Ailem ve sorunlarım...

Elif19890

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2018
25
2
86
37
selam arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim bi derdim vardı sizinle paylaşmak istedim umarım bir çözüm bulabilirsiniz ;
Geçen ramazan ayında yaşadığım olumsuzlukları paylaşacağım. Babamın arkadaşı bize geldi beni görüp beğenmiş oğluna layık görmüş ve isteme kararı vermiş. Babam bana gelip, beni istediklerini açıkladı ilk önce olumlu karşıladım ve istemeye geldiler. Çocuk isteme çiçeği getirmişti inanın cenaze çiçeği alsam bu kadar zor olmazdı. Çocukla 5 gün felan görüştük ve olumsuz kararı tamamen aldım, ama annem ve babama bunu anlatmam çok zor olacaktı biliyordum teyzemden yardım istedim ama ailevi sorun olduğu için karışamıyacağını söyledi ve kendimi çok yanlız hissettim intiharı dahi düşündüm ama annem bana istersen öl ama yinede bu iş olacak diyordu günlerce ağladım sanki suya düşmüş boğuluyordum ama duyan yoktu :( ve aradan 5 ay zaman geçti halen ailemin baskısı halen sürüyor geçenlerde ablamı istemeye geldiler annem yok dedi isteyenlere neden yok dedin dedim senin yaşattıkklarının aynısını yaşamaktan korkuyoruz dedi bu durumdan nasıl kurtulabilirim

selam arkadaşlar nasılsınız umarım iyisinizdir. Benim bi derdim vardı sizinle paylaşmak istedim umarım bir çözüm bulabilirsiniz ;
Geçen ramazan ayında yaşadığım olumsuzlukları paylaşacağım. Babamın arkadaşı bize geldi beni görüp beğenmiş oğluna layık görmüş ve isteme kararı vermiş. Babam bana gelip, beni istediklerini açıkladı ilk önce olumlu karşıladım ve istemeye geldiler. Çocuk isteme çiçeği getirmişti inanın cenaze çiçeği alsam bu kadar zor olmazdı. Çocukla 5 gün felan görüştük ve olumsuz kararı tamamen aldım, ama annem ve babama bunu anlatmam çok zor olacaktı biliyordum teyzemden yardım istedim ama ailevi sorun olduğu için karışamıyacağını söyledi ve kendimi çok yanlız hissettim intiharı dahi düşündüm ama annem bana istersen öl ama yinede bu iş olacak diyordu günlerce ağladım sanki suya düşmüş boğuluyordum ama duyan yoktu :KK43: ve aradan 5 ay zaman geçti halen ailemin baskısı halen sürüyor geçenlerde ablamı istemeye geldiler annem yok dedi isteyenlere neden yok dedin dedim senin yaşattıkklarının aynısını yaşamaktan korkuyoruz dedi bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Kac yasindasiniz ?

Zorla evlilik olmaz. Istemiyorum de olsun bitsin.

Geçen ramazan ayında yaşadığım olumsuzlukları paylaşacağım. Babamın arkadaşı bize geldi beni görüp beğenmiş oğluna layık görmüş ve isteme kararı vermiş. Babam bana gelip, beni istediklerini açıkladı ilk önce olumlu karşıladım ve istemeye geldiler. Çocuk isteme çiçeği getirmişti inanın cenaze çiçeği alsam bu kadar zor olmazdı. Çocukla 5 gün felan görüştük ve olumsuz kararı tamamen aldım, ama annem ve babama bunu anlatmam çok zor olacaktı biliyordum teyzemden yardım istedim ama ailevi sorun olduğu için karışamıyacağını söyledi ve kendimi çok yanlız hissettim intiharı dahi düşündüm ama annem bana istersen öl ama yinede bu iş olacak diyordu günlerce ağladım sanki suya düşmüş boğuluyordum ama duyan yoktu :KK43: ve aradan 5 ay zaman geçti halen ailemin baskısı halen sürüyor geçenlerde ablamı istemeye geldiler annem yok dedi isteyenlere neden yok dedin dedim senin yaşattıkklarının aynısını yaşamaktan korkuyoruz dedi bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Nisanlandiniz mı?

İstemiyorum, zorlarsaniz çeker giderim demek bu kadar mı zor?

Allah yardimciniz olsun. Istemediginiz Insanla evlenmek Cok zor. Hic isinmiyorsaniz babanizlada konusmayi bir deneyin derim.

İnsanlar evlebio boşaniyor bu olayı bu kadar hayat meselesi haline getirmelerini anlamiyorum.
O adamla bir onur geciremeyecekseniz tabiki kabul etmeyin hiçbir şekilde

İnsan evladının mutluluğunu herşeyden üstün tutar lafa gelince tabi
Takmayın hayatınıza bakın gönlümüzün sevdiği aklınızın onayladığı ile hayatınızı birleştirin hata bile olsa bu sizin hatanız olsun

İnsan evladının mutluluğunu herşeyden üstün tutar lafa gelince tabi
Takmayın hayatınıza bakın gönlümüzün sevdiği aklınızın onayladığı ile hayatınızı birleştirin hata bile olsa bu sizin hatanız olsun
ay içimi okudun sanki

nasıl atlatabilirim ailem halen başıma kalkıyor
He he de gec
Bosansam elimde cocugumla gelsem daha mı iyi olurdu
Hayatta neler oluyor hasta olsam üzüntüden yataklara düşsem ama yinede evlensem daha mı mutlu olucaktınız
Rabbim yazsaydı zaten kimse önünde duramazdı demekki kısmetim değilmiş neyi zorluyorsunuz
Tarzı bir cıkıs yaparsan dank eder belki

Back
X