Ailem taşınıyor :(

Arkadaşlar merhaba hepinize 1 buçuk yıllık evliyim İstanbul'da yasiyorum annemin evi kira olduğu için cikariyolarmis , annemde corludan ev bakıyor çünkü bütün kardeşlerim orda taşınırsa benim burda kimsem yok ailemede bağlı biriyim her hafta gidip gelirdim napicam ben çok yalnızlık çeker miyim ? :KK43: Böyle olanlar var mı
Corluyla istanbul arasinda cok bir mesafe yok.haftada bir gidiyormussunuz orayada gidebilirsiniz.yakinim kucuk servis arabasi ve metrobus kullanarak her hafta iki hatta uc defa bile gelip gittigi oluyor.cok uzun bir yere degil tabiki istanbul gibi olmaz ama caninjzi sikmayin.Allah saglik versin iyi olsunlar. Hem siz oraya gitmisken kardeslerinizide gormus olursunuz.birgun kalirsiniz daha iyi gelir size

Ailemden 14 saat uzakta yaşayan ben… :KK53:

Goruyor ve 10000km uzakta yasayan biri olarak arttiriyorum. Ucakla 12 saatte Turkiye sinirlarina girebiliyorum, aileme gitmem en az bi 15-16 saati aliyor. Ailem komsu ilde olsa, onu yol olarak bile gormem😂

Goruyor ve 10000km uzakta yasayan biri olarak arttiriyorum. Ucakla 12 saatte Turkiye sinirlarina girebiliyorum, aileme gitmem en az bi 15-16 saati aliyor. Ailem komsu ilde olsa, onu yol olarak bile gormem😂
Nööeeeyyyy ben seni İtalya’da yaşıyorsun sanıyordum. 🥹 Çorlu uzak diye ağlaması bize küfür gibi oluyor gerçekten sjsjsjjs

Arkadaşlar merhaba hepinize 1 buçuk yıllık evliyim İstanbul'da yasiyorum annemin evi kira olduğu için cikariyolarmis , annemde corludan ev bakıyor çünkü bütün kardeşlerim orda taşınırsa benim burda kimsem yok ailemede bağlı biriyim her hafta gidip gelirdim napicam ben çok yalnızlık çeker miyim ? :KK43: Böyle olanlar var mı
Yok canım alışamazsınız. Çünkü siz prensesler aileden ayrı ne yaparsınız olacak iş mi?

Annemle aynı sokakta oturuyorum ve farkettim gitmeyeli 2 hafta olmuş 😁 Yarın laf sokmaya başlar :D Sadece sabah oğlumu okula bıraktıktan sonra kapısına poğaça börek vs şeyler asıyorum. Biliyorum ki bişey olsa ilk beni arar. Ama sürekli görüşmek için bir sebep bulamıyorum. Çalıştığım için midir bilmem. Zaten az olan boş vakitlerimi çoğunlukla arkadaşlarımla geçirmeyi tercih ediyorum. Hem annemi sürekli görmeden yapamam olayı çok sağlıksız. Böyle düşünen biri evlenmemeli zaten. Hayır gittiği mesafe de sanırsın günlerce git git bitmiyor. Millet o mesafeye işe gidip geliyor her gün :D

Back
X