ailem ve sevdiğim arasında şehir engeli.napmalıyım..?

Denizyildizz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2015
34
4
1
Arkadaşlar... Ben yeni mezun oldum ve erkek arkadaşım var bana evlenme teklifi etti ve ben de ona güvendiğim için o Şehirde iş ve kalacak yer ayarladım ailemin yanına memleketime geldim hasret gidereyim diye,1 ay sonra işe başlayacaktım Geldim yanlarına bende. Fakat geldiğim gibi ailem aldığım maaşın yarısının kaldığım yere diğer yarısıda ancak yemek ve yol masrafına yeteceğinin bir tane ufak birşey bile alamayacağımın farkına varmamı istediler. Memleketimdeki işe girersem aldığım maaşın tamamının cebime kalacağını söylediler. Fakat erkek arkadaşıma anlattım gel idare et Düğüne kadar desen babana olmaz mı gibi konuştu. Sen gel dedim babamın yanında çalışıyorum babam sıkıntıda böyle bırakamam dedi benden birşeyler bekliyor. Peki gelemezsem nolur dedim hani iki ayrı şehir olucak ya gider geliriz dedi ama çalışan iki insan için bu çok zor hergün okulda görüşen insanlardık şimdi ayda yada 2 ayda bir olucak. Zor durumdayım arada kaldım akıl verin arkadaşlar lütfen çok sıkıntıdayım...

ben olsam kendi ailemin yanına giderdim. erkek arkadaşınla sonun belli mi? ona göre hayatını planlamak ne derece doğru? nasipse ayrı şehirlerde de olsa yine olur. ailen haklı, düğün yapmak inanılmaz masraflı. dışarıda olunca gözüne başlarda çok gelen para, pufff diye uçar gider. ama ailenin yanında olursan, her şeyini alırsın. kısmetse erkek arkadaşınla da evlenirsin.

cevapların devamı gelmedi bende yeniden sürdüm.
bu mesajını üyeler konuyla ilgili görüşleri aldın tamamdır anlamında düşünmüştür belki ondandır devamının gelmemesi.
konuyu yukarı çek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…