- 10 Haziran 2016
- 271
- 98
- 28
- 29
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Kitabı getirtmediler. Sonra dedilerki bak getirelim kitabını ama kazanamazsin dediler. Kurslar cok pahali biliyorum zaten uc aylik 900 tl. Bende bisey diyemedim. Kimileri varmis iki senedir gidiyomus orta seviyeye zar zor getirmis falan diyolar.Hemen yaziliyorsunuz ve calismaya basliyorsunuz. Soranlara ben "zorluklarin kadiniyim, istedigimi basarma gucum var tavsiyelerinize ihtiyacim yok" deyin.
neden IELTS yapmiyorsunuz kabul edilmiyor mu?
O zaman ise girip bu parayi siz biriktireceksiniz. Asla soylenenler kulak asmayin, Insan zekasi son derece kivraktir ve dil ogrenmenin en buyuk engeli insanlarin (1) kendi kendine olan guvensizlikleri 92) cevredekilerin baskisi alay etmesi ve bunun yarattigi guvensizlikKitabı getirtmediler. Sonra dedilerki bak getirelim kitabını ama kazanamazsin dediler. Kurslar cok pahali biliyorum zaten uc aylik 900 tl. Bende bisey diyemedim. Kimileri varmis iki senedir gidiyomus orta seviyeye zar zor getirmis falan diyolar.
Annem değilki. Hepsi istemiyor. Diyolarki onlarin kitabida kursuda cok pahali. Yalniz hedefler seciyosun diyolar. Keşke arkamda duran bi ailem olsaydı. Yds icin deil ygs lys icinde diyolar bu saatten sonra asla kazanamazsin çünkü bitti artık umudumuz yok senden diyolar. Onun bunun çocuğu fen lisesi mezunu diyolar. Sonra intihar etmeye calisinca niye intihar etmek istiyon diyolar buyur iste.
17 bu ağustosta 18 im.Sen kaç yaşındasın?
17 bu ağustosta 18 im.
Başarıyla yıldırdılar beni. Usandım artık. Başa çıkamıyorum . Ölmek istiyorum artık 20 yaşıma gelmeden çürüdüm ya21 yazıyor ya ben de o yüzden gidemediğine üzülüyorsun sandım. Bence kimseyi dinleme, en azından birkaç ay gir bir işe çalış. Biraz para biriktir kursa yazıl hazırlan kimseyi karıştırmadan. Bak ben 20 yaşındayım bu sene başlayacağım üniversiteye. Senin için hiç problem değil bence
Bu saatten sonra hadi ben yds ye giriyom demekle kazanilmaz diyo. Evde oturarak hazırlanamazsn kursunada gitcen dediler. Ve pahali. Desteklemeyen insan yollamazda. Mecbur kaldığım için vazgeçiyorum.Bir kere sen şu intihar düşüncesini at bir kafandan. Gerisi düzelir
Ama oyle seyler soyluyolarki artik bu saatten sonra birak yds yi ygsyi bile yapamazsin sen diyolar. Kendi elleriyle intihara itiyolar. İyi yapiyolar rahatlar hepsi. Artik basa cikamiyorum kaldiramiyorum.Anneniz babaniz yds sinavina girmisler sanirim. Ve sizinle ayni zeka ve bilgiye sahipler. Hatta klonlarisiniz siz, onlarla ayni seyi sevmek ve istemek zorundasiniz. Boyle durumlarda cevrenize aglama krizi gecirtin. Siz niye agliyorsunuz? Gidin girim sinava, mutlu olun.
Baskici aile tipi klasik. Ben dogurdum ben yonetirim. Kurssuz da yapilir. Bu bir bireylik savasina donmus. Kirilma noktalari vardir hayatta. Onlardan birindesin. Ya kendin ol, pismanlij yasama. Yada yonetilmeye devam edin hayatiniz boyunca.Ama oyle seyler soyluyolarki artik bu saatten sonra birak yds yi ygsyi bile yapamazsin sen diyolar. Kendi elleriyle intihara itiyolar. İyi yapiyolar rahatlar hepsi. Artik basa cikamiyorum kaldiramiyorum.
Baskici aile tipi klasik. Ben dogurdum ben yonetirim. Kurssuz da yapilir. Bu bir bireylik savasina donmus. Kirilma noktalari vardir hayatta. Onlardan birindesin. Ya kendin ol, pismanlij yasama. Yada yonetilmeye devam edin hayatiniz boyunca.
Karşındaki ailen bile olsa bu kadar taviz verme,verirsen ileride tüm kararlarına müdahaleye kalkacaklar ve sen yine onların istediğini yapıp mutsuz olacaksın ,bu bölümü istiyorsan kazanmak için çaba harca
İnanın diretsem dahada çok olay büyüyecek. Ben vazgeçmedim mecbur bırakıldım diyelim. Artık intiharın eşiğine geldim. Neden destekleyen zor olsada yapabilirsin diyen biri yok. Neymiş dili devlet okulunda dort saatlik ingilizcr gormekle kazanılmazmış. Kolejli çocuklar fen liseleri dil okumuş insanlar kazanırmış. Keşke geçen kaza yaptığımız sırada ölseydim. Camdan falan çıksaydım. Cesedimi bile bulamasalardı. Çok yoruldum. 17 yaşındayım psikolojim bitmiş durumda. Keşke babam olsaydı bunların hiçbiri olmazdı. Belki daha sağlıklı bi aile olurduk. Biraz daha bilinçli olsaydilar keske.Way be sinav zor diye geleceginden vazgecmek ha. Cok ilginc bi dusunce. Bana benimkiler anca daha cok calis derlerdi heralde. Sen de ne var geciyorsun hemen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?