Ailem ve sevdiğim..

Yazılanları okuyunca şok geçirmemek elde değil
Kız önlisans mezunu diye yok sende bişey değilsin, 2 yıl fazladan bişey olmaz
E lisansta önlisanstan 2 fazla oda mı bişey değil
Kız nişanlısını küçük kendini büyük görmüyorki!
Derdine derman arayanı yermek niye ?

Çok şükür dediklerimi anlayan birini bulmak güzel oldu,ağzınıza sağlık ben sevgilimi küçük görmüyorum sadece ailemi ikna etmek için napabilirm dedim.Olanları düşünülenleri anlattım.Lütfen cümlelerimi düzgün okuyunuz. Ayrıca " Triskadan nagmeler" sizede çok teşekkür ediyorum sağolun :)

Uzman cavuşlar 3,500 almıyo ki ne ettin sen... Subay değil ki alsın..

İsminizin anlamìni biliyosunuz dimi onu mu destekliyosunuz merak.ettim

5.000 mi arkadaşım uzman eşini doğudayken terk etti maaşı yetmiyor diye
batıda 3.500 astsubaylar almıyor ki uzman alsın

İsminizin anlamìni biliyosunuz dimi onu mu destekliyosunuz merak.ettim

Ismimin anlami aydinlanmak/aydinlatmak, Ingilizce bir kelime, ve evet aydinlanmayi ve aydinlatmayi sonuna kadar destekliyorum. Bu kokten gelen ve hala faal oldugu varsayilan Illuminati'yi ise desteklemek ya da desteklememek gibi bir gorusum yok. Acikcasi gozumuze kliplerden filmlere kadar sokulan simgelere ve mesajlara ragmen Illuminati'nin hala faal olduguna inanmayanlardanim, ancak eger ilk gunku haliyle su an var olmaya devam ediyor olsaydi muhtemelen desteklerdim, evet. Komplo teorilerine inanmaya meyilli degilim.

Gider fabrikatör bulursun adamın içinde çalışmak,hırs ve sorumluluk duygusu yoksa onu da batırır. Sevgiliniz ise sizin için neler yapmış kendini geliştirmiş ben buyum diyip oturmamış bence bu daha önemli. Ayrıca okuma yazma bilen köylü tanıdıklarım var.

Bence sadece ailenizin değil sizin de bakıs açınızı değiştirmeniz gerekiyor.

Köylü diye aşağılamak ne ayıp ya.Bunu yazarken gülüyorum şu an,bunda da ayrıştırmışız ya kendimizi helal olsun bize.
Benim sevgilim de köylü.11 yaşından beri çalışmadığı iş kalmamış.
2 senelik matematik öğretmeni çok şükür.Hala boş vaktinde başka iş yapmaktan gocunmaz.
Annesi ilkokul,babası da lise mezunu...Çiftçilik,hayvancılık yaşayıp gidiyorlar.

Ailenin tepkisi çok yersiz.Ama sabırlı olmalısın.Ben de çok sıkıntı yaşadım babam öğrenince.
Ben sevgilini çok takdir ettim.Adam gibi adammış.Sizin için çabalamış ve karşılığını almış.
Annene aç ilk önce.Baktın olmuyor babanla konuş.
Evet,kavga gürültü çok olacak ama sen hiçbir zaman saygını bozma.
Güzel haberlerini bekliyorum.

İnşAllah ablacım,güzel olur haberler inşallah dua et :)

bence biraz bekleyin sevdiğiniz adam birikim yapsın hem yaşınız biraz ilerlemiş olur.bir de size tavsiyem tavsiyeleri sakın gözardı etmeyin.yaşanmış olaylardan ibret alın.Bir süre böyle bekleyin onun sizin için neler yapabilceğini de görmüş olursunuz.3-4 yılda evini alabilir arabasını alabilir o zamana kadar manevi olarak da ne istediğinizi bilecek daha doğru adımlar atacaksınız. Bu arada eşimle 25 yaşındayız .keşke 28-30 gibi evlenseydim eğitmm birikimim olsaydı diyorum

Aynen öyle düşünüyoruz bekleyeceğiz inşallah,maddi olarak hazır olmalı bnde maddi manevi hazır olmalıym acele etmicem asla. Ve olaylardan ibret alıcam

Aynen öyle düşünüyoruz bekleyeceğiz inşallah,maddi olarak hazır olmalı bnde maddi manevi hazır olmalıym acele etmicem asla. Ve olaylardan ibret alıcam

Arkadaşlar sevdiğin kişiyle ilgili eleştirilerde bulunmuş.
Maaşının düşündüğün kadar yüksek olmadığını söylemişler.
Senin çalışmana karışmaması gerektiğini söylemişler.
Mutlaka meslek sahibi ol demişler sana.

Askerlerin 2 yıl ev götürülemez'i var. O süreçte sensiz göreve gitmesi gerekecek. Bu zihniyetteki adam benim ailemde kalacaksın der demişler.

Bunların hiçbirine cevap vermemişsin.

Evlenip ev hanımımı olmaya karar verdin? Yoksa sevgilinle konuşup, muhakkak çalışacağını mı söyledin?

O anlık duruma göre hareket edeceğim,devlete atanırsam bişey söylemez ama atanamazsam evde oturmamı istedi şuanda bulunduğım ilde iş imkanı yok. Gittigm yerdede tek zorlanırm kmsem yokken.Bilemiyorum

Öncelikle selamün aleyküm
bak güzel arkadaşım bu hayatta gercekten seviyorsan eger sevıldıgınıde de inanıyorsa eger inan ki sevgi her şeyin üstesinden gelir. öğrenim durumunla gercekten kimseyi küçümsemeye ne senin ne de ailenin hakkı var .o zmanlar gücü yetmiş oraya kadar okmuş demekki .ama şimdi bak diyorsun ki mesleği var artık diyorsun . sakın ne annen ne baban aranıza girmesin sonuçta onunla bir ömür boyu sen geçineceksin canım inan bana . ben sana aileni kaldır bi kenara at demiyorum ama herşey oluyorda bu hayyatta şu kalbin sevmedikçe istemedikçe hiç bişey olmyo ...
dediğim gibi gercekten sevginize inanıyorsan devam et derim ben ve herkesi her şeyi de karşına all derim değecekse...

İnşallah bir gün burda istemeye geliyorlar ne giysem adlı konunu okuruz canım :) Bence bu iş olur.. Çocuk senin için elinden geleni yapmış. Maaşı da çok çok iyi. Ailen daha ne istiyor :) Bunları onlara göster.. Görmezden gelirlerse gözlerine sok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…