- 15 Şubat 2013
- 25.696
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.668
- 798
Ay onu ben de gordum. En dusuk eksi puanlarda cocuk gelisimine yerlestirilmis. Gelisemiycek cocuklar artik demek ki.Yav aman üniversite de ne yani. Yoldan geçeni üniversiteye alıyorlar artık. Belli bir sıralama üstü değilse üniversitede okuyorum diyeni ciddiye alamıyorum artık. -7 netle edebiyata giren öğrenci haberi okudum geçen gün. Neyini umursayayım?
aynen ya bağlaç olan -de’yi bile birleşik yazan birine kim burs verir? Devletin verdiği 1250 liraya da burs demeyin bir zahmet. Allah bilir ne okuyorsunuz ama hava bin beş yüz. Aileniz cahil öyle mi?Sensin yüzsüz hadsiz benim bursum var onlardan para almıyorum
Tiyatroya sadece gülüp eğlenmek için mi gittiniz ? Ve çok kültürel bir insan mı oldunuz ? Örneğin gittiğiniz tiyatronun adi- konusu neydi ? Verilmek istenen alt mesaj var mıydı? Varsa sizde herhangi bir etki bıraktı mı ? Ciktiginizda oyundan neler kaldı size ? Oyuncularin duygu durum değişikliklerini gözlemleyebildiniz mi ? Oyunun akışı nasildi ? Sahneler çalışılmış ve kusursuzmuydu ? Olumlu-olumsjz eleştirel bir gözle bakabildiniz mi ? Gitmeden önce muhakkak oyun hakkında bilgi edinmişsinizdir, edindiginiz bilgiyle karşınıza çıkan bilgiler arasında benzerlikler / farklılıklar varmiydi ? Farklılık varsa oyunda hissetirilmismiydi yoksa yumuşak bir geçişle adapte mi edilmisti ?Ve şunu da ekleyeyim 4 haftadır gitmiyordum ben eve kafam o kadar rahattı ki kavga gürültü yoktu tiyatroya gidiyordum eğlenip gülüp geri dönüyordum
YuzsuzlukTrip ve naz yapip huzursuzluk cikartan sizsiniz yalniz. Yok öpmedim, masalarina oturmuyorum felan filan. Ne diye evlerine gittiniz anlamadim. Onlara karsi tepkili olmakta belki haklilik payiniz var, ne yasadiniz bilemem. Ama bencede böyle hareket edip duracaksaniz evlerine de gitmeyin veya cözüm istiyorsaniz insan gibi iletisim kurmaya calisin.
Ek not: trip attigim birinden alisveris beklemek pek realist degil
Ana babasını saymayan tiplerden vatan millet aşkı bekliyoruz tabii. İnsanın ailesiyle sorunu olabilir, ama belli ki normal anne baba. Kızı büyütüp yetiştirip üniversiteye göndermişler. Ne hayalleri vardı kim bilir? Kız eve gelip anne babasına sarılıp öpmeyi bile çok görüyor. İçinden gelmiyormuşOndan sonra memleket niye bu halde
Niye gittin o zaman ihtiyaçlarını karşılatmak için miVe şunu da ekleyeyim 4 haftadır gitmiyordum ben eve kafam o kadar rahattı ki kavga gürültü yoktu tiyatroya gidiyordum eğlenip gülüp geri dönüyordum
Yuzsuzluk
İşte yozlaşma tam olarak böyle bir şey. Toplumun yapıtaşının aile olması da aynı şekilde.Ana babasını saymayan tiplerden vatan millet aşkı bekliyoruz tabii.
Kendinde hata arayip, cozmekle ugrasacagini sanmiyorum. Keske yapsa tabiiKonu sahibinin genel olarak iletisim problemleri var diger konularina da bakilirsa. Bence bunun üzerine ilk bir calismali
Kendinde hata arayip, cozmekle ugrasacagini sanmiyorum. Keske yapsa tabii
Hani bari değse, gerçekten ilim irfan sahibi olsa eyvallah diyeceğim de neyseİşte yozlaşma tam olarak böyle bir şey. Toplumun yapıtaşının aile olması da aynı şekilde.
Ay yok ergenlik böyle bişey değil. Eski konularına bak ciddi problemli, hasta bu çocuk. Ama tedaviyi kabul etmiyor. Etse kendi de rahatlatacak aslında. Anası babası da niye kolundan tutup götürmüyor o da ayrı mesele. Ben olsam dondur okulu, tedavin bitene kadar gözümün önünde duracaksın derim.Ergenlik boyle bisey demek ki. 10 yasinda kizim var tahtaya yan bastim Allah canimi alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?