Eşşek kadar kadınsın rahatsizsan kendine otel tut git yaşlı insanları iki gün görmesem öperim anam babam onlar benim hem insan gibi davranmıyorsunuz hem insanlık bekliyorsunuz inanılmaz sinir oldum size şuan tavrıniz üslubunuz çok kötü siz okumuşsunuzda ne olmuş yazıkMerhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
Ana babasini beğenmez de sevgilisine kul köle olur, sevgilisinin annesine de gelincilik oynar hiç sekmez. Yazık emeklereEşşek kadar kadınsın rahatsizsan kendine otel tut git yaşlı insanları iki gün görmesem öperim anam babam onlar benim hem insan gibi davranmıyorsunuz hem insanlık bekliyorsunuz inanılmaz sinir oldum size şuan tavrıniz üslubunuz çok kötü siz okumuşsunuzda ne olmuş yazık
Siz zaten sorun çıksın diye gitmişsiniz sanki. 1.sınıfsınız sanırım, ünv kazanınca seviye atlanmadığını hatırlatmak isterim. Eviniz sorunlu olabilir, sorunları görmek istemiyorsanız gitmeyeceksiniz. Gittiğinizde durumu görmezden gelmeye çalışacaksınız. Okul bitince de iş bulup evinizi ayıracaksınız oldu bitti. Şu an yaptığınız çok ayıp, eve hır çıkarmaya gidilmez, özlemediysen ne işin vardı ailenin yanındaMerhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
Vizyonsuz cahil anne babadan olma lemon, hangi ünv , hangi bölümü , kaç puanla kazandın ? Kaç kitap okudun , kaç film izledin ? Siyasi ekonomik gidişat hakkında bilgin var mı ? ( Tiktok haberleri disinda !) Yani ünv kazandığım için bu kadar burnun havaya kalktiysa vah ki ne vah...Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
Sen o babanın kızısın.Kendini kraliyet ailesinden sanma. O beğenmediğin annen ve baban varya onların genlerini kodlarını taşıyorsun.Ve ben şunu anladım üniversiteye geçince dışarıdan bakan göz oluyorsun ailene o zaman anlıyorsun ne kadar ruh hastası olduklarını başkalarının ailesini gördükçe inanılmaz imrenme ve akabinde aşırı nefret geliyor ve sonra birden içe dönüşle olay kapanıyor
Sensin yüzsüz hadsiz benim bursum var onlardan para almıyorumAilenizi beğenmiyorsunuz ama yurt ya da öğrenci evinin parasını onlardan alırken ya da ekstra bir konuda para alırken sorun yaşamıyorsunuz, utanmıyorsunuz. Ne kadar yüzsüzsünüz. İnşallah fakedir konu. Ayrıca üniversite level atlatmaz. Tıp okudum bu kadar tribe girmedim şu halinize bakın acıdım size ya yazık. Cahiller demiş siz ne kadar bilgilisiniz?
Yav aman üniversite de ne yani. Yoldan geçeni üniversiteye alıyorlar artık. Belli bir sıralama üstü değilse üniversitede okuyorum diyeni ciddiye alamıyorum artık. -7 netle edebiyata giren öğrenci haberi okudum geçen gün. Neyini umursayayım?Ailenizi beğenmiyorsunuz ama yurt ya da öğrenci evinin parasını onlardan alırken ya da ekstra bir konuda para alırken sorun yaşamıyorsunuz, utanmıyorsunuz. Ne kadar yüzsüzsünüz. İnşallah fakedir konu. Ayrıca üniversite level atlatmaz. Tıp okudum bu kadar tribe girmedim şu halinize bakın acıdım size ya yazık. Cahiller demiş siz ne kadar bilgilisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?