- Konu Sahibi burcumsu12
-
Allah kocana dayanma gücü versinMerhabalar. Uzun uzun konunun içeriğini anlatmadan kısaca bahsedeyim. Ailemle görüştüğümüzde ailemin konuşmalarında eşimin hoşuna gitmeyen birtakım söylemler oldu. Sohbetin içinde . Patavatsızlık gibi diyeyim. Ama kesinlikle kötü niyetle değil. Ailem eşimi de evladı görüyor, konuşmalarında laçkalaşıyorlar ama ne olursa olsun o onların oğlu değil sonuçta sözlerini seçerek konuşmalılar . Eşim bazı noktalarda alınıyor yüzü düşüyor içine atıyor. Anneme "eşime neden öyle dedin" diye sorduğumda aaa onda alıncak ne var biz aileyiz anası babayız gibi bir tavır sergiliyorlar. Sonra Abim ve oğlu da geldi. Oğlu Eşimin çekmecesinden özel yapım kalemini aldı. Kağıt karalamaya başladı. Kitaplarını, defterlerini karıştırdı. Eşim de sinirlendi ama birşey demedi. Sonradan bana "fazla rahat davranıyorlar . Seninn hatırına Kalemi almadım elinden ama çocuğa karıştırmasalar çekmeceyi sorsalar" dedi. Abime "çocuğa dikkat et abi her yeri karıştırmasın dedim. "Aaa kardeşimin evi canım yabancının mı ? Kardeşimin evinde de mi hazır olda durcak çocuk? " diye tepki gösterdi. Ben kardeşiyim ama eşim değil. Bunu ısrarla anlamıyorlar. ailem sonuçta eşime sen haklısın demedim. Onun yerine "onlar ailemiz seni oğlu olarak gördüğü için her şeyi konuluyorlar. " falan dedim. "Haklısın yaptıkları yanlış" Demeli miyim bilmiyorum. Dememe sebebim ise şu 10 yıllık evli kuzenim haksız da olsalar asla anne babana laf söyletme dedi. Haklı mı sizce ?Bu denge nasıl sağlanır ?
Aaa bu 1500 lira nafaka neyine yetmiyor diyen hala miydi? Bu kalemi alip karalama yapan da annanede yasayan yegen mi acaba?Siz nasıl yeğeninize abinizin vereceği nafakaya karışıyor her şeye burnunuzu sokuyorsanız aileniz de sizin hayatınıza burnunuzu sokar. Neden şaşırdınız acaba?
Kadının çocuğu vereceği kreşin ücretine kadar didik eden siz değil misiniz?
Etme bulma dünyası. Çok iyi oluyor size
Aynen o üye. Başkasının işine bu kadar karışırken iyiydi iş kendine dönünce hemen ah vahAaa bu 1500 lira nafaka neyine yetmiyor diyen hala miydi? Bu kalemi alip karalama yapan da annanede yasayan yegen mi acaba?
Hatalısınız. Kalemi alıp başka kalem vermeliydinizMerhabalar. Uzun uzun konunun içeriğini anlatmadan kısaca bahsedeyim. Ailemle görüştüğümüzde ailemin konuşmalarında eşimin hoşuna gitmeyen birtakım söylemler oldu. Sohbetin içinde . Patavatsızlık gibi diyeyim. Ama kesinlikle kötü niyetle değil. Ailem eşimi de evladı görüyor, konuşmalarında laçkalaşıyorlar ama ne olursa olsun o onların oğlu değil sonuçta sözlerini seçerek konuşmalılar . Eşim bazı noktalarda alınıyor yüzü düşüyor içine atıyor. Anneme "eşime neden öyle dedin" diye sorduğumda aaa onda alıncak ne var biz aileyiz anası babayız gibi bir tavır sergiliyorlar. Sonra Abim ve oğlu da geldi. Oğlu Eşimin çekmecesinden özel yapım kalemini aldı. Kağıt karalamaya başladı. Kitaplarını, defterlerini karıştırdı. Eşim de sinirlendi ama birşey demedi. Sonradan bana "fazla rahat davranıyorlar . Seninn hatırına Kalemi almadım elinden ama çocuğa karıştırmasalar çekmeceyi sorsalar" dedi. Abime "çocuğa dikkat et abi her yeri karıştırmasın dedim. "Aaa kardeşimin evi canım yabancının mı ? Kardeşimin evinde de mi hazır olda durcak çocuk? " diye tepki gösterdi. Ben kardeşiyim ama eşim değil. Bunu ısrarla anlamıyorlar. ailem sonuçta eşime sen haklısın demedim. Onun yerine "onlar ailemiz seni oğlu olarak gördüğü için her şeyi konuluyorlar. " falan dedim. "Haklısın yaptıkları yanlış" Demeli miyim bilmiyorum. Dememe sebebim ise şu 10 yıllık evli kuzenim haksız da olsalar asla anne babana laf söyletme dedi. Haklı mı sizce ?Bu denge nasıl sağlanır ?
