Bugün söyledim baya tepkili olduçocugun bal gibi işi var işte artık, çekinmene gerek yok.. söyle annenlere.. ondan baskasıyla mutsuz olurum onu seviyorum de.
Arkadaş sınırları kendisi çizmiş öncelikle..ailesi köylü ne ya..
niye bu kadar tepki yahu... sevenleri sevdiğine versinler lütfen...Bugün söyledim baya tepkili olduVermem sizi öğrenince yemin ettm ben dedi yeminimi bozmam için ya 3 gün oruç tutmalıyım yada 3 gün 3 kişinn karnını doyurmalıym dedi bende harç paramdan veryim sen git doyur yeterki yeminini boz dedim :) Konuşmuyor benimle annem dil ucuyla ancak :/ ters ters bakışıyorz
Sevgilimin kulağına gitmedi ben hiçbirşey demedim kim olsa kırılır bu durumda,Ailem kültür farkı olmasın hepimiz eşit seviyede olalım ailemize yakışsın istiyor.Ama annesiyle konuştugum tanıdığım kadar çok iyimser,çok üstüme düşen biri ama bilemeyiz tabiki. Tek sorun ailemi ikna etmem zamanı gelinceAilen cok kaba insanlar. Insallah sevgilinin ailesinin kulagina gitmemistir, sirf okuma yazma bilmedikleri icin istemediklerini. Cok kirici laflar bunlar. Ilerde birbirlerinin yüzüne bakamicak sekilde konusmamali insan. Belki okumaya imkanlari yoktu. Sirf ayni seviyede degiller diye kücümsemek niye.Nice okumuslar var insanliktan yoksun. Önemli olan vicdan ve merhamet. Sevgilinin ailesinde bunlar varsa gerisi teferruat
Bencede sevenleri sevdiğine versinleer olmuyor ki böyle henüz isteme olmadı ama vermezler diye çok korkuyorum istiyorum seviyorum ama bilemiyorum ah ah ne şeymiş bunlarniye bu kadar tepki yahu... sevenleri sevdiğine versinler lütfen...bozulur yemin bozulur, sanki büyük olaylar oldu abartmaya luzum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?