• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem yanlarına geldiğime pişman ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav aman üniversite de ne yani. Yoldan geçeni üniversiteye alıyorlar artık. Belli bir sıralama üstü değilse üniversitede okuyorum diyeni ciddiye alamıyorum artık. -7 netle edebiyata giren öğrenci haberi okudum geçen gün. Neyini umursayayım?
Ay onu ben de gordum. En dusuk eksi puanlarda cocuk gelisimine yerlestirilmis. Gelisemiycek cocuklar artik demek ki.

Ve şunu da ekleyeyim 4 haftadır gitmiyordum ben eve kafam o kadar rahattı ki kavga gürültü yoktu tiyatroya gidiyordum eğlenip gülüp geri dönüyordum
Tiyatroya sadece gülüp eğlenmek için mi gittiniz ? Ve çok kültürel bir insan mı oldunuz ? Örneğin gittiğiniz tiyatronun adi- konusu neydi ? Verilmek istenen alt mesaj var mıydı? Varsa sizde herhangi bir etki bıraktı mı ? Ciktiginizda oyundan neler kaldı size ? Oyuncularin duygu durum değişikliklerini gözlemleyebildiniz mi ? Oyunun akışı nasildi ? Sahneler çalışılmış ve kusursuzmuydu ? Olumlu-olumsjz eleştirel bir gözle bakabildiniz mi ? Gitmeden önce muhakkak oyun hakkında bilgi edinmişsinizdir, edindiginiz bilgiyle karşınıza çıkan bilgiler arasında benzerlikler / farklılıklar varmiydi ? Farklılık varsa oyunda hissetirilmismiydi yoksa yumuşak bir geçişle adapte mi edilmisti ?

Bu konuya aşırı sinirlendim ya. Köyünden yeni çıkmış 2 aydır üniversite okuyorum diye profesör oldum sanıyor kendini.Anayı babayı beğenmez.
Ben bir şey söyleyim mi kızım senden bi halt olmaz.İnşallah okur mesleğini eline alırsın ama cidden senden bir şey olmaz.Bu karakteristik özelliklerle hayat sana çok dayak atacak haklı olarak. O zaman da sana sahip olacak kişiler o cahil dediğin anan baban

Trip ve naz yapip huzursuzluk cikartan sizsiniz yalniz. Yok öpmedim, masalarina oturmuyorum felan filan. Ne diye evlerine gittiniz anlamadim. Onlara karsi tepkili olmakta belki haklilik payiniz var, ne yasadiniz bilemem. Ama bencede böyle hareket edip duracaksaniz evlerine de gitmeyin veya cözüm istiyorsaniz insan gibi iletisim kurmaya calisin.
Ek not: trip attigim birinden alisveris beklemek pek realist degil

sömestr değil yaz tatili değil, aileni özlemediysen 4 hafta önce ayrıldığın eve neden döndün? İnsan nezaketen bile öper ailesini.
Keşke hiç gitmeseydin insanların huzunu da kaçırmasaydın.
Sana tavsiyem beğenmediğin anne babanı görmek istemiyorsan üniversite okuduğun şehirde işe gir en azından zırt pırt gidip insanların da huzunu kaçırmazsın.
O vizyonsuz dediğin ailen sen oku, elinde diploman olsun kimseye boyun eğme diye neler çekti Allah bilir.
Yazık…

Trip ve naz yapip huzursuzluk cikartan sizsiniz yalniz. Yok öpmedim, masalarina oturmuyorum felan filan. Ne diye evlerine gittiniz anlamadim. Onlara karsi tepkili olmakta belki haklilik payiniz var, ne yasadiniz bilemem. Ama bencede böyle hareket edip duracaksaniz evlerine de gitmeyin veya cözüm istiyorsaniz insan gibi iletisim kurmaya calisin.
Ek not: trip attigim birinden alisveris beklemek pek realist degil
Yuzsuzluk

Ondan sonra memleket niye bu halde 🤔
Ana babasını saymayan tiplerden vatan millet aşkı bekliyoruz tabii. İnsanın ailesiyle sorunu olabilir, ama belli ki normal anne baba. Kızı büyütüp yetiştirip üniversiteye göndermişler. Ne hayalleri vardı kim bilir? Kız eve gelip anne babasına sarılıp öpmeyi bile çok görüyor. İçinden gelmiyormuş 🙄 20 yaş da ergenlik falan değil. Bir de mazur görüyoruz 😒

O kadar sinirlerim bozuldu bu konuya ya. Daha sabah kabristana gittim seslerini kokularını bile hatırlamadığım anne ve babanın mezarı bu s..ğim kaos şehirde diye bırakıp gidemiyorum,avrupaysa avrupa asya ise asya her yerde yaşamaya işim de durumum da müsait.Ama insan 40 yaşında olsa da gidemiyor bırakamıyor.Üzerinde türemiş otlar bile güzel geliyor çiçek gibi.Sinirlerim bozuldu.

Bak güzel kardeşim,çok gençsin toysun daha uzun ömür var önünde yolun açık güzel olsun inşallah ama annene babana değer ver sev onları oldukları gibi.Yarın öbür gün zincire hapsolmuş hayvan gibi yapayalnız kalacaksın.Hiç bir arkadaş,çevre,para,mal mülk seni mutlu etmez.
Lütfen bak.Yaşına veriyorum umarım büyüdükçe aklın başına gelir

Ergenlik boyle bisey demek ki. 10 yasinda kizim var tahtaya yan bastim Allah canimi alsin😆
Ay yok ergenlik böyle bişey değil. Eski konularına bak ciddi problemli, hasta bu çocuk. Ama tedaviyi kabul etmiyor. Etse kendi de rahatlatacak aslında. Anası babası da niye kolundan tutup götürmüyor o da ayrı mesele. Ben olsam dondur okulu, tedavin bitene kadar gözümün önünde duracaksın derim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X