- 20 Ekim 2023
- 214
- 47
- 18
- 21
Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben