Bu arada bende sağlık mezunu hemşireyim hemen atandım çalıştım bi süre sonra bi Dr ile evlenirken bunları yaşadım... Hatta şimdi yanımda çalıştıracak hemşire arıyorum bana yardım etsin die ve sağlık velileri demekki hep böyle kız değil babası geliyor konusmaya maaşı diyor toki ye baglayacam Vs pazarlık yapıyor eşim diyor 3e 5 e bakmadan baska illere kaçmalarını anlıyorum bu sağlık mezunlarınınBen 19 yaşındayım.Saglık lisesi mezunu hemşireyim. Bir kız bir erke kardeşim var kız 6.sınıf erkek 4.sınıf en büyüğü benim ama kına yapılacak olan yer dahil butun masrafları zorda olsa ben yapmaya hazırım benim tek istedigim ailemin yanimda olması herhangi bir maddi yardım istemiyorum bunu ailemede soyluyorum zaten ama onlar bu masraflarım yanında onlara toplu para yada araba almamı istiyorlar
Ben stajda aldıgım bi kac kurusluk staj paramı bile dershane verirdim yine ihtiyaclarmı karsılardım ailem icin zor olmasın diye ama bosmuş demekBu arada bende sağlık mezunu hemşireyim hemen atandım çalıştım bi süre sonra bi Dr ile evlenirken bunları yaşadım... Hatta şimdi yanımda çalıştıracak hemşire arıyorum bana yardım etsin die ve sağlık velileri demekki hep böyle kız değil babası geliyor konusmaya maaşı diyor toki ye baglayacam Vs pazarlık yapıyor eşim diyor 3e 5 e bakmadan baska illere kaçmalarını anlıyorum bu sağlık mezunlarının
Okutup da sanki lise okutuyorlar maaşı kendileri alma hayaliyle ki stajda bile harçlığı bi şekilde kazanıyorlar.. Adam olan evlat evlense de yardım eder etmeyecek olan tek ken hiç etmez nefret ediyorum bu durumdan insan kendini cok kötü hissediyor değersiz... Ben simdi hepsini tek kalemdeevet canım tahmin etiiğim gibi .ailen cocuk okuttugunu bahane edip ellerinde toplu paara olmasını ıstıyor . cünkü sen cok erken evleniyorsun bırkac sene evde kalıp mesela 25 yasında evlensen senden bu talepde bulunmazlardı .. işini eline aldın para kazanıysun hemen elin oglu yıycek diye düsünüyorlar..
Aynen öyle canım bende dedim daha cok kullansaymısım onları diye normalde başkaları uzerinden ahkam kesmem ama cok aynı durumları yaşadığım için... Sana altın tavsiyem biran önce devlete geç nişanlın ne iş yapıyor eş durumu Vs sıkıntı olmasın... Sağlıkta deli gibi yığılma basladı cunkuBen stajda aldıgım bi kac kurusluk staj paramı bile dershane verirdim yine ihtiyaclarmı karsılardım ailem icin zor olmasın diye ama bosmuş demek
Devleti bu yıl mutlaka dusun ileride buyuk pişmanlık yasarsın cocuk felan olmadan devlete geç beni dinlersenMalesef nisanlım yurtdışında calısıyor. Dugunden sonra burda isini kuracak ozaman hayırlısyla kpss sonucuna gorede biseyler dusunecem ama ozel sektör olsada suan için isimden memnunum.
vaar daha neler var kızına tecavüz eden baba, çalışmadığında evde yüzlerini çocuklarına asan işe girip para getirmesini isteyen hem anne hem baba, evladına küfür eden anne aynı tonda cevap veren çocuk vs vs bunlar benim duyduğum gördüğüm şeyler ...daha öncede başka bir konuda yazmıştım seni doğurandan seni yaradana sığınma çok farklı bir psikolıji ,sevgili konu sahibesi üzülme yaşın daha çok genç erken evlenmenden memnun olmamışlar sanırım ki para getirmen için eve katkı misali herkes evladına çok düşemiyor bazen de maddiyat maneviyatın önüne geçiyor bu seni sevmedikleri anlamına gelmez ama kafan takma değiştiremezsin Allah cc yardımcın olsun inşaAllah nişanlın bunların fakında olup sana sahip çıkacak biridirDiyecek bise bulamadim hayret ettim ne aileler varmis.
para ıçın mı büyütmüşler seni..Merhaba arkadaslar sizinle paylasmak istedigim bir sey var.Kimseyle konusamıyorum.Ben tam olarak 1 yıldır calısıyorum ve nisanlıyım ilk zamanlar aileme elimden geldigi kadar yardım etmeye calıstım suanda bile anneme her ay birazda yardım ederim kardeslerimin ihtiyaclarını da karsılarım.
Calıstıgım gunden beri ailemden tek kurus bile almadım kendi ihtiyaclarımı kendim karsıladım. Allah izin verirse haziran gibi düğünüm olacak ve hic ceyizlik esyam yok smdiye kdarda biriktirebildigim 7 8 bin TL
Gecen aksam annemle oturup konusurken ceyizime baslayacagımı soyledim bana peki evlenmeden once ne kdar para bırakacksın bize dedi bnde anne dedim ceyizimi bitiriyim ne kdar kalırsa sana veririm dedim 2 3 bin mi dedi kucumseyerek onceden de araba alıp onlara birakmamı istiyorlardı dugune az kaldıgı icin yapamayacgmı soylemistim sonrada bu zamana kadar sana biz baktık bize hicbi yardım yapmadan evleneckmisin dedi ne ben nede baban hakkımızı helal etmiyoruz sana düğünün olacagı icin bi anne sevinmez mi ben hic sevinmiyorum ve dugunune bile gelmek istemiyorum dedi aileminde durumu oyle kotu degil ben evlendikten sonra her sey düzene oturunca yardım etmeye devam edecegmı hep soyledim ama beni dinlemiyor ve cok uzuluyorum gercekten annemden bunları duymak beni cok uzuyor bana ceyizimi yapmaları karsısnda araba alacgmı söyledim onada hayır dediler hem araba hem ceyizim bana cok agır gelir ne yapacgmı bilmiyorum fikirlerinizi ogrenmek istiyorum bi hatam varsada lutfen kırıcı olmadan söylerseniz cok sevinirim smdiden teşekkürler
Ne iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama işinizi bırakıp önce tır şoförlüğü sonra amelelik sonra da dönercilik yaparsanız milyoner olursunuz hem çeyizinizi eksiksiz dizersiniz hem ailenize araba alırsınız
Yeminle haykirdimNe iş yapıyorsunuz bilmiyorum ama işinizi bırakıp önce tır şoförlüğü sonra amelelik sonra da dönercilik yaparsanız milyoner olursunuz hem çeyizinizi eksiksiz dizersiniz hem ailenize araba alırsınız
konu sahibinin villa talebi yoktu değinmedim o yüzdenYeminle haykirdim. Villayi unutmussun villa nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?