- 4 Mart 2012
- 15.596
- 36.129
- 798
- Konu Sahibi Melisaaam575757
Klasik sona ulaştık arkadaşlar dağılabilirizNe garip yorumlar var ya bir soru sorduk alt tarafı kadın kadının düşmanı ya gerçekten

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Klasik sona ulaştık arkadaşlar dağılabilirizNe garip yorumlar var ya bir soru sorduk alt tarafı kadın kadının düşmanı ya gerçekten
Nööeeeyyyy ben seni İtalya’da yaşıyorsun sanıyordum.Çorlu uzak diye ağlaması bize küfür gibi oluyor gerçekten sjsjsjjs
-Ne yardan ne serden.Kadınlar kulübünde şu gurbete gelin gittim/ailem uzakta/evleneceğim ama aileme düşkünüm gibi bi sürü söylemi bitsin ya gerçekten. Bu kadar kritik bir konu ise çözüm basit. Evlenmiyorsunuz olup bitiyor. Hayır bi de nerdeyse şehiriçi bir mesefe ya.![]()
Yo daha bi ton beddua kufur vs olmasi gerek bekliyoruzKlasik sona ulaştık arkadaşlar dağılabiliriz![]()
Al benden de o kadar..neredeyse 2bin km var arada..yazdan yaza belki görüyorumAilem yurtdışında, hemen yan şehrime taşınıyor olsalar uçardım mutluluktan![]()
Goruyor ve 10000km uzakta yasayan biri olarak arttiriyorum. Ucakla 12 saatte Turkiye sinirlarina girebiliyorum, aileme gitmem en az bi 15-16 saati aliyor. Ailem komsu ilde olsa, onu yol olarak bile gormem![]()
Aha basıma bunun gelmesinden korkuyodm margaretler yazısıyorNööeeeyyyy ben seni İtalya’da yaşıyorsun sanıyordum.Çorlu uzak diye ağlaması bize küfür gibi oluyor gerçekten sjsjsjjs
Kadınlıkla ne ilgisi var bunun?Ne garip yorumlar var ya bir soru sorduk alt tarafı kadın kadının düşmanı ya gerçekten
Çok üzüldüm canım Allah kavuştursun sağlığınız iyi olur her zmn inşallahAilemle aynı şehirde yaşıyordum, depremden sonra eşimle ben farklı bir şehire, onlar farklı bir şehire dağıldık... İnsanları böyle felaketler ayırıyor, dua edin bakın ne güzel keyfi bir durumdan dolayı ayrılıyosunuz![]()
Kes be saçma sapan dalga geçme dalgaya vuruyorsunuzKadınlıkla ne ilgisi var bunun?
Öyleyse en büyük Kadın düşmanınız anneniz evli barklı yetişkin bir prensesi bırakıp nasıl 1,5 saatlik bir mesafeye gider ya, ah vicdansız ana ah bırakacaktın madem neden doğurdun
Siz şimdi anneniz çay-kahve yapmadan yaşayabilecek misiniz peki
Siz oylesiniz demekki :) alisabilecekmiyim diye sordum mantığa bak ya-Ne yardan ne serden.
-Hem karnım tok olsun hem çöreğim bütün olsun.
-Hem 50kuruş hem şoför mahalli.
-Hem canım ..... (neyse bu buraya yazılmaz)
Kısacası hem kocam olsun, kocam bana premsesler gibi davransın, hem aileme yakin oturayim, hatta kocam ailesiyle görüşmeyip benim anamı öz anası bellesin.
Başka sorum yok sayın yargıç akhdjskak![]()
Kes be derken?Kes be saçma sapan dalga geçme dalgaya vuruyorsunuz
Ben 17 yasimda ailemin dizinin dibinden çıkıp üniversite okumaya gittim, sonrasinda meslegim gereği yurtdisindaydim belli zamanlar, evlendim ne kendi ailemin ne esimin ailesinin olduğu sehire yerlestim, yine meslegimizden dolayi senenin yarısında eşim bile yanımda yok. Yani güzel hanımefendi ben yalnızım diye ağlanıp sızlanmam zira kendi ayaklarım üzerinde durmayı bundan 17 sene once öğrendim! Birine laf sokarken onun hakkinda bilgi sahibi olmanizi tavsiye ederim, sizin sızlanmalarınızdan dolayi benim bir miktar bilgi sahibi olduğum gibi!Siz oylesiniz demekki :) alisabilecekmiyim diye sordum mantığa bak ya
Çocuk sizin askeriniz mi ne alaka?Ya çocuğum da yok o yüzden korkyrm
Deprem ayrı ndn depreme ölüme vuruyorsunuz olayıKes be derken?
Niye dalgaya vurayım durumun bu işte
Yetişkinim evliyim ama annem 1,5 saatlik mesafeye taşınacağı için 5 çayına gidemeyecem diyen sen değil misin derdin bu değil mi? Ben de diyorum ki bir anaaaaa! evladına bu zulmü nasıl yapar. Bu alışılabilecek birşeymi? Değil, kat a zinhar asla!
Az önce Kahramanmaraş tan misafirlerim geldi, anası babası tüm akrabaları ölen göçük altında doğmuş bir bebeği anlattılar
5 evladı da göçük altında bağıra bağıra ağlaya ağlaya can veren bir anneyi anlattılar
Annesinin babasının kardeşlerinin cesedini günlerce enkaz başında bekleyip tırnağını bile bulamayan bir evladı anlattılar
Haklısın, sen ananın 5 çayı olmadan yaşayamazsın
Kadının düşmanı kadın öyle mi, sen kimin düşmanısın
Ay şoktasın dimi pardon
Valla o bnm ailemi daha çok seviyor şükür oda gitmesini istemiyorKanka aileme gitmek , burdan binsem direkt ucus olmadıgı için aktarma ile 9 saati buluyor git in aktarma bekle hele cocukla. 9 sat sonrası varıs noktası ordan da otobusle 3 saat kendi memleketim yani türkiye içinde dogudan,memleketime gitmek 12 saatimi alıyor. Otobusle gitmek 21 saat. Özel aracla 15 saat. Biz ölmüyoruz anasızlıktan. Şimdi bunu yapan Kocan olsaydı yani ailesi tanısıyor diye aglayan soguk yapan bunalan erkek olsaydı iyi taşlatırdın burda enişteyi haa![]()
Düşünme zahmetine girseniz anlarsınız aslında ama neyse olmuyorsa zorlamayınDeprem ayrı ndn depreme ölüme vuruyorsunuz olayı