Canımm sevdiceğim elinden geleni yaptı istemese uğraşmadı :) o teklifi ben önceden yaptım askerliğim bitti ne gerek var üniversiteye çocuklara bakıcak eğiticek olan sensin ben ünv okumam dedi. babam bizi ögrenince ailesini araştırmış o aile biraz kavgalı bir aile maddi sıkıntıları var demiş. babamda bunu duydugundan sen oraya gitsen sana kölelik yaptırırlar dedi istemiyorum benim rızamla olsun olucak kişinn işi olsun istiyorum dedi ama şimdide sevdicek işini aldıı :)Sevgilin daha cok kazanmak, duzenli bir ise sahip olmak icin elinden geleni yapmis gorunuyor. Sen de ailene bir bir bu adimlari, asamalari anlat. Cok takiyorlarsa illa o da universite mezunu olacak diye, senin icin boyle cabalayan adam aciktan bir universiteye de baslayabilirAilesinin koylu, okumamis olmasi asagilanacak bir sey degil asla, okuma yazma bilmiyor olmalarini biraz anlayamadim yani artik ilkogretim egitimi almasa bile okuma yazma bilmeyen insan kaldi mi, yine de onemli olan tahsilleri degil, insanliklari. Bir sekilde ikna cabalarina basla artik, ozellikle de is ve gelir konusunda ne kadar cabaladigindan ve bir yere geldiginden baslayarak.
Bu arada calismayi dusunmuyor musun? Tek maas 900 ile ev gecinmez demis baban sanirim, ama sen de calisirsin, sevgilinin de maasi simdi duzgun olacaktir zaten, gecinirsiniz.
evet aslında engel değil ama neler demeliym hangi cümlelerle babama anlatmalıym :SBiraz sikinti yasarsiniz evet ailelerin yasam tarzlari birbirine benzemediği için ama bu sizin mutlu olmaniza engel değil. Ailenizi incitmeden tekrar konusun derim.
Çok çabaladı çok uğratı valla ya :) Annesiyle telde hep konuşurum daha ortada yüzük yokken üstüme çok düşer.şal örmüş göndermiş.patik örmüş,yemeni yapmış gndermiş :) hepsi el emegi çok hoşuma gitti ama annem çok kızdı mesela :/ annemi babamı yumusatıcı bişeyler yapmalıyımailesi köylü olsun okuma yazmaları olmasın ne olacak ki.
iş mülakatı mı bu.önemli olan insan olsunlar.köy insanı temiz olur sahiplenir değer verir.
ayrıca aranızda çok çok bi eğitim farkı yok sizin iki sene fazla okumanız uçurum değil.
ha siz doktora yaparsınız bilmem ne o da ilköğretim mezunu olur tamam ozaman var derim.
gerçi öyle olsa da önemli olan insanın kendini geliştirmiş olması.
belli ki sevgiliniz azimli.
böyle şeylere takılmadan insanların özünü tanımaya çalışın.
ailenize istediğinizi sevgilinizin çabasını gösterin bence karşı çıkmazlar...
önce annenize açın konuyu onu yumuşatırsanız babanızı da o yumuşatır.Çok çabaladı çok uğratı valla ya :) Annesiyle telde hep konuşurum daha ortada yüzük yokken üstüme çok düşer.şal örmüş göndermiş.patik örmüş,yemeni yapmış gndermiş :) hepsi el emegi çok hoşuma gitti ama annem çok kızdı mesela :/ annemi babamı yumusatıcı bişeyler yapmalıyım
Ayy canım inşAllah yaa :) aileme söyleyemedim yeni mesleğini nasl dicem onuda bilmyrm aslında derdim ben herşeyiSevgilin ne güzel sizin için cabalamis kazanmis sen de mezun olucaksn kazanicaksin ailene onun yeni mesleğini ssöyledin mi? Ben bu ise olcak gozuyle bakiyorum valla:)
evet tek sorun ailem ,ailemin rızası olsa keşke :) evet zaten ailemle yada onun ailesiyle aynı ilde olmucam sevdicek nerde ben orda.Ailesi sorunlu ama kendisi öyle değil tek sorunu takıntılı olması bi konuda söz verip sözümde durmayınca çok fena kızıyor onun dışında sorunu yok bide ailem onaylasaaönce annenize açın konuyu onu yumuşatırsanız babanızı da o yumuşatır.
sonuçta ailesi ile aynı şehirde olmazsınız çoğu zaman asker olduğu için.
tamam ailede önemli ama sevgilinizin nasıl biri olduğu daha önemli.
babanız daha çok onu araştırsın.zaten belli ki sizin arkanızda olan bir aileniz var ve ezdirmezler sizi.
ama şu konuda sevgilinize dikkat edin.çalıştırmam diyorsa ve siz çalışmak istiyorsanız önce bunu halledin.
evlenince iş işten geçer.
Lafa girmek zor haklisin.. Ama cesaretini topla! Bak onunde ne guzel bi hayat seni bekliyor.. Ve tek şart senin her şeyi anlatman:)Ayy caönünde ne güzel bihhayat sen aileme söyleyemedim yeni mesleğini nasl dicem onuda bilmyrm aslında derdim ben herşeyi
Canımm sevdiceğim elinden geleni yaptı istemese uğraşmadı :) o teklifi ben önceden yaptım askerliğim bitti ne gerek var üniversiteye çocuklara bakıcak eğiticek olan sensin ben ünv okumam dedi. babam bizi ögrenince ailesini araştırmış o aile biraz kavgalı bir aile maddi sıkıntıları var demiş. babamda bunu duydugundan sen oraya gitsen sana kölelik yaptırırlar dedi istemiyorum benim rızamla olsun olucak kişinn işi olsun istiyorum dedi ama şimdide sevdicek işini aldıı :)
ben çalışmayı istiyorum kpssye giricem ama sevdiceğm istemiyor gerek yok çalışmana ne istiyorsan alırm sen yeterki evimizde otur çocuklara bak dedi.şuanda zaten 3,500tl alcak doğuya giderse 5,000tlden başlar.sizce ne diyeblrm anneme mi soleyım babama mı çok karışık
Geliştirememişler,anneme daha konuyu açıp diyemedim annem çok heveslenme konuşsanda sonu yok yani babanda bende rızam yok ha kendin istiyosanda kendin gidersin dedi daha bu yüzden işini demedim hep kötüleyerek laf sokuyor ,severek vermeye niyeti yokHelal olsun çoğu erkek gibi işsiz olup, aile parasıyla uyuyacağım, gezeceğim rahatıyla sözde sınava hazırlanma ile
yatıp beni bekle, seven insan bekler dememiş.
Hem çalışmış hem bir hedef koymuş kendine başarmış.
Ailenin okuma yazma bilmeyişi sana zorluklar getirebilir eğer kendilerini geliştirmemişlerse.
Ama böyle sevgili için zorluklarla savaşmaya değer.
Ailen de bu çabayı görmeli, göstermelisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?