Ailem taşınıyor :(

Melisaaam575757

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
255
65
28
31
Arkadaşlar merhaba hepinize 1 buçuk yıllık evliyim İstanbul'da yasiyorum annemin evi kira olduğu için cikariyolarmis , annemde corludan ev bakıyor çünkü bütün kardeşlerim orda taşınırsa benim burda kimsem yok ailemede bağlı biriyim her hafta gidip gelirdim napicam ben çok yalnızlık çeker miyim ? :( Böyle olanlar var mı

Arkadaşlar merhaba hepinize 1 buçuk yıllık evliyim İstanbul'da yasiyorum annemin evi kira olduğu için cikariyolarmis , annemde corludan ev bakıyor çünkü bütün kardeşlerim orda taşınırsa benim burda kimsem yok ailemede bağlı biriyim her hafta gidip gelirdim napicam ben çok yalnızlık çeker miyim ? :KK43: Böyle olanlar var mı
Evlenip kendi ailenizi kurmuşsunuz yani yetişkin bireysiniz. Yarın öbür gün yurtdışına da taşınabilirsiniz veya er yada geç anne baba ölür.
Yetişkin insan gibi yaşayın deneyin en azından.Veya siz de peşlerinden taşının Çorum’a.
Yada çok yalnızlık çekerim derseniz kaynananıza yakın taşının hatta aynı eve 😛

Arkadaşlar merhaba hepinize 1 buçuk yıllık evliyim İstanbul'da yasiyorum annemin evi kira olduğu için cikariyolarmis , annemde corludan ev bakıyor çünkü bütün kardeşlerim orda taşınırsa benim burda kimsem yok ailemede bağlı biriyim her hafta gidip gelirdim napicam ben çok yalnızlık çeker miyim ? :KK43: Böyle olanlar var mı

İstanbul ile Çorlu arası çok uzak değil ki, 2 - 2.5 saatlik yol. Yine her hafta sonu gidebilirsiniz..

Evlenip kendi ailenizi kurmuşsunuz yani yetişkin bireysiniz. Yarın öbür gün yurtdışına da taşınabilirsiniz veya er yada geç anne baba ölür.
Yetişkin insan gibi yaşayın deneyin en azından.Veya siz de peşlerinden taşının Çorum’a.
Yada çok yalnızlık çekerim derseniz kaynananıza yakın taşının hatta aynı eve 😛
Dalga mı geciyorsunuz ya kaynana fln

Ama yinede bir çaya bir kahveye gidemycm yada onlr gelemyck :KK43:

Çay, kahveye içmeye gidemeseniz bile, her haftasonu gidip 2 gün orada kalabilirsiniz. Hem size de değişiklik olur :) Yazın denize gitmek isterseniz, Ereğli'ye gitmek yarım saat ve ücretsiz plajlar. İstanbul'un bir köşesinden diğerine gitmek 2 saat.
Avantajlı kısımlarına odaklanırsanız alışması daha kolay olur :KK24:

Öncelikle alışmadığınız bir düzen olacağı için endişelisiniz normal bir durum. Ama Pendik’te oturup haftasonu ya çorluya ya Yeniçiftlik e giden biri olarak hiç korkmasın gözünüz diyorum. Sabah 6:00 da Pendik’ten çıkıp 7:30 da çorluda ve yeni çiftlikte oluyoruz. Öğlen saatlerinde 2-3 saati buluyor. Çorluyu sever aileniz siz de seversiniz kesin. Biz seneye oraya taşınıyoruz çünkü bir ilçeye göre çok gelişmiş

Back
X