsa sizin için iyi kötü olmaz mı ?yapabılır mısınızz ? bu durumunuzu okuyup kayıtsız kalmak ıstemem acıkcasııııı burdakıarkadaslarda yardımcı olurlar belkı o sekılde

Aynı şeyi bende düşündüm ama benim maddi durumum şu an buna izin vermiyor malesef canım ya.:43:

Aynı şeyi bende düşündüm ama benim maddi durumum şu an buna izin vermiyor malesef canım ya.:43:

tatlımmm düşünmennyeter napalım elımızden bıseyy gelse de yapabılsekkk ınannn cok uzuluyorummmmbudurumlara gercekten ınsanlıgmız kalmadı şu dunyadaa..annenın babanın yaptıgına bakkkk içim acıdı yaaaaa

onca sıkıntı halloluyor da allah tan geldi deniyor da canlarının yaptığı hallolmuyorda geçmiyor basit senin durumuna göre ama kardeşim bu güne kadar resmen hep hayatımın içine etti düğünümü nişanımı bile ama mecbursun işte olmuyor atsan atılmaz satsan satılmaz
bazen ümit etmeyi kesmek lazım ancak beklentiye girmezsen rahatlarsın herkes ettiğini çeker unutma ana da babada bırak sen mazlum ol kimsenin hakkını yemede önemli olan bu bence allah yardımcın olsun dayanma gücü versin inş

Eşiniz dolandırıcı muamelesi yapıyorsa hakkını neden mahkemede aramıyor?Bunu bir sorun bence.

Allah yardımcın olsun benzer durumu bende yasadım cocuklarımla ortada kaldım.Hep dua ettim rabbime sığındım ve Allah karsıma şimdiki eşimi çıkardı.O benim herşeyim

Hepinize çok teşekkür ederim ..Çok sağolun ,sizi okurken ağladım allah razı olsun .
Eski eşe dava açdım kazandım ,itiraz etti hapis cezası da çıktı ama kaçıyor
İlk yakalanmada hapise girecekmiş
Nafaka ödeyecek durumda ama evinn derdine düştüğü için özellikle vermiyor anan baban baksın diyor

Eşiniz dolandırıcı muamelesi yapıyorsa hakkını neden mahkemede aramıyor?Bunu bir sorun bence.

Aradı ,tapu ıptal davası bile açdı sonuç kaybetti .Seni allaha havale ediyorum diyor bana ,mahkemede kazansam bile öteki dünyada cezasını çekermişim öyle diyor ,tek derdi ev satılsın ya da ben evden çıkayım,oğlum 190 boyunda 110 kg ,ben nasıl kirada yaşarım bunu düşünmüyor ,KİM bize ev verir ?Kendi çocuğunu düşünmüyor .inan baban zengin evi de aldın daha ne istiyorsun diyor .

Aradı ,tapu ıptal davası bile açdı sonuç kaybetti .Seni allaha havale ediyorum diyor bana ,mahkemede kazansam bile öteki dünyada cezasını çekermişim öyle diyor ,tek derdi ev satılsın ya da ben evden çıkayım,oğlum 190 boyunda 110 kg ,ben nasıl kirada yaşarım bunu düşünmüyor ,KİM bize ev verir ?Kendi çocuğunu düşünmüyor .inan baban zengin evi de aldın daha ne istiyorsun diyor .

Merakımı mazur görürsen bir şey sormak isterim. Oğlun kaç yaşında ? Bir de engelli derken, ne derece,neyi var? Yani evde yalnız kalamaz mı ?
Sen çalışsan hani ...
Eski eşine şok geçirdim, yazıklar olsun. ASıl o , öbür tarafta ödeyecek !!!
Yazık çok yazık üzüldüm ailenizin ve eski eşinizin tutumlarına ...

Hepinize çok teşekkür ederim ..Çok sağolun ,sizi okurken ağladım allah razı olsun .
Eski eşe dava açdım kazandım ,itiraz etti hapis cezası da çıktı ama kaçıyor
İlk yakalanmada hapise girecekmiş
Nafaka ödeyecek durumda ama evinn derdine düştüğü için özellikle vermiyor anan baban baksın diyor

vicdansızz heriff... allah cezasını verırrr nasılsa üzülme sennn..adalet elbette yerını bulurrr...aglama güçlü olmalısınnn kisen zaten bunca seye dayanmıs güçlü bir kadınsın unutma evlatlarının sana ıhtıyacı varr sen güçlü ol kı onlarda sendenngüç alsınnn canım....

Ben bu konuya çok üzüldüm.
Ne desem bilemedim :(
Bogazım düğüm düğüm oldu :(
Bizim insanımız böyledir zaten, düşene bir tekme de kendi vurur...
Ama bunu en yakını yapınca daha agır olur.

Bence bir işe girip çalışın.
Nafaka davasını kazanınca oğlunuza bakıcı tutabilirsiniz.

Ayrıca engelli maaşı ya da bakım ücreti almıyorsanız başvurabilirsiniz...

Allah yar ve yardımcınız olsun...

Son düzenleme:
yani ne diyeceğimi bilemedim. kız çocuk olduğun için yapıyorlardır böyle büyük ihtimalle. erkek olsaydın ohooo yağdırmışlardı. böyle anne babalar hayatta neden varlar hani ne için yaşıyorlar ? o kadar zenginken mezara mı götürecekmiş baban paraları ? annene ise diyecek hiçbişey bulamadım nasıl içine siniyor sen ve çocukların bu durumdayken yiyip içip gezmek yazıklar olsun ya. başbakana dua edecekmişsin niye sen başbakanın kızı mısın da o baksın sana şunlara bak ya. ama Allah büyük emin ol senin ve çocuklarının ahını onların yanına kar koymaz. yaşlanınca da sana kendilerini acındırırlar bize bak diye nasıl olsa kocan yok ohhh gelirler yerleşmeye çalışırlar evine bakasın diye asla ama asla bakma kapılarını bile çalma çok sinirlendim.

Back
X