- 12 Mayıs 2016
- 1.698
- 2.966
- 63
Dogru koca her zaman bulunur ama karsilikli yogun duygular hissedenini zor bulursun seni anlayip dinleyenini zor bulursun ben okumakta istemiyorum sosyal birisi olmakta istemiyorum sadece sevdigim adam yanimda olsun elimi birakmasin beni sevsin mutlu etsin istiyorum ve hicde yanilmadim hep mutlu etti ayrica koca eline bakarsin yazmissin bizim nisanlimla aramizda ayri gayri olmaz bendd varsa ben veririm onda varsa o verir 5 krsun lafini yapmayiz aramizda hic oyle bisi olmadi konusu bile gecmedi koca eline bakmak bana gore digil ben biz gayet yakiniz birbirimize herseyi paylasiriz kari koca gibiyiz simdiden
Afferin len sana. İyi halt ediyorsunuz.Dogru koca her zaman bulunur ama karsilikli yogun duygular hissedenini zor bulursun seni anlayip dinleyenini zor bulursun ben okumakta istemiyorum sosyal birisi olmakta istemiyorum sadece sevdigim adam yanimda olsun elimi birakmasin beni sevsin mutlu etsin istiyorum ve hicde yanilmadim hep mutlu etti ayrica koca eline bakarsin yazmissin bizim nisanlimla aramizda ayri gayri olmaz bendd varsa ben veririm onda varsa o verir 5 krsun lafini yapmayiz aramizda hic oyle bisi olmadi konusu bile gecmedi koca eline bakmak bana gore digil ben biz gayet yakiniz birbirimize herseyi paylasiriz kari koca gibiyiz simdiden
Zar zor 1 sene konusarak anca ikna ettik 1 seneden bahsediyorum ayrica nisan dedigim aramizda soz kestik aile arasinda yani
Bana istedigi kadar sosyal olmami yasaklasin ben bundan bi rahatsizlik duymam ailemden bile vazgecicek kadar seviyoruz birbirimizi diyorum siz neyden bahsediyosunuz k.bakmayinda ask insana herseyi yaptirir tabi bu gercek ask'sa.Valla ağır konuşucam!
Biraz aklını çalıştırsana sen..
Nişanlın denen Ada'm ailenle bayrama gidersen bile senden vazgeçecek bir yaratık.Sevgisi bu kadar işte... Sen onun dediği herşeyi yaptığın sürece varsın onun hayatında , bunu anlamak çok mu zor.
İstediğin kadar sinirlenebilirsin bana .Burdaki tüm kadınlar , ki hepimiz senin annen veya ablan yalındayız , senin yanlış yaptığını söylüyoruz. Hepimiz 17 yaşında olduk , biraz düşün.
Bugün anandan babandan gördüğün baskının 10 katını yarın bu adamdan göreceksin. Yanında kaynanan olmadan çarşıya bile gidemeyeceksin. O zaman belki anlarsın baskı Nasıl olurmuş...
Askerde suan
Ailem nisanlimi istemiyor benim gozlemledigim kadariyla hatta basta babam istemiyor ben onlarin her istedigi seyleri yapmaya mecbur digilim benim bu zamana kadar yanimda nisanlim durdu ailem digil o yuzden benim gozumde benim ailem nisanlimNisanlin bir yere kacmiyor. Suan senin yanin ailenin yani. Senin gozunde her ne kadar kotu de olsalar, yarin obur gun dara dustugunde , sacinin bir teline zarar geldiginde gidecegin bir kapin olsun.
Bana istedigi kadar sosyal olmami yasaklasin ben bundan bi rahatsizlik duymam ailemden bile vazgecicek kadar seviyoruz birbirimizi diyorum siz neyden bahsediyosunuz k.bakmayinda ask insana herseyi yaptirir tabi bu gercek ask'sa.
Amazon 17 yasindasin bide asker bekliceksinn askerlik psikolojisi onunla uğraş bide geldiğinde senden gönlü gecmesinn bu sorunların yüzünden ? Iyi düşün taşın .Askerde suan
Ailem nisanlimi istemiyor benim gozlemledigim kadariyla hatta basta babam istemiyor ben onlarin her istedigi seyleri yapmaya mecbur digilim benim bu zamana kadar yanimda nisanlim durdu ailem digil o yuzden benim gozumde benim ailem nisanlim
Güldüm valla gece gece ilahiSen hiç olgunlasmamissin maalesef.
Keşke fake olsan.
Sen mesaj yazdıkça gelip senin kulaklarından tutuveresim geliyor.Ailem nisanlimi istemiyor benim gozlemledigim kadariyla hatta basta babam istemiyor ben onlarin her istedigi seyleri yapmaya mecbur digilim benim bu zamana kadar yanimda nisanlim durdu ailem digil o yuzden benim gozumde benim ailem nisanlim
Ben can sıkıntısına evden kacicak birisi digilim beni cok bunaltiyolar suan oturdugum evin altinda kiracilar ust katinda halamin evli kizi ve yandaki evdede halamlar ve amcamlar oturuyo ben yalniz evde kalsam nolur napabilirim yani aksam evden cikip gezer miyim veya eve erkek mi alirim hayir sadece evde oturmak bana karismasinlar 10 ay sonra evleniyorum zaten bunlar bu kafayla giderse alcaz basimizi gidicez burdan dugun falanda olmicak dugun meraklisida digilim sadece sevdigim adam yanimda olsun yeter bana ben baska bisi istemiyorumYani 20 - 21 yasinda. Bak canim 6 yildir gorusuyo olabilirsin ama sunu atlama görüşmeye basladiginizda sen 12 o 15 yasindaydi. Yani cocuktunuz ne badireler atlatirsan atlat emin ol ileriki hayatinin fragmani bile olamaz. Daha yolun çok basindasin. Şuan ki hislerin ve mantigin çok değil 2 - 3 sene sonra 180 derece degisebilir. Ne kadar kotu olursa olsun ailenin yerini başka kimse tutmaz.
Kaldi ki ailen illaki bizle geleceksin demekte hakli bence daha önce kacmissin tekrar yapmadan endişe ediyorum olabilirler ki haksiz da değiller gibi.
Sende ergen konusmasi var ya ayy li may li kokoslar varoslar gibi sen ne anlarsin sevgiden asktan hey yarum hey isine bakAyy gerçekten sinirim bozuldu şaka gibi yazık gerçekten çocuksun ve en doğruyu sen biliyorsun.Eğitimde ergen benmerkezciliği diye birşey var tam olarak şuan örneksin ona.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?