Ailem ve Çevrem Yüzünden Vazgeçiyorum İstediğim Bölümden

Insallah benim kizlarimda ilerde ," anne ben şu sinava girip bu meslegi yapacam" desinler.. 4 gözle bekliyorum ne kadar da daha kucuk olsalarsa bir anne dusunuyor iste.. Ailen ilginc.. Allah akil fikir versin , daha ne diyim

Insallah benim kizlarimda ilerde ," anne ben şu sinava girip bu meslegi yapacam" desinler.. 4 gözle bekliyorum ne kadar da daha kucuk olsalarsa bir anne dusunuyor iste.. Ailen ilginc.. Allah akil fikir versin , daha ne diyim
Eminim onları düşünen kararlarına saygı duyup onları her daim bi ailesi olursa gerçekten çok şanslılar. Ben bu saatten sonra seçeceğim bölüm istemeyeceğim bi bölüm olcak malesef.

Eminim onları düşünen kararlarına saygı duyup onları her daim bi ailesi olursa gerçekten çok şanslılar. Ben bu saatten sonra seçeceğim bölüm istemeyeceğim bi bölüm olcak malesef.
sen bu azimle iki meslegide yaparsin bu yaşta.. Bitirirsin guzel bir işe girdikten sonra , yaparsin sen istedigin meslegini..

sen bu azimle iki meslegide yaparsin bu yaşta.. Bitirirsin guzel bir işe girdikten sonra , yaparsin sen istedigin meslegini..
Moralim şuan o kadar bozukki anlatamam. Bugün olmadı yarin intihar eder kurtulurum. rahatlar herkes.. istemiyorum artik hicbisi olmasin hevesim istegim öldü

Moralim şuan o kadar bozukki anlatamam. Bugün olmadı yarin intihar eder kurtulurum. rahatlar herkes.. istemiyorum artik hicbisi olmasin hevesim istegim öldü
Ben olsaydim herkese inat yapardim , tabi bunu zamana birakirdim.. Sonra utandirirdim oyle olmaz boyle olur diye.. Daha dur , daha ne engeler cikacak karsina intiharla aşamasinki.. Valla bide obur dunyada hesablar var vercemiz

Pes etme yabanci dil seviyorsan kolay ogrenirsin kimsenin agzina bakma bu devirde akraba akrabanin iyiligini istemiyor

Hemen bu dusunceleri kafanizdan atin. Intihar ne demek, son care bile olmamali sizin icin. Dunyada cozumu olmayan bir sey yok. Yasadigimiz surece neyi istersek duzeltebiliriz. Onlara inat ders calisin, internete ulasabiliyorsunuz kitaba bile ihtiyaciniz yok, bir suru kitabi pdf formatinda bulabilirsiniz. Olmadi ikinci el kitap satan bir yerler bulun, oradan alin. Ilk zorlukta hemen boyle pes mi edeceksiniz? Icinde bulundugunuz zor durum cozumsuz degil, guclu ve kararli olun.

Ingilizce bence dünyanın en kolay dili, ve en kolay öğrenilebilen dili. Türkiyedeki şartları bilmiyorum ama bu istediğiniz bölüm ise okuyun. Yada ikinci sırada gelen bir bölüm varsa okuyun, yine bitirince bunu okursunuz belki

Lys 5 ten bahsediyorum yani
Yds ayarında değildir sanırım o? Kaç soru yapmak gerekiyor tahminen? İngilizce temelin hiç mi yok? Şöyle düşün ingilizceyi çok iyi bilmen gerek ki bir de öğretmen olup başkalarına ögretesin. Yapabileceğine inanıyorsan sevdiğin meslegin peşinden git kesinlikle.

Lys 5 e giriceksiniz di mi yds ye degil? Simdi lys 5 oyle bi sinav ki cok iyi ingilizce bilen yapamaz ama ingilizcesi o kadar da iyi olmayan ama calismis biri yapabilir.illa kursa gitmeye de gerek yok eger ingilizcede temeliniz varsa siz kendiniz de calisarak sinavda iyi bi puan alabilirsiniz.Ailenizi eger siz ikna edemiyorsaniz ogretmenlerinizden rica edin.Internette ingilizce calismak icin bir suru kaynak bulabilirsin.Ingilizceme guveniyorum yardim veya dil konusunda tavsiye isterseniz benle ozelden iletisime gecin.Bu arada ingilizce ogretmenligi mi okumak istiyorsunuz yoksa ingiliz edebiyati falan okuyupta sonradan mi ogretmenlige yoneleceksiniz?