Kuzeninin söylemi burda geçerli değil. Empati yap, adam bilenir. Aileniz çok laçka. Bundan siz de rahatsız olmalı ve sınır koymalısınız. Bekar eviniz bile olsa kimse çekmecenizi karıştıramaz. Eşinize hak verin, fikir ver beraber düzeltelim deyin ve onla birlik olun.Merhabalar. Uzun uzun konunun içeriğini anlatmadan kısaca bahsedeyim. Ailemle görüştüğümüzde ailemin konuşmalarında eşimin hoşuna gitmeyen birtakım söylemler oldu. Sohbetin içinde . Patavatsızlık gibi diyeyim. Ama kesinlikle kötü niyetle değil. Ailem eşimi de evladı görüyor, konuşmalarında laçkalaşıyorlar ama ne olursa olsun o onların oğlu değil sonuçta sözlerini seçerek konuşmalılar . Eşim bazı noktalarda alınıyor yüzü düşüyor içine atıyor. Anneme "eşime neden öyle dedin" diye sorduğumda aaa onda alıncak ne var biz aileyiz anası babayız gibi bir tavır sergiliyorlar. Sonra Abim ve oğlu da geldi. Oğlu Eşimin çekmecesinden özel yapım kalemini aldı. Kağıt karalamaya başladı. Kitaplarını, defterlerini karıştırdı. Eşim de sinirlendi ama birşey demedi. Sonradan bana "fazla rahat davranıyorlar . Seninn hatırına Kalemi almadım elinden ama çocuğa karıştırmasalar çekmeceyi sorsalar" dedi. Abime "çocuğa dikkat et abi her yeri karıştırmasın dedim. "Aaa kardeşimin evi canım yabancının mı ? Kardeşimin evinde de mi hazır olda durcak çocuk? " diye tepki gösterdi. Ben kardeşiyim ama eşim değil. Bunu ısrarla anlamıyorlar. ailem sonuçta eşime sen haklısın demedim. Onun yerine "onlar ailemiz seni oğlu olarak gördüğü için her şeyi konuluyorlar. " falan dedim. "Haklısın yaptıkları yanlış" Demeli miyim bilmiyorum. Dememe sebebim ise şu 10 yıllık evli kuzenim haksız da olsalar asla anne babana laf söyletme dedi. Haklı mı sizce ?Bu denge nasıl sağlanır ?
Türkiye'deki (özellikle ilk yıldaki) boşanmaların büyük çoğunluğu su zihniyetten işte. Erkek olsun kadın olsun yeni bir aile olduğunu farkında değil, adil olmak yerine yanlı oluyor. Eşine el kızı/ el oğlu muamelesi yapıyor .10 yıllık evli kuzenim haksız da olsalar asla anne babana laf söyletme dedi. Haklı mı sizce ?
Bir alt çekmeceyi karıştırsa, prezervatifleri bulup balon yapıp oynasa da ses çıkarmayin. Abimiz de uyarmasin çocuğunu . Yegenininiz o sizin, karıştırsin tabii ki. ÇocukturSonra Abim ve oğlu da geldi. Oğlu Eşimin çekmecesinden özel yapım kalemini aldı. Kağıt karalamaya başladı. Kitaplarını, defterlerini karıştırdı. Eşim de sinirlendi ama birşey demedi. Sonradan bana "fazla rahat davranıyorlar . Seninn hatırına Kalemi almadım elinden ama çocuğa karıştırmasalar çekmeceyi sorsalar" dedi. Abime "çocuğa dikkat et abi her yeri karıştırmasın dedim. "Aaa kardeşimin evi canım yabancının mı ? Kardeşimin evinde de mi hazır olda durcak çocuk? " diye tepki gösterdi.
