- 6 Ağustos 2014
- 17.656
- 31.610
- 598
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Teşekkürler herkese. Şuan sabahki kahvaltıdan beri hicbisey yemedim,üzüntüden. Bana diyoki abim açmış lys 5 kitapçığını internetten hadi bunu bana çevirsene diyo. O kadar ileri seviyede değilim ama çalışınca olur diyince sana bunu kim söylüyorsa kendini yanlış hayallere kapılma diyo. Abim okumadi lise mezunu fabrikada calisiyo. Ama bana diyoki senden zaten bi beklentimiz yok bizim. Kazanman icin bi mucize filan lazim diyo. Sayısal secsem senin sayısalın kötü niye seciyon dicek. Bide diyoki bunun kursuna gitmedin egitimini almadin sen diyo.Dilden girmek kolay mi cok zor bi sinav sen emin misin bunu yapacagina diyo Usandım yemin ederim. Onlar istiyoki fen lisesi okuyan daha iyi tamam benden daha iyiler ama napim tıp mı kazaniyim ? Sabahtan beri ağlıyorum.
Kayseri..İngilizce kitaplar öneririm sana
Siteler filmler diziler öneririm
Hepsini azimle yaparsam öğrenmemen için hiçbir engelin olamaz
Hangi şehirdesin?
Kayseri..
Onlar benim baska bi bolum kazanmami istemiyolar. Sadece bu bolumu kazanamayacagimi soyluyolar.Onlar hangi bolumu okumani istiyor? Yilma. Cok gencsin. En fazla geciktirirler ama engel olamazlar hayallerine.
Benim esim tesadufen ingilizce ogretmeni olmus. Okula giriyor baska bir bolume. Ingilizce hazirlik okuyor. Sonra bolume geciyor. Dersler hem agir geliyor hem de ailesinin istegiyle sectigi bolum hic hosuna gitmiyor. Danismaniyla konusuyor. Ingilizceden tekrar sinava girmek istiyorum okulu birakiyorum diyor. Ozel okul oldugu icin istedigi bolume geciriyorlar. Yani ingilizce ogretmenligi :) simdi bambaska bir is yapiyor o ayri mesele.
Hic bir sey imkansiz degil. Dogrudan degil belki dolayli. Kolayi varken belki zora mecbur ederler ama engel olamazlar.
Kacinci sinifsinKimyayim ben.Benim elimde els dergileride var okuma hikayeleride var. Penguin readers biliyosaniz seviyeli seviyeli onlari okuyorum. Ta ki bugüne kadar. Bu yıl stajda var herkes staj yüzünden kazanamamaktan sikayetci.
12Kacinci sinifsin
Ailen yuzunden yilma bu yazi iyi degerlendir ve bol bol calis kelime ezberlemeye bak hinative diye bir uygulama var anadili ingilizce olanlara anlamadigin bi sey varsa ordan da sorabilirsin ailene bakma sen sonra bir omur pisman olursun birak ne derlerse desinler sen gucune topla kendine gel ve calismalarina asil eminim ki istedigin yerlere geleceksin
Pufbu nasilMerhaba şuan bunları buraya ağlayarak yazıyorum. Geçen gün perşembe günü buraya konu açmıştım. İngilizce Öğretmeni olmak istiyorumla alakalı.
Bu sene lise sondum meslek lisesiyim.YDS sınavı için lys 5 için hazırlanmak istiyodum. Kitap siparişi vericektik ama annem gil yds çok zor bi sınav dedi. Hocaların ne dedi dedi bende çalışınca olur diyolar dedim. Zaten biliyorum bana bu konuda destek cikmicaklarini. Adım kadar emindim.Hocaların bi halt bilmiyo dedi, yds çok zor bi sınav. Sen nasıl kazanmayı planliyon dedi. Vazgeç dediler. Bende diretemedim vazgeçtim. Ağlama krizi geçirdim. Çevreme sorduk. Onlarda anlattı işte böyle zor şöyle zor. Sadece içimi dökmek için yazdım. Teşekkür ederim.
Zorunda kaldım.Pufbu nasil
Mantik ya
Sende bunu kabul ettin oyle mi
Ya calismaya bakar oKitabı getirtmediler. Sonra dedilerki bak getirelim kitabını ama kazanamazsin dediler. Kurslar cok pahali biliyorum zaten uc aylik 900 tl. Bende bisey diyemedim. Kimileri varmis iki senedir gidiyomus orta seviyeye zar zor getirmis falan diyolar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?