- 12 Mart 2016
- 1.250
- 1.036
- 133
- 39
- Konu Sahibi Gizemlikiz90
-
Eminim onları düşünen kararlarına saygı duyup onları her daim bi ailesi olursa gerçekten çok şanslılar. Ben bu saatten sonra seçeceğim bölüm istemeyeceğim bi bölüm olcak malesef.Insallah benim kizlarimda ilerde ," anne ben şu sinava girip bu meslegi yapacam" desinler.. 4 gözle bekliyorum ne kadar da daha kucuk olsalarsa bir anne dusunuyor iste.. Ailen ilginc.. Allah akil fikir versin , daha ne diyim
sen bu azimle iki meslegide yaparsin bu yaşta.. Bitirirsin guzel bir işe girdikten sonra , yaparsin sen istedigin meslegini..Eminim onları düşünen kararlarına saygı duyup onları her daim bi ailesi olursa gerçekten çok şanslılar. Ben bu saatten sonra seçeceğim bölüm istemeyeceğim bi bölüm olcak malesef.
Moralim şuan o kadar bozukki anlatamam. Bugün olmadı yarin intihar eder kurtulurum. rahatlar herkes.. istemiyorum artik hicbisi olmasin hevesim istegim öldüsen bu azimle iki meslegide yaparsin bu yaşta.. Bitirirsin guzel bir işe girdikten sonra , yaparsin sen istedigin meslegini..
Ben olsaydim herkese inat yapardim , tabi bunu zamana birakirdim.. Sonra utandirirdim oyle olmaz boyle olur diye.. Daha dur , daha ne engeler cikacak karsina intiharla aşamasinki.. Valla bide obur dunyada hesablar var vercemizMoralim şuan o kadar bozukki anlatamam. Bugün olmadı yarin intihar eder kurtulurum. rahatlar herkes.. istemiyorum artik hicbisi olmasin hevesim istegim öldü
Lys 5 ten bahsediyorum yaniİngilizce öğretmenliği okumak için yds ye mi giriliyor artık?
Hemen bu dusunceleri kafanizdan atin. Intihar ne demek, son care bile olmamali sizin icin. Dunyada cozumu olmayan bir sey yok. Yasadigimiz surece neyi istersek duzeltebiliriz. Onlara inat ders calisin, internete ulasabiliyorsunuz kitaba bile ihtiyaciniz yok, bir suru kitabi pdf formatinda bulabilirsiniz. Olmadi ikinci el kitap satan bir yerler bulun, oradan alin. Ilk zorlukta hemen boyle pes mi edeceksiniz? Icinde bulundugunuz zor durum cozumsuz degil, guclu ve kararli olun.Moralim şuan o kadar bozukki anlatamam. Bugün olmadı yarin intihar eder kurtulurum. rahatlar herkes.. istemiyorum artik hicbisi olmasin hevesim istegim öldü
Yds ayarında değildir sanırım o? Kaç soru yapmak gerekiyor tahminen? İngilizce temelin hiç mi yok? Şöyle düşün ingilizceyi çok iyi bilmen gerek ki bir de öğretmen olup başkalarına ögretesin. Yapabileceğine inanıyorsan sevdiğin meslegin peşinden git kesinlikle.Lys 5 ten bahsediyorum yani
Inglizce sifirdan mi ogremeniz lazim YDS icin? Oyleyse biraz zor olabilir, ama imkansiz degil. YDS o kadar zor degil aslinda. Cok gencsiniz ve odaklanirsaniz basarabilirsiniz. Kitap konusunda cok ucuza bulabilirsiniz, YDS'yi hazirlamak icin. Ikinci el de var, bundan haric deneme testleri de var hata ucretsiz online deneme sinavlari da var. Butun bunlari yapmak icin kimsenin arkanizda olmasi gerek yok. Kendinize guvenmelisiniz. Sonucta sectiginiz meslegi yapan siz olacaksiniz be mutlaka onu sevgiyle yapmaniz lazim. Ben YDS' ye girdim, Inglizceyi daha once biliyordum, gramerim zayifti, calistim ve Turkce anadilim olmadigi halde iyi puan kazanmistim. Korkmayin calisarak her seyi basarabilirsiniz.Merhaba şuan bunları buraya ağlayarak yazıyorum. Geçen gün perşembe günü buraya konu açmıştım. İngilizce Öğretmeni olmak istiyorumla alakalı.
Bu sene lise sondum meslek lisesiyim.YDS sınavı için lys 5 için hazırlanmak istiyodum. Kitap siparişi vericektik ama annem gil yds çok zor bi sınav dedi. Hocaların ne dedi dedi bende çalışınca olur diyolar dedim. Zaten biliyorum bana bu konuda destek cikmicaklarini. Adım kadar emindim.Hocaların bi halt bilmiyo dedi, yds çok zor bi sınav. Sen nasıl kazanmayı planliyon dedi. Vazgeç dediler. Bende diretemedim vazgeçtim. Ağlama krizi geçirdim. Çevreme sorduk. Onlarda anlattı işte böyle zor şöyle zor. Sadece içimi dökmek için yazdım. Teşekkür ederim.
26 yasindayim o elalemin dedikleri yuzunden egitim hayatimda cok buyuk seyler kaybettim. Diretebildigin kadar diretMerhaba şuan bunları buraya ağlayarak yazıyorum. Geçen gün perşembe günü buraya konu açmıştım. İngilizce Öğretmeni olmak istiyorumla alakalı.
Bu sene lise sondum meslek lisesiyim.YDS sınavı için lys 5 için hazırlanmak istiyodum. Kitap siparişi vericektik ama annem gil yds çok zor bi sınav dedi. Hocaların ne dedi dedi bende çalışınca olur diyolar dedim. Zaten biliyorum bana bu konuda destek cikmicaklarini. Adım kadar emindim.Hocaların bi halt bilmiyo dedi, yds çok zor bi sınav. Sen nasıl kazanmayı planliyon dedi. Vazgeç dediler. Bende diretemedim vazgeçtim. Ağlama krizi geçirdim. Çevreme sorduk. Onlarda anlattı işte böyle zor şöyle zor. Sadece içimi dökmek için yazdım. Teşekkür ederim.
kendi kendine çalış işteMerhaba şuan bunları buraya ağlayarak yazıyorum. Geçen gün perşembe günü buraya konu açmıştım. İngilizce Öğretmeni olmak istiyorumla alakalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?