• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ailem yanlarına geldiğime pişman ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah siz de yaşamazsınız aynı sorunları civciv yumurtadan çıkmış hesabı değil her şeye alınan bir babanız olduğunu düşünün e de deseniz alınır b de tamam en iyi evlat sizsiniz tamam susun
Konuşmayı bilmiyorsun belli ki. Açtığınız konu ve üsluba bakarsak sadece alınıyorsa iyi bence 🤔

Ben ailendir sonuçta para harcıyorlar vs vs yazmayacağım. Evet aile önemli ama her aile bir değil bu da bir gerçek. Sadece şunu söylemek istiyorum şu şekilde konuşarak o beğenmediğiniz aileye çok uygun bir profil çiziyorsunuz. Eğer şikayetçiyseniz onlar gibi olmamak adına çabalayın onlara hakaret edip küçümsemek için değil. Kendinizi öyle donanımlı bir hale getirin ki kendinizden memnun olun. Şu yazdıklarınızın size hiç faydası yok.

Ben sana kızmayacağım, aile evinden çıkıp üniversiteye gittiğinde “Ben artık büyüdüm ve kimseye muhtaç değilim.” havası gelebilir insana. Etrafımda çok görüyorum belki kendim de öyleydim bilmiyorum. Unutulmamalı ki her nesil bir öncekinden daha iyidir; aileniz ebeveynlerine göre daha bilgiliydi, siz ailenize göre daha bilgilisiniz ve sizin çocuğunuz da sizden daha bilgili olacak. İnsan ilerlemeci bir varlık olduğu içindir ki insanlık buralara geldi.
Neticede bu zamanlar geçer, geçen zaman geri gelmez; çok değil 5 sene sonra şimdiki “sen”i tanıyamazsın.
Ailen iyi olmayabilir (her anne-baba iyi olacak diye bir şey yok) ama geriye dönüp baktığında “ben elimden geleni yaptım, vicdanım rahat” diyebilmek için en azından yediğin ekmekler hatrına hürmette kusur etme.
İnan bana, keşke daha fazla zaman geçirseydim diyeceğin zamanlar sandığın kadar uzak değil.

Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
Evlat olsan sevilemeyecek bir tipsin..

Özlemediysen, gördüğünde bir sarılıp öpmeyeceksen ne demeye gittin ailenin yanına? Gitmeseydin.
Yok bilime karışlarmiş, yok cahillermiş. 2 ayda ne zannediyorsan kendini artık.
Ayni sofraya da oturmuyormuş kesinlikle. Çok sinirlendim bu konuya ya.
Senin gibiler hayatına bir erkek girince onu kulu kölesi oluyor, çoğunlukla. Bütün gücünüz sizi doğurup, büyüten ailenize yetiyor.
Hiç durmayıp deri dönmek çok iyi fikir.

Son düzenleme:
Allah uzun ömür versin de ana babaniza. Sonra toprak olunca dovunmeyin hic. Evladinda hayirlisi. Ne diyeyim ana babayi öpmek icinden bile gelmiyosa ki vay evlada...

Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
Ayy tam tersi olmasın sakın.

Başlığı şöyle yazsaydınız konuya daha çok yakışırdı.

"Ailemi, yanlarına gittiğime pişman ediyorum"

Ve şunu da ekleyeyim 4 haftadır gitmiyordum ben eve kafam o kadar rahattı ki kavga gürültü yoktu tiyatroya gidiyordum eğlenip gülüp geri dönüyordum
E gitmeseydin yine yavrum neden zahmet edip gidip insanların huzurunu bozuyorsun ne gerek var. Boşver sen o cahillerle aynı masada kahvaltı edip akşam yemeği yeyip sohbet edip hele ki ellerini öpecek seviyede biri değilsin yani onlar bunu anlamazlar hiç gitme bundan sonra bırak bir işe gir ayrı ev tut kendine ne cekiceksin bunları yaa

Gecen başka bir üyede annesini teyzeleriyle görüştürmediğini yazmıştı. 20 yaşında zorbalık yapıyordu annesine resmen.
Burada da anne babasından pislik gibi bahsediyor, öpmemiş, ayni masada kesinlikle yemek yemiyormuş, cahillermis, utanmasan keşke olmasalar diyeceksin.
Ne yiyip ne içiyor sizin gibiler acaba, evlerden ırak cidden.

Konuyu okuduktan sonra dilimi isira isira yara yaptim
Allah ailene sabir versin
ilerde evlenecegin adamin ailesine de simdiden sabirlar diliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X