Söyledim zaten. Eşin kendini oğlumuz olarak görmüyor demek ki her şeye alınan insanı hiç sevmem dedi annem
Esınız kendı aılesını bı hataları oldugunda elestırır yada evet haksızlar burda der mı?Beenım esım kım olursa hatalıysa hatalı der.Annesı de olsa,ablsı da olsa.O yuzden ben bızımkılerın yanlıslarında haksızlar dıyorum cekınmeden.Ama kendısı kendı aılesını korusa,ben de laf soyletmezdım.Merhabalar. Uzun uzun konunun içeriğini anlatmadan kısaca bahsedeyim. Ailemle görüştüğümüzde ailemin konuşmalarında eşimin hoşuna gitmeyen birtakım söylemler oldu. Sohbetin içinde . Patavatsızlık gibi diyeyim. Ama kesinlikle kötü niyetle değil. Ailem eşimi de evladı görüyor, konuşmalarında laçkalaşıyorlar ama ne olursa olsun o onların oğlu değil sonuçta sözlerini seçerek konuşmalılar . Eşim bazı noktalarda alınıyor yüzü düşüyor içine atıyor. Anneme "eşime neden öyle dedin" diye sorduğumda aaa onda alıncak ne var biz aileyiz anası babayız gibi bir tavır sergiliyorlar. Sonra Abim ve oğlu da geldi. Oğlu Eşimin çekmecesinden özel yapım kalemini aldı. Kağıt karalamaya başladı. Kitaplarını, defterlerini karıştırdı. Eşim de sinirlendi ama birşey demedi. Sonradan bana "fazla rahat davranıyorlar . Seninn hatırına Kalemi almadım elinden ama çocuğa karıştırmasalar çekmeceyi sorsalar" dedi. Abime "çocuğa dikkat et abi her yeri karıştırmasın dedim. "Aaa kardeşimin evi canım yabancının mı ? Kardeşimin evinde de mi hazır olda durcak çocuk? " diye tepki gösterdi. Ben kardeşiyim ama eşim değil. Bunu ısrarla anlamıyorlar. ailem sonuçta eşime sen haklısın demedim. Onun yerine "onlar ailemiz seni oğlu olarak gördüğü için her şeyi konuluyorlar. " falan dedim. "Haklısın yaptıkları yanlış" Demeli miyim bilmiyorum. Dememe sebebim ise şu 10 yıllık evli kuzenim haksız da olsalar asla anne babana laf söyletme dedi. Haklı mı sizce ?Bu denge nasıl sağlanır ?
neden haklısın demeyeceksiniz eşinize anlamadim?Merhabalar. Uzun uzun konunun içeriğini anlatmadan kısaca bahsedeyim. Ailemle görüştüğümüzde ailemin konuşmalarında eşimin hoşuna gitmeyen birtakım söylemler oldu. Sohbetin içinde . Patavatsızlık gibi diyeyim. Ama kesinlikle kötü niyetle değil. Ailem eşimi de evladı görüyor, konuşmalarında laçkalaşıyorlar ama ne olursa olsun o onların oğlu değil sonuçta sözlerini seçerek konuşmalılar . Eşim bazı noktalarda alınıyor yüzü düşüyor içine atıyor. Anneme "eşime neden öyle dedin" diye sorduğumda aaa onda alıncak ne var biz aileyiz anası babayız gibi bir tavır sergiliyorlar. Sonra Abim ve oğlu da geldi. Oğlu Eşimin çekmecesinden özel yapım kalemini aldı. Kağıt karalamaya başladı. Kitaplarını, defterlerini karıştırdı. Eşim de sinirlendi ama birşey demedi. Sonradan bana "fazla rahat davranıyorlar . Seninn hatırına Kalemi almadım elinden ama çocuğa karıştırmasalar çekmeceyi sorsalar" dedi. Abime "çocuğa dikkat et abi her yeri karıştırmasın dedim. "Aaa kardeşimin evi canım yabancının mı ? Kardeşimin evinde de mi hazır olda durcak çocuk? " diye tepki gösterdi. Ben kardeşiyim ama eşim değil. Bunu ısrarla anlamıyorlar. ailem sonuçta eşime sen haklısın demedim. Onun yerine "onlar ailemiz seni oğlu olarak gördüğü için her şeyi konuluyorlar. " falan dedim. "Haklısın yaptıkları yanlış" Demeli miyim bilmiyorum. Dememe sebebim ise şu 10 yıllık evli kuzenim haksız da olsalar asla anne babana laf söyletme dedi. Haklı mı sizce ?Bu denge nasıl sağlanır ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?