- 18 Ocak 2018
- 2.982
- 8.031
- 158
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşmayı bilmiyorsun belli ki. Açtığınız konu ve üsluba bakarsak sadece alınıyorsa iyi benceİnşallah siz de yaşamazsınız aynı sorunları civciv yumurtadan çıkmış hesabı değil her şeye alınan bir babanız olduğunu düşünün e de deseniz alınır b de tamam en iyi evlat sizsiniz tamam susun
Evlat olsan sevilemeyecek bir tipsin..Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
İptal iptal iptal 777 666 9999 aldım verdim attım tuttum kınama kınama kınamaErgenlik boyle bisey demek ki. 10 yasinda kizim var tahtaya yan bastim Allah canimi alsin![]()
Önceki konularınızı da okuyunca yurtta neden iki kez oda değiştirmek zorunda olduğunuz ortaya çıkıyor. Sizin iletişim üslup ve adap probleminiz varSensin yüzsüz hadsiz benim bursum var onlardan para almıyorum
Ay bi de üniye geçince biter diye düşünüyodum ergenlik demek ki artık bitmiyormuşErgenlik boyle bisey demek ki. 10 yasinda kizim var tahtaya yan bastim Allah canimi alsin![]()
Ayy tam tersi olmasın sakın.Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
E gitmeseydin yine yavrum neden zahmet edip gidip insanların huzurunu bozuyorsun ne gerek var. Boşver sen o cahillerle aynı masada kahvaltı edip akşam yemeği yeyip sohbet edip hele ki ellerini öpecek seviyede biri değilsin yani onlar bunu anlamazlar hiç gitme bundan sonra bırak bir işe gir ayrı ev tut kendine ne cekiceksin bunları yaaVe şunu da ekleyeyim 4 haftadır gitmiyordum ben eve kafam o kadar rahattı ki kavga gürültü yoktu tiyatroya gidiyordum eğlenip gülüp geri dönüyordum
Onların etrafında fink atar, anne baba diye gezerKonuyu okuduktan sonra dilimi isira isira yara yaptim
Allah ailene sabir versin
ilerde evlenecegin adamin ailesine de simdiden sabirlar diliyorum
Pek sanmiyorum yaOnların etrafında fink atar, anne baba diye gezer![]()