Insanlar hep boyledir ozellikle en yakinlarin...neyi yapip neyi yapamayacagina onlar bilirler,iste sende suan su zincirleri kirki bir daha sana hic bir konuda baski kurma girisiminde bulunamasinlar...kendi hayatini kendin yasayacaksin bosver kimin ne dedigini,herkezin her konuda bir fikri vardir zaten,onemli olan sensin,yasin cok genc simdiden iki cumleyle ideallerininden hayallerinden oyle bir cirpida gecme...senden on yas buyugum ve ben su yasimda sunu ogrendim;guzel olan seyler oyle kolay kazanilmiyor,illa cok calismak,fedakarlik yapmak,direnmek,birazda isteklerin icin carpismayi ogrenmek gerek...simdi karar ver sen gercekten zor oldugunu dusunup korktugun icinmi hayalinden hedefinden geciyorsun yoksa baskilar yuzundenmi?ilkiyse kolayi secmissin ondan ikincisiyse eger zaten baskilar yuzundense kendini iyice hedefine kilitler yemez icmez o sinavi kazanir,o laflari herkezin bogazina tikarsin...

Inglizce sifirdan mi ogremeniz lazim YDS icin? Oyleyse biraz zor olabilir, ama imkansiz degil. YDS o kadar zor degil aslinda. Cok gencsiniz ve odaklanirsaniz basarabilirsiniz. Kitap konusunda cok ucuza bulabilirsiniz, YDS'yi hazirlamak icin. Ikinci el de var, bundan haric deneme testleri de var hata ucretsiz online deneme sinavlari da var. Butun bunlari yapmak icin kimsenin arkanizda olmasi gerek yok. Kendinize guvenmelisiniz. Sonucta sectiginiz meslegi yapan siz olacaksiniz be mutlaka onu sevgiyle yapmaniz lazim. Ben YDS' ye girdim, Inglizceyi daha once biliyordum, gramerim zayifti, calistim ve Turkce anadilim olmadigi halde iyi puan kazanmistim. Korkmayin calisarak her seyi basarabilirsiniz.

26 yasindayim o elalemin dedikleri yuzunden egitim hayatimda cok buyuk seyler kaybettim. Diretebildigin kadar diret

kendi kendine çalış işte
annenin babanın bilmesine bile gerek yok kitaplarını al otur çalış internette bile bir sürü deneme sınavı var, her gün çözersin.
karşı çıkmalarını da anlamadım
rehber öğretmenlerinle görüştürsene onları.

ben ingilizce öğretmenliği mezunuyum
100 yds sorusunda 96 doğrum vardı 2007 de sınava girdiğimde. ki benim ingilizcem çok iyi değildi, özellikle son 3 ay çok iyi çalışarak bu sonucu almıştım
biraz temelin varsa 1 sene iyi çalışırsan neden olmasın ki?

Asla vazgecme gerekirse gizli gizli calis. Mutlaka irem yayinciligin on hazirlik kitaplarina bak. Odtü nun read at work nu detaylica islemisler kelime es anlamli benim 0 arkadasim 6 ayda 72 aldi. Birakma asla vazgecmee

Teşekkürler herkese. Şuan sabahki kahvaltıdan beri hicbisey yemedim,üzüntüden. Bana diyoki abim açmış lys 5 kitapçığını internetten hadi bunu bana çevirsene diyo. O kadar ileri seviyede değilim ama çalışınca olur diyince sana bunu kim söylüyorsa kendini yanlış hayallere kapılma diyo. Abim okumadi lise mezunu fabrikada calisiyo. Ama bana diyoki senden zaten bi beklentimiz yok bizim. Kazanman icin bi mucize filan lazim diyo. Sayısal secsem senin sayısalın kötü niye seciyon dicek. Bide diyoki bunun kursuna gitmedin egitimini almadin sen diyo.Dilden girmek kolay mi cok zor bi sinav sen emin misin bunu yapacagina diyo Usandım yemin ederim. Onlar istiyoki fen lisesi okuyan daha iyi tamam benden daha iyiler ama napim tıp mı kazaniyim ? Sabahtan beri ağlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…