Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok yazık o anneye ve babaya sanırım sizin yuzunuzden kavga ediyorlar ne günah işledikte böyle bir çocuk getirdik dünyaya diyeMerhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
Ben hep 50 liralık bozonladığım için garipsemedim herhalde. Benimkiler de cahil o zaman. Dur iki örseleyip geleyim ben deSizi çok iyi anlıyorum. Biz üniversite tatillerinde annem ve babamla hep bilimsel deneyler yapardık. Cern deneyleri üzerine konuşurduk.
Sonra annem bir gün Higgs Bozonu için Allah'a şirk koşmak deyimini kullanınca, bana da çok cahil göründüler. Çekilir kahır değil yeminle.
"Bu ne bilimsizliktir!"Ben hep 50 liralık bozonladığım için garipsemedim herhalde. Benimkiler de cahil o zaman. Dur iki örseleyip geleyim ben de![]()
50 liralık olunca..."Bu ne bilimsizliktir!"
50 liralık olunca...
Konu sahibi de bilimden pek anlayan biri değil bence. Neyden bahsettiğini bile bildiğini sanmıyorumHer seye tamam ama bilime nasil kapalilar ben bunu anlamiyorum. Basim agriyor deyince novaljin icmeyip felak nas mi okuyorlar?
Üniversite kazanınca bilgili olunmuyor tam tersi okuyan insanlar daha cahil. Okumayanlar daha çok hayata insana dair bilgi ve tecrübeye sahip. Cahil olan sensin onlar değil.Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
Ne okuyorsunuz? Vizyonunuz geniş belli ki... vizelerden sonra tatil yok, aile evine dönmek zorunda degildiniz.Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben
Yok ya ben universitede akademik personelim bu ablamiz 2 yila bolum baskani olur inaniyorum daha 1 ayda bu kivama gelmis.Konu sahibi de bilimden pek anlayan biri değil bence. Neyden bahsettiğini bile bildiğini sanmıyorum
4 yıla okulun anahtarını verirler diyorsunuzYok ya ben universitede akademik personelim bu ablamiz 2 yila bolum baskani olur inaniyorum daha 1 ayda bu kivama gelmis.
Dersaneye işe girmek için değil yazım kurallarını öğrenmek için gidin. Gelir gelmez herkesin burnundan getirmişsiniz. Gelmezseniz daha mutlu olurlar bence. Beni öpmek istemeyen, özlemeyen, benimle aynı sofraya oturmayan çocuğumun nesine saygı duyayım.. sadece size harcama yaptıklarında ebeveyn oldukları geliyor aklınıza maşallah.. Allah evladın da hayırlısını versin..Merhabalar arkadaşlar benim vizelerim bitti ve bende eve gelmek istedim kafa dinlerim diye dün geldim annem babam evde neyse ikisini de öpmedim hiç özlememişim çünkü öpmek gelmedi içimden alındılar banane dedim dün biraz oturduk burnumdan getirdiler bu arada onlarla aynı sofraya oturmuyorum kesinlikle neyse yattım uyudum sabah kahvaltı ettim babamla alışverişe çıkacaktık lafı dolandırmaya başladı birden batmaya başladı bana sinirlendim kalktım annemde batmaya başladı şu an odaya geldim şöyle diyeyim şu an 1 hafta için geldim ama sanırım 3.gün geri döneceğim çünkü bu şekilde naz trip çekecek yaşı geçtim herkes ağır geliyor sürekli kavga ediyorlar dünde ettiler ben bunların kavgalarını izlemek dinlemek görmek istemiyorum vizyonsuz ve cahiller bilime kapalılar laf dinlemeyi bilmeyip şak diye sözünü kesiyorlar ki -en nefret ettiğim şey- tartışmayı bile bilmiyorlar sürekli bıdı bıdı kavga lütfen akıl verin bunun 4 aylık yaz tatili var işe felan girmeyi düşünüyorum dershanelerde ama akşam yine onları göreceğim napacağım